Yok canım konuştu öyle kendi kendine anlamadimda zaten ne dediginiSıkıntıdan aranma moduna girmiş olmasın. Cevap bile vermeyin. Verdiniz mi yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım konuştu öyle kendi kendine anlamadimda zaten ne dediginiSıkıntıdan aranma moduna girmiş olmasın. Cevap bile vermeyin. Verdiniz mi yoksa?
Nişan oldu bizde de bu yakınlarda, gormedım? Görmek istemedim cunku. Gitmeden once kim ne tarafta diye sordum ve görmek ıstemedigim ınsanların tarafına yonelmeden usulca yerime gectımhaklisiniz ama cenaze olsun düğün dernek olsun illaki karsilasiyoruz
Anlıyorum sizi ama şöyle bir şey var bu görücü usulü olmuştu daha doğrusu o istemişti ben istemiyordum ve olmadı zatenNişan oldu bizde de bu yakınlarda, gormedım? Görmek istemedim cunku. Gitmeden once kim ne tarafta diye sordum ve görmek ıstemedigim ınsanların tarafına yonelmeden usulca yerime gectım
Zaten görmek ıstemedigımi bildigi ıcın kuzen de oldugum tarafa hamle yapmadı yapamadı.
Öylece bıttı.
Konu sahibi hanımcım muhalefet olmak icin demiyorum bunları oncelıkle.Anlıyorum sizi ama şöyle bir şey var bu görücü usulü olmuştu daha doğrusu o istemişti ben istemiyordum ve olmadı zaten
Iki ayı bulmadı zaten o kadar istemiyordumki o iki ay içinde iki kez görüşmemiştik bile aradan ne kadar zaman geçti ilk başlarda bende sizin gibi yapıyordum sonradan onemsemedigim biri zaten diye umursamadım acikcasi
Asla öyle bisey olmadı bakın yine diyorum en fazla iki kez görmüşümdür onda da yalniz değildik zatenKonu sahibi hanımcım muhalefet olmak icin demiyorum bunları oncelıkle.
Adam eski nısanlınız opusup belki de sevıstıgınız gelinlik hayali kurduğunuz bırı.
Ve muhtemelen o terk etti sızı, sız etseniz asla sızınle konusmasina izin vermez ne demek istedi diye dusunmezdınız diye dusunuyorum.
Ailenizde de var hata. Hala aynı ortama gireceğiniz toplantılarda bulunmaları falan cok sacma.
Sizin adama söz hakkı tanımanız cok sacma.
Ben o adama sesimi haram ederim yuzumu de tabi.
Ha adamı siz terkettıysenız ne demeye muhabbet ediyorsunuz umut vermeye girer bu da.
Gordugunuz uzre iki turlu de dogru degıl.
Yani mecburen gorusuyoruz demesenız girmezdim bu konuya, mecburenı gorunce tutamadım kendimi.
Su hayatta ölüm kalım meseleleri dısında yapılan gorusmelere ben cok mecburen diyemiyorum ha bı de aynı ısyerınde falansınızdır ona diyemem.
Onun dısındakiler bana gore mecburen kılıfı uydurulmuş keyfı gorusmelere oluyor.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun oyleyse mutlu olunAsla öyle bisey olmadı bakın yine diyorum en fazla iki kez görmüşümdür onda da yalniz değildik zaten
Dediğim gibi akraba olunca atiyorum bir cenaze oluyor o anda kim gelmiş ben gitmeyeyim diyemiyorsunuz
Ki aradan on küsür sene geçmiş
Ilk zamanlar dediğim gibi mümkün olduğu sürece karşılaşmamaya calistim
O evlendi ben öyle hepimizin çoluğu çocuğu oldu
Bu sözü de gerçekten niye söyledi anlamadım telefonum bile yoktur nasılsın nasıl gidiyor muhabbetinden sonra ki ona bile kısa cevaplarla geliştirdim böyle dedi sonunda
Hepsi bu yani
Yok telefonumu bilmez karşılaşmıştık bir yerde orda söylediSize bu mesaj mı attı? Telefonunuzu mu buldu?Adamın içinde kalmış. Bir de evlenmiş gitmiş hala size yazıp, yokluyor. İğrendim vallahi adamdan.
Üzerine çok düşünmeye gerek yok veda etmiş.O da çok düşünerek yazmamış pek anlamlı bir şey dememiş.Acitasyonu seven bir tip herhalde İki gün sonra geri dönecek havası aldım.Ayrılıp barışan bir ilişki de olabilirsiniz.Sevgiyle kal
Kendinle kal
Adam evli bide.. Hey allahım ya konu sahıbıBen de sevgilisiniz sandım.Evli adamın ne dediğine takılıp niye burada konu açıyorsunuz.Ne dediyse dedi bunun üzerine niye düşünüyorsunuz.Size iş atmış desek bir şey mi fark edecek?
Konu sahıbı sende evlı mısınAdam evli bide.. Hey allahım ya konu sahıbı
Ben normal bir insan değilim demekSevgiyle kal
Kendinle kal