Ne anladim ben bu isten...

aman be tafra yaparsa yapsın hiiiiç sesini çıkarma.anahtarını da çantana falan koy bence almak isterse izin istemek zorunda kalsın.kendi arabası var, madem böyle yapacaktı niye sana da araba alındı.senin ki yeni ya heves etmiştir işe senin arabanla gitmeyi ama trip atması da anormal.verme kız arabanı aaaa....

Aksam eve geldi.. Bi daha senin arabana binersem en adi serefsizin evladiyim dedi. Lafa bakin ya.. Bnde sen beni hic anlamiosun dedim.. Gunduz araba bnde kalsin. Aksam veya bi yere giderken yine kullanalim sorun degil. Bn ona mi bisey dedim sNki dedim.. Senin araban varken benim burda bi yere gidecekken gidememem tuhaf degil mi dedim.. Ben anlicami anladim.. Sabah yagmur vardi iyiki bi bindim gittim dedi. Bagirarak soyluo ama. Bnde ya senin kendi araban varken nie bi duruma dusuruosun kendini dedim. Anahtari firlatti. Küs şu an.. Bende mi gariplik var cozemedim. Be kiymetli araban varmis bilmem ne.. Arabalarimizin modeli fiyati ayni. Ustunluk gibi bi durum yok.

İşe arabayla gidip gelmek istiyosa vermesin babasına.. Verecekse de size karışmasın ıyy nasıl gıcık oldum!

Ayyy kızmayın eşinizi de dahil ettiğim için ama bu erkeklerin ana-baba yalakalığı da beni öldürecek yaa! Ne kadar da düşkün bu insanlar ailelerine. Ne babamda gördüm, ne kardeşlerimde, ne de eşimde... Bizim erkeklerde mi var bir gariplik, diğerlerinde mi anlayamadım. Ne bileyim evlendikten sonra anne babadan ziyade eş ve çocuklar için en iyisi istenir. Bunlar da tam tersini yapıyor. Ne ilginç insanlar ya. Sende bir sorun göremiyorum ben hayatım. Ben olsam kıyameti koparırım. Kör mü gidip kendi arabasına binsin. Benim halam da eşi de asla birbirine arabalarını vermezler. Babamın da 2 tane arabası var. Biri otomatik vites, diğeri manuel. Annemle ortak kullanıyorlar. Hiç bir sorun da yaşamadılar şimdiye kadar. Büyük babama araba almıştı babam, gitmiş onu satmış yemiş yamyam herif. Babam arabanın birini kullanmadığı halde boşta olanı babasına vermiyor. Eşinizin babasının arabası da varmış, büyüklüğü sorun yaratıyorsa gitsin kendine başka araba alsın kayınbaban.

Su tripli erkek modelini hiç sevmiyorum...herşeye küsüyorlar çocuk gibi...aynı model bende de var...konuşup halledin diyecem yine küsecek...

Esiniz cok tuhaf yani ciddi bi sarsin.naza cekiyor.suclu oldugunu bile bile uste cikiyir.yani istedigi seyleri bu sekilde yaparak size yaptirtmaya calisiyir.izin vermeyin.

Aman şu erkek milleti ne dangalak bir cins yarabbim.
Beyinleri hep eksik çalışıyor.
Madem arabasını götürüp arabası olan babasına verecekti ne diye size araba alındı.
Her halukarda tek arabaya düşecekseniz kendi arabasını satıp otomatik alsaydınız sizde kullanırdınız o da en azından birilerine yaranmak için eldekini kaybetmezdiniz.
Sizde bu şekilde izah edin. Amacını sorun bakayım mantıklı bir açıklaması olacak mı?

Küserse küssün ya. Tek araba olsa anlarım ama kendi arabası varken, sizinkini niye alıyor. Çocukla kış günü yürüyerek mi gidecekmişsiniz? Hiç taviz vermeyin bu konuda. Benimde arabam var, eşim habersiz almaz asla, kendi arabası servise giderse alır sadece. Bende onun arabasıni almam.
Küserse küssün, hiç alttan almayın. Almam arabani diyorya lafta kalmasın, almasın bu kadar laf ettikten sonra.

Çok haklısınız. İleride sorun teşkil etmesi muhtemel konularda çok netimdir ben. Mesela eşimin altında şuan araba var, bana araba bakıyoruz. Eşim böyle kendi zevklerine uygun modellere bakıyor, hop diyorum arabayı sana değil bana alıyoruz hiç heveslenme benim beğenmem lazım Sizde isteyin anahtarınızı, vermeyin kendi arabasıyla gitsin gelsin. Küserse de küssün, alın arabayı binin dükkanın önüne gidin kornaya basın "kocişimmmm hadi seni 1 tur gezdireyim" falan yapın gönlünü alırsınız. Erkekler kararlı, güçlü, özgüveni yüksek kadınları severler. Hadi birtanem sen çok yoruldun artık şoförlük sırası bende geç bakayım yan koltuğa diyin bakın nasıl mest olacak

Isterse hiç konuşmasın o araba benimse istemedigim sürece kimse alamaz kocam dahi yaptıgı resmen terbiyesizlik

Valla yerinizde olsam bende gider onun arabasını kullanırım.Acemiysenizde yavaş kullanırsınız daha dikkat edersiniz sonuçta öğrenirsiniz.

Onda benim arabanin yedek anahtari vardi onu verdi bana. Bi daha binmem bilmem ne.. Valla sinir oldum ya.. Bana araba alininca adam kendi arabasindan feragat etti. Aksamlari fln bi yere gidecegi zaman kendi arabasi yokmus gibi benimkini kullaniodu hep. Bu zamana kadar bisey demedim ama benim ihtiyacim oldugu an, ustelik gunduz arabanin olmamasi sacmaliktan baskabisey degil. Git kendi arabani getir madem.. Babana yalakalik yapacagina.. Bnde takmiom valla.. Yedek anahtarida aldim. Cantamda...magdur edebiyati yapacak en son kisisin sen ya... Kör mü git arabani getir allah allah.. Babasina anahtari verirken biZde arabA var nasil olsa die vermis

birdaha binerse adi şerefsiz evladıymış ya evet binersen birdaha öylesin de ne kafayı takıyon yani sizin malınız olamaz mı araba alınınca sizi aşağılama ezme gereği hissediyor ona muhtaç olmayacağınız için size bin türlü laf edip istediğinizi yuapamayacağı içöin egosu sarsıldığı için bu öfkesi..araba sizinse sizindir bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…