- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi pamukannesi
Ayyy kızmayın eşinizi de dahil ettiğim için ama bu erkeklerin ana-baba yalakalığı da beni öldürecek yaa! Ne kadar da düşkün bu insanlar ailelerine. Ne babamda gördüm, ne kardeşlerimde, ne de eşimde... Bizim erkeklerde mi var bir gariplik, diğerlerinde mi anlayamadım. Ne bileyim evlendikten sonra anne babadan ziyade eş ve çocuklar için en iyisi istenir. Bunlar da tam tersini yapıyor. Ne ilginç insanlar ya. Sende bir sorun göremiyorum ben hayatım. Ben olsam kıyameti koparırım. Kör mü gidip kendi arabasına binsin. Benim halam da eşi de asla birbirine arabalarını vermezler. Babamın da 2 tane arabası var. Biri otomatik vites, diğeri manuel. Annemle ortak kullanıyorlar. Hiç bir sorun da yaşamadılar şimdiye kadar. Büyük babama araba almıştı babam, gitmiş onu satmış yemiş yamyam herif. Babam arabanın birini kullanmadığı halde boşta olanı babasına vermiyor. Eşinizin babasının arabası da varmış, büyüklüğü sorun yaratıyorsa gitsin kendine başka araba alsın kayınbaban.Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..
Küserse küssün ya. Tek araba olsa anlarım ama kendi arabası varken, sizinkini niye alıyor. Çocukla kış günü yürüyerek mi gidecekmişsiniz? Hiç taviz vermeyin bu konuda. Benimde arabam var, eşim habersiz almaz asla, kendi arabası servise giderse alır sadece. Bende onun arabasıni almam.Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..
Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..
birdaha binerse adi şerefsiz evladıymış ya evet binersen birdaha öylesin de ne kafayı takıyon yani sizin malınız olamaz mı araba alınınca sizi aşağılama ezme gereği hissediyor ona muhtaç olmayacağınız için size bin türlü laf edip istediğinizi yuapamayacağı içöin egosu sarsıldığı için bu öfkesi..araba sizinse sizindir bitmiştir.Aksam eve geldi.. Bi daha senin arabana binersem en adi serefsizin evladiyim dedi. Lafa bakin ya.. Bnde sen beni hic anlamiosun dedim.. Gunduz araba bnde kalsin. Aksam veya bi yere giderken yine kullanalim sorun degil. Bn ona mi bisey dedim sNki dedim.. Senin araban varken benim burda bi yere gidecekken gidememem tuhaf degil mi dedim.. Ben anlicami anladim.. Sabah yagmur vardi iyiki bi bindim gittim dedi. Bagirarak soyluo ama. Bnde ya senin kendi araban varken nie bi duruma dusuruosun kendini dedim. Anahtari firlatti. Küs şu an.. Bende mi gariplik var cozemedim. Be kiymetli araban varmis bilmem ne.. Arabalarimizin modeli fiyati ayni. Ustunluk gibi bi durum yok.