- Konu Sahibi pretty_nihan
-
SELAM , öncelikle herşey istediğin gibi hayırlı olur umarım. Testinin resmi varsa gönderebilirmisin buraya bakalım. Ve bence hamile olma olasılığın olabilir, adetin bir gün önce pempe kanama ve çift çizgi :) yani aklıma bişey gelmiyor başka. Kaset tipi testler var eczanelerde 5 tl onlardan alıp testini tekrar etsene nasıl duruyosun anlamıyorum ben olsam 40 kutu almıştım çoktan..çatladım burda inan şimdiden :)))
inşallah hamilesindir diyerek başlayayım söze :)
ben de bu ay çok değişik bi regl dönemi geçirdim şöyle ki tam günümde regl oldum.ilk iki gün kanama normaldi ama 3. gün hiç bişey yoktu hatta bitti sandım sonra çok az kahverengi bi akıntı oldu sonra o da bitti 4. gün silik bi kahverengi akıntı ama çok hafif.5. gün hiç bişey yok
normalde 5. günün sonunda tamamen biter hatta bazen 6. güne sarkardı ama bu sefer çok farklı oldu . üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu çok garip bi üstüne görme olur heralde :) test yapmak için de erken sanırım
bi fikriniz varsa yazar mısınız :) teşekkürler
kew umarım sende hamilesindir. Bende tecrübesizim bu konularda maalesefama genelde yerleşme kanamasının 4 güne kadar sürdüğünü okudm forumlarda.Benim bir kere oldu halada bişey yok. İnşallah başka bir sorun yoktur ikimiz içinde.Ama bence sen test yap adet dönemin geçmiş silikte olsa çıkması lazım.
selamlar.bızım topıkte bı arkasımız ovu testıyle cıft cızgıyı gormus arkasından da gebelik testiyle çift çizgiyi görmüştü inşallah sizde hamilesinizdir
selamlar.bızım topıkte bı arkasımız ovu testıyle cıft cızgıyı gormus arkasından da gebelik testiyle çift çizgiyi görmüştü inşallah sizde hamilesinizdir
evettt kızlar sonuçlarınız nedir, çatladım burda hadi bakalım Allahımgüzel haberlerinizi duyurmayı nasip etsin bizlere
canım öncelikle merhaba. durumun gerçekten karışık inşAllah bu kadar karışıklık sadece hamiş olduğun içindir :) Rabbim gönlüne göre versin yinede. ama normalde zaten regl düzensiz görüyormuşsun bu kesilmelerin anlamı düzensizliklerinde olabilr. stres yorgunluk vs genelde bu durumlar etkileyebiliyo. umraım herşey gönlünce olur ihmal etmeden hemen bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim.
Bugün sabah doktora gittim.Karından ultrasonla baktı ama kese görünmedi.Çok küçük şuan dedi. Kan testi istedi zaman bir türlü geçmiyor ve korkmaya başlıyorum kızlarÖğleden sonra sonucu alacağım, yazarım buraya...
inşallah hamilesindir diyerek başlayayım söze :)
ben de bu ay çok değişik bi regl dönemi geçirdim şöyle ki tam günümde regl oldum.ilk iki gün kanama normaldi ama 3. gün hiç bişey yoktu hatta bitti sandım sonra çok az kahverengi bi akıntı oldu sonra o da bitti 4. gün silik bi kahverengi akıntı ama çok hafif.5. gün hiç bişey yok
normalde 5. günün sonunda tamamen biter hatta bazen 6. güne sarkardı ama bu sefer çok farklı oldu . üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu çok garip bi üstüne görme olur heralde :) test yapmak için de erken sanırım
bi fikriniz varsa yazar mısınız :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?