Ne Ara Bu Hale Geldik? Atatürk Havalimanı Patlamasını Fırsata Çevirmeye Çalışan Taksiciler

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Atatürk Havalimanı'nda birkaç saat önce yaşanan patlama sonrası, birbirimize en çok yardımcı olmamız gereken bu anlarda, havalimanı çevresindeki taksilerden bir kısmının uyguladığı "kriz tarifesi" büyük tepki çekecek cinsten.

Patlama sonrası olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalışan insanlar, doğal olarak taksilere yöneldi.

Bizim insanımız ne ara bu kadar çıkarcı hale geldi?

Kaynak: onedio

haysiyetsızce edınılen para
o para gerı o taksıcılerden nasıl cıkacak allah bılır
pislikler

hoca ... yaparsa cemaat ne yapmaz ...misali diyeceğim , yorum olarak ama insan insandır .O para ağzından girer artık nereden çıkarsa bilemem.

İnsanlık yok ki ölmüş olsun bunlarda.

Hep vardı bu tipler . Her afet , saldırı , kargaşa ortamında hırsızlık uğursuzluk peşinde koşan , rant sağlamaya çalışan ... bunlara bi eklenen vicdan yoksunluğu da son zamanlarda olay yerinden sağ çıktıysan ( bu bi trafik kazası da olabilir , terörist saldırı da ) embesilce kamera açmak .

Tamam yaralılara el sürme zaten o beyinle ilk yardımdan bi habersindir de . . Bi elini tut , su getir ne bileyim yakınlarına ulaş .. Yok .

İyice benim hasırım yanmadı ya kafasında oldu millet.

Şu taksici milletine uyuz oluyorum.hele yasi biraz ilerlemiş taksiciler yakını beğenmez,uzak yolu çekemez.hic sasirmadim böyle yapmalarina.

Şaşırtıcı değil ki....ne ara diye sormak yersiz biz hep böyleydi...böyle olmasaydık bu halde olmazdık.... "biz eskiden ah" edebiyatı yapamayacağım hiç

Yok artık! Bu haberin doğru olduğuna inanmak istemiyorum,tam bir insanfsızlık örneği. Bazen avrupalılara laf ediliyor ya hayatları çok çarpık bla bla bla... Valla bizden daha insancıl oldukları kesin.

dua et de senden colugundan çocuğundan cikmasin...taksicileri de oldum olasi sevmem...

YAZIK..ACİZ İNSANLAR..İNSAN HİÇBŞRŞEY YAPAMASADA DUA YAPAR AMA BU FIRSATÇI İNSANLAR KÖTÜLÜK YAPIYORLAR..HİÇ VİCDAN YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…