• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne başlık koyacağımı bilemedim..

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
benim derdim şu ki : çok canımı sıkan ve gerçekten günlerce beni huzursuz eden bir konuyu BDV'ye açıyorum..ve bi kaç sayfa sonra hemen konum taşınıyor..(örn. son konum)
biliyorum BDV'deki yoğunluğu gidermek için buna ihtiyaç var ama burası üzüntümüzü, sıkıntımızı, çözemediğimiz derdimizi paylaştığımız yer değil mi?
o kadar çok BDV ile ilgisiz konulara burada sürekli rastlarken, gerçekten derdim olduğu ve paylaştığım vakit neden konum taşınıyor?
BDV kurallarındaki "4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz..."
ibaresindeki yukardaki kırmızılı bölüme dayanarak soruyorum bunu..
artık derdimi yazacağım zaman hemen taşınacağını düşünür oldum..ve neyin tam olarak dert kabilinden görüldüğünü anlayamıyorum...

Diger bolumlere uyabilecek basliklari bdvye aciyorsaniz tasinmasi normal. Ornek veriyorum sac renginizi degistirmek istiyorsunuz ama neye boyayacaginizi bilmiyorsunuz.bu da sizE dert oldu. Bunu bdvye acarsaniz sac boyama bolumune tasinir gibi..

Diger bolumlere uyabilecek basliklari bdvye aciyorsaniz tasinmasi normal. Ornek veriyorum sac renginizi degistirmek istiyorsunuz ama neye boyayacaginizi bilmiyorsunuz.bu da sizE dert oldu. Bunu bdvye acarsaniz sac boyama bolumune tasinir gibi..

ya 3-4 gündür ciddi kötü bir ruh hali içinde olduğuma dair bir konu yazdım ve yorumlara ihtiyaç duydum..
konum psikoloji ve ruh sağlığına taşındı..
e orda kimse görmüyor ve ben derdimle başbaşa kalıyorum..
bu durumda bile BDV'den destek alamayacaksam hangi durumda yazmalıyım anlamadım....

Katiliyorum. Ustelik burda kocisler, ask hayati ve sevgililerden baska dertlere dert gozuyle bakmayan bazi arkadaslar surekli "burasi bdv bolumu " diye uyariyorlar, burasi bir forum herkes birbirine yardimci oluyor arkadas buluyor vs, bu kadar kasmanin manasi var mi bilmiyorum. Misal ders calismayla ilgili sikintimi yaziyorum, birbirimizi motive edelim diyorum "konunuzu egitim bolumune acin burasi bdv " diyor bir arkadas. Ben egitim bolumune acsam bunu kac kisi okuyacak sanki ? Ustelik benim derdim de bu, kocisim ve cadi kayinvalidem yok diye mi boyle oluyor :(

ya 3-4 gündür ciddi kötü bir ruh hali içinde olduğuma dair bir konu yazdım ve yorumlara ihtiyaç duydum..
konum psikoloji ve ruh sağlığına taşındı..
e orda kimse görmüyor ve ben derdimle başbaşa kalıyorum..
bu durumda bile BDV'den destek alamayacaksam hangi durumda yazmalıyım anlamadım....
Belki yoneticilerden rica edebilirsiniz konumu tasimayin diye..

Diğer bölümlerde hiç rağbet yok bu bir gerçek.
Ben de kendime çok dert edindiğim sağlıkla ilgili sorunlarımdan bahsediyorum bazen.
Konum hemen taşınıyor tabi ki haklı olarak.. Ama ben derdime çözüm bulamıyorum, en azından benim durumumda olan 2-3 kişiyle konuşamıyorum.
Sonuç olarak forum bana yardımcı olmuyor...
Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum.
Ama gerçekten konuların taşındıgı forumlarda kimse yok hiç yorum alamıyoruz.

Belki yoneticilerden rica edebilirsiniz konumu tasimayin diye..

o da aklıma geldi son konumu yazarken..
ama bunca dert etmişim, yazdıklarımdan anlaşılır herhalde desteğe ihtiyacım olduğu diye düşündüm..
yanılmışım..

Son düzenleme:
Ben de kendime çok dert edindiğim sağlıkla ilgili sorunlarımdan bahsediyorum bazen.
Konum hemen taşınıyor tabi ki haklı olarak.. Ama ben derdime çözüm bulamıyorum, en azından benim durumumda olan 2-3 kişiyle konuşamıyorum.

kesinlikle katılıyorum..
sonuçta o anda bir desteğe ihtiyacım var ve geyiğe dönüşmüş bi çok konu BDV'de devam ederken ben başka bölümde derdimle başbaşa kalıyorum..
hem hak veriyorum taşınmasına, hem de zoruma gidiyo..
metrobüsteki aşk hikayesinden daha mı değersiz benim sıkıntım diye canım sıkılıyo..

Sağlık bölümü konu çöplüğü olmuş durumda zaten. Hiç cevap yazılmamış ya da bir iki cevapla kalmış milyon tane gereksiz konu var. Birtek estetik iş yapıyor orda sanırım.

fernandohoze fernandohoze başlığı değiştirsene kuşum, felç olduk burda.

Sağlık bölümü konu çöplüğü olmuş durumda zaten. Hiç cevap yazılmamış ya da bir iki cevapla kalmış milyon tane gereksiz konu var. Birtek estetik iş yapıyor orda sanırım.

tmm dostum :KK66:

Ben bir kez bu yüzden ban bile yedim
Konumda kilo aldığımdan ve kotlarımın bana olmadığı için dertlendiğimden bahsettim
Sağlıklı beslenmeye taşındı ya
Ben sağlıklı beslenme ya da diyet istemedim ki
Dert ettim tüm şişkolar toplaşıp ay eririz geçeriz falan diyelim istemiştim :63:
:KK45:

Evet evet, aslında o konular bir kaç gün bdv'de kalsa ,insanlar daha çok yorum alır diye düşünüyorum, ne olursa olsun en cok rağbet gören bölüm burası :/
Ben de 2-3 tane konu açtım böyle 8-9 tane yorum alıyorum sonra konu taşınıyor, kalıyor öyle. Hiç faydalı olmuyor.

Konumda kilo aldığımdan ve kotlarımın bana olmadığı için dertlendiğimden bahsettim
Dert ettim tüm şişkolar toplaşıp ay eririz geçeriz falan diyelim istemiştim :63:
Just kocisli konu ac kocisli, is yapmiyor gerisi

anladığım kadarıyla dert skalası var ve bizimkiler aşağıda kalıyo just'cım..
daha önce bir konum taşındı "bir önerim var" a..onda doğrudur dedim, onca derdi olan insanlara haksızlık yaptım diye düşündüm..
ama son açtığım konuda cidden çok zor durumdaydım ve desteğe ihtiyacım vardı, taşınmasına çok bozuldum..
zaten günlük hayatta kimseden yardım alacak durumda değildim ve son çare buraya yazmıştım, o da fıs oldu...