Ne Çıkarsa Bahtıma. :)))

PsikopatPsikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
451
1
Azıcık ucundan yorumlarsanız çok sevinirim kızlar, bana yorumlayan için ben de elimden geldiğince yorum yaparım :)) Fotoğraflarım net zaten, göz yormaz. :)

Azıcık ucundan yorumlarsanız çok sevinirim kızlar, bana yorumlayan için ben de elimden geldiğince yorum yaparım :)) Fotoğraflarım net zaten, göz yormaz. :)

Canım. Niyetin iyi. Nazik ve estetik bir bayansın. Lakin senin ruhunu anlayamamış, seni gerektiğince takdir edememiş bir erkek var burada. Fazla mı vurdumduymaz bilinmez. Elinde avcunda tutmaya çalışıyorsun onu, kızıyorsun zaman zaman ama içten içe seviyorsun a. Bir sevdi mi tam seven tipi var sende.

Çevrendeki insanlardan çok sıkılmışsın ve yeniliğe ihtiyaç duyuyorsun. Biraz nefes almanda fayda var.

Erkek arkadaşınla aranda büyük bir aşk var ama bir o kadar da sorunlar ve yanlış anlamalar mevcut.. İlişkiyi sen sırtlıyorsun adeta.

Bir konuda büyük bir başarı elde edeceksin, okul iş, yükseliyorsun hiç ummadığın kadar.

Allah kısmet ederse yurtdışı görünüyor sana canım :) Erkek arkadaşın mı orada, evlenip oraya mı gideceksin acaba? İKiniz de uzaksınız çünkü..

İçin çok kararmış. Hemen geçmeyecek belki ama ay sonuna doğru ferahlatıcı gelişmeler yaşayacaksın. Dilerim dileğinin gerçekleşeceği hızla huzura kavuşursun..

Canııım. Yorumuna sağlık. Öncelikle çok teşekkür ederim.

Erkek arkadaşım, vurdumduymaz değil; ama nasıl desem, gönül işleri konusunda tecrübesiz yani nasıl davranması gerektiğini gerçekten bilmiyor. Benimle olgunlaşıyor.. Ben de dediğin gibi, sevdi mi tam seven türdenim.

Çevremdeki insanlardan gerçekten çok sıkıldım. . Yenilik istiyorum.

Erkek arkadaşımla aramdaki sorunlar hep yanlış anlaşılmalardan ibaret. Ben kendimi çok güzel ifade edebilen bi yapıya sahibim; o ise tam tersi, ifade güçsüzlüğü çekiyor. E hal böyle olunca da, yanlış anlaşılmalar alıp başını gidiyor. :))

Aah ah, okulu bitirp başarılı bi psikolog olmak istiyorum, bu sene gönüllü staj yapmak istiyorum. İnşAllah haklı çıkarsın canımm.

Yurt dışı düşüncem yok hiç, hayırdır inşAllah :) Erkek arkadaşım bana kilometrelerce uzak, ama yurtdışında değil; memlekette.

Son dönemlerde herşey çok üst üste geldi, çok sıkıldım gerçekten.. Umarım dediğin gibi olur.

Bir de bişey soracağım: Erkek arkadaşımla aramızdaki mesafe bitecek mi? Kavuşma var mı? Ve, önü açık bi ilişki mi sence?

:)))

dilber .!.:
kısa boylu,yuvarlak suratlı,göbekli bir kadın biri için dua ediyor ,bu kadının arkasında başı öne eğik ismi veya soyadı r ile başlayan bir erkek var,ismi s harfi ile başlıyan bir kısmetin var çok güzel,temiz konuşmaların,haberlerin var,gür saçlı ,burnu kısa sivri,otoriter bir kadından haberin var ,haber şişmiş,kısmetli bir dönemdesin,kalp ile ilgili temiz yolun var,uzak bir yer,içini sıkmışsın,temiz göz yaşların var,hanede bir konuda ikileme düşülmüş,kalp olayın nazarlı, bu kadar görebildim....

Çok teşekkür ederim canım, yorumuna sağlık..

Aynen canım takmamaya çalış.. Tecrübeli olup parmağında oynatsa daha mı iyi. Ama erkek olgunlaştırmak zordur bilirim ben de çektim.

Aynen canım takmamaya çalış.. Tecrübeli olup parmağında oynatsa daha mı iyi. Ama erkek olgunlaştırmak zordur bilirim ben de çektim.

Ben de öyle düşünüyorum canım, daha önce birkaç kere bu yoğun duygusu yaşayıp tecrübe kazanmış olmasındansa; ilkleri benimle yaşasın daha iyi. :) Erkekler bayanlara göre bu konuda daha yetersizler; bizim kadar duygusal olamıyorlar. Evet, dediğin gibi zor da işte gönül, vazgeçmiyor yine de :) Dua et bize canım. Kulların birbirine ettiği dualara melekler amin derlermiş. Ben de edicem senin için. :)

Son düzenleme:
psikolog hanım :KK70: topiğime atmışsın enerjim düşüşlerde ama bir kaç şey söylicem ben fincanını görür görmez çok hoşuma gitti tipi çünkü aşk barındırıyor içinde bir sürü kalp kalp kalppppp :KK16: ne niyetle içtin acabaa :KK70: çünkü çok güzel olabilecek bir dilek bu.
Şimdi burda birbirine sarılmış 2 çift gördüm ikiside çok aydın kişiler birbirlerine aşıklar.Erkek resmen kızı yutucak gibi her konuda.Çevreden kıskanıyor onu çekemiyor hatta.Karma karışık bütün duyguları bir arada yaşamışsın.Bu olduğun ortamlardan kaynaklı olmuş.Kafan soru işaretleriyle dolmuş kimi zaman.Ama atlattığın için tecrübe kazanmışsın.Eğitimle alakalı güzel şeyler var.Kısa zamanda meyvelerini toplayacaksın....

topiğime beklerim bende yeni kahve içtim :KK51:

Sadece aşk hayatımı düşünerek kapattım zaten canım. :)
-Ne güzel şeyler söyledin sen öyle, ağzına sağlık. İyi geldi valla.. Ben de bakıyorum şimdi senin başlığa.

Canım hayatında biri var ki tam şeytan denilecek kişi. Ortalık karıştırıyor. F ve s harfleri gördüm bu iki kişi arasında aşk görünüyor. Adında veya soyadında olabilir harfler. Güzel bir geyiğin var bu harflerin altında. güzel bir birliktelik görünüyor sana. Çok hırslı ve çalışkansın istediğin her şeyi elde ediyorsun. Bıyıklı bir adam var çok saf, temiz bir insan ama çok baskı altında kalmış. Zor durumda görünüyor. İki dileğin var ikisinin de olma olasılığı yüksek. Dileklerinden birinde ş harfi var. Biraz önce s harfi görmüştüm bilemedim şimdi s mi ş mi :) canını çok sıkan bişey var herşeyin üstüne çıkmış bu düşüncen. Tabağın genel olarak kapalı çıkmış. Can sıkıntın fazla görünüyor.

$1.jpg $2.jpg $3.jpg

Canım hayatında biri var ki tam şeytan denilecek kişi. Ortalık karıştırıyor. F ve s harfleri gördüm bu iki kişi arasında aşk görünüyor. Adında veya soyadında olabilir harfler. Güzel bir geyiğin var bu harflerin altında. güzel bir birliktelik görünüyor sana. Çok hırslı ve çalışkansın istediğin her şeyi elde ediyorsun. Bıyıklı bir adam var çok saf, temiz bir insan ama çok baskı altında kalmış. Zor durumda görünüyor. İki dileğin var ikisinin de olma olasılığı yüksek. Dileklerinden birinde ş harfi var. Biraz önce s harfi görmüştüm bilemedim şimdi s mi ş mi :) canını çok sıkan bişey var herşeyin üstüne çıkmış bu düşüncen. Tabağın genel olarak kapalı çıkmış. Can sıkıntın fazla görünüyor.

Ah ah... :)
Ağzına sağlık canım, teşekkür ederiim. :*

Aranızdaki sorun sanırım ekonomik bir konudan kaynaklanıyor.. Ama buna ikinizde uyum sağlamışsınız veya sağlayacaksınız.

Uyumlu birisiniz yaşadığınız sorunları, karşılaştığınız zorlukları ilişkinizi olgunlaştıracak tecrübeler olarak görebiliyorsunuz.

O da sabırlı ve tutarlı biri, karşılıklı görüşme isteği çıkmış. Sizi seviyor fakat sizin ona karşı olan sevginizden biraz şüphesi var.

Gerçekleşmeyen bazı istekleriniz varmış sanırım, bunları sorun etmişsiniz.

Onun mevkisiyle ilgi bir hedefi var, büyük kazanç getireceğini düşündüğü bir şey. Fakat siz bu işi pek desteklemiyorsunuz sanırım.

Bir buluşma gerçekleşecek ve bu buluşmada konuşarak sorunlarınızı halledeceksiniz.

Çok teşekkür ederim, sağolun. :)
Aranızdaki sorun sanırım ekonomik bir konudan kaynaklanıyor.. Ama buna ikinizde uyum sağlamışsınız veya sağlayacaksınız.

Uyumlu birisiniz yaşadığınız sorunları, karşılaştığınız zorlukları ilişkinizi olgunlaştıracak tecrübeler olarak görebiliyorsunuz.

O da sabırlı ve tutarlı biri, karşılıklı görüşme isteği çıkmış. Sizi seviyor fakat sizin ona karşı olan sevginizden biraz şüphesi var.

Gerçekleşmeyen bazı istekleriniz varmış sanırım, bunları sorun etmişsiniz.

Onun mevkisiyle ilgi bir hedefi var, büyük kazanç getireceğini düşündüğü bir şey. Fakat siz bu işi pek desteklemiyorsunuz sanırım.

Bir buluşma gerçekleşecek ve bu buluşmada konuşarak sorunlarınızı halledeceksiniz.

X