Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamadım o yüzden sordum“Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun...”
Efendim, görüşmek üzere der ve sahneyi terk ederim demiş kro kişi...
Allahım erkekler gittikçe basitleşti...
Kendinle kal? Sana ne? Bir de ona karışıyor.
Ben şaşırdım cesaretine. Yüzsüz adam. Ona da karışıyor. Yalnız kal. Bari mutluluklar dilerim deseydi. “Seni sana emanet ediyorum”,kronun ki karesi.Bende anlamadım o yüzden sordum![]()
Cesaretine neden sasırdınız yazan kımmıs kiBen şaşırdım cesaretine. Yüzsüz adam. Ona da karışıyor. Yalnız kal. Bari mutluluklar dilerim deseydi. “Seni sana emanet ediyorum”,kronun ki karesi.
Yalniz kalmi? Nasıl saçmaymış iyiki sormuşum burda yüz sene düşünsem aklıma gelmezdiBen şaşırdım cesaretine. Yüzsüz adam. Ona da karışıyor. Yalnız kal. Bari mutluluklar dilerim deseydi. “Seni sana emanet ediyorum”,kronun ki karesi.
Bence oluyordu
Ilk nişanlım di akraba olduğumuz için mecbur ara sıra görüyoruz birbirimizi
Bende bu akrabam ve ara sıra bir birimizi MECBUREN goruyoruzu anlamiyorumIlk nişanlım di akraba olduğumuz için mecbur ara sıra görüyoruz birbirimizi
Ama ters biseyini görmedim
Niyeyse öyle dedi
haklisiniz ama cenaze olsun düğün dernek olsun illaki karsilasiyoruzBende bu akrabam ve ara sıra bir birimizi MECBUREN goruyoruzu anlamiyorum
Bırak eski Nısanlıyı, yazdan beri oz teyzemin kızıyla konusmuyorum bırkere gormedım
Cunku gormek istemedim
Bıde teyzeler ve kızlarıyla cok sıkı ılıskımız var, ona ragmen görmedim