- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
benim amcam ambulans şoförü depremde bizden önce hırsızlar gitmiş gittiğimizde cesetlerin kolları yoktu demişti..nasıl bir insafsızlıkDepremde enkazdakilerin kolundaki altinlari bile alanlar oldu..gozunu para burumus insanlardan hersey beklenir
Ne diyorsun, olmus mu o memur? Sanirim videosunu izledigim memurdan bahsediyorsun, alnindan opesim gelmisti onu.. Cok uzuldum, sanki bir yakinim gitmis kadar..Bir yandan bu insanliktan nasibini almamis adi yaratiklar bir yanda canini hice sayıp canli bombayı vuran daha sonra sehit olan kahraman gumruk muhafaza memuru Umut Sakaroglu.
Ahh icim yandı sen de vefat etmissin
İnsanlık yok ki ölmüş olsun bunlarda.
Hep vardı bu tipler . Her afet , saldırı , kargaşa ortamında hırsızlık uğursuzluk peşinde koşan , rant sağlamaya çalışan ... bunlara bi eklenen vicdan yoksunluğu da son zamanlarda olay yerinden sağ çıktıysan ( bu bi trafik kazası da olabilir , terörist saldırı da ) embesilce kamera açmak .
Tamam yaralılara el sürme zaten o beyinle ilk yardımdan bi habersindir de . . Bi elini tut , su getir ne bileyim yakınlarına ulaş .. Yok .
İyice benim hasırım yanmadı ya kafasında oldu millet.
Yok o Yasin Durna. Onun durumu suan iyiymis ama sanirim dalagi alinmis. Bahsettigim gunruk muhafaza memuru. Ilk girişteki teroristi vurmus. Sonra da yaralanmış malesef sehit olmuşNe diyorsun, olmus mu o memur? Sanirim videosunu izledigim memurdan bahsediyorsun, alnindan opesim gelmisti onu.. Cok uzuldum, sanki bir yakinim gitmis kadar..
Yazik ya.. Tek baslarina korkmadan kalasnikoflu teroristlere saldirdilar. Ben Yasin'i gordugumde gozlerim doldu, tez zamanda sagligina kavusur insallah, gumruk muhafaza memuru icin de basimiz sagolsun demekten baska care kalmamis. Cok uzuldum onlara..Yok o Yasin Durna. Onun durumu suan iyiymis ama sanirim dalagi alinmis. Bahsettigim gunruk muhafaza memuru. Ilk girişteki teroristi vurmus. Sonra da yaralanmış malesef sehit olmuş
hepsi birer leş kargasıBu insan görünümlü mahluklar "Ekmek parası, alın teri, rızk" gibi kelime ve tamlamaları en çok kullananlardır sorsan.
Arkadaşların dediği gibi 99 depreminde de gördük, göçük altında kalanların kollarından bilezikleri sıyırıp gidenleri, dağılan evlerden eşya toplayanları, bebek çalanları...
Hep gördük, sığınmacı diye ülkemize kattıklarımızı ikinci, üçüncü eşleri(!) yapanları... Devamını yazmayayım içim almıyor.
Sövsek ne fayda, yuhalasak, yazıklar olsun desek ne değişir? İnsanlığı olanın ölür insanlığı, bunlar hiçbir zaman insan olmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?