Ne anladim ben bu isten...

Bekliyor ki yalvar yakar ver anahtari geri. Aman yeter ki
Kullan de.
Birak darilirsa darilsin. Taviz verme.
Sen magdur olurken sorun yok. Anlasilan esin yeni alinan oyuncagi gorunce kendi oyuncagini kenara atmis cocuk moduna girmis.
Madem otomatik vites hosuna gitti satsin kendininkini de aynisindan alsin.
Cekilir tavir degil.
. Ay cok haklisiniz ya.. Kendisi ben otomatik araba sevmem.. Manuel daha zevkli deyip duruyo.. Be adam madem oyle ne diye bnmkine sarilion

tüm mesajları okuyamadım, yazıldı mı bilmiyorum
eşinizin tutumu hakkında haklısınız, eşinizin arabasının kaskosu var mı? bir arkadaşımın eşinin yoktu, arkadaşının arabasının var diye onu kullanmaya çalışıyordu sürekli
bencillik falan değil, aksine bence tam tavrınızı koyun

fakat, öte yandan
şu yazdıklarınız bana hiç doğru gelmedi!

Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim..
tam öğrenme aşamasında, ne kadar mahalle tenha da olsa, oralarda dolaşmanız çok yanlış, hem de yalnız başınıza. İnsanlara zarar verirsiniz!

Neyse bugun sabah hava yagmurluydu.Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim.
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hala iyi araba kullanamıyorsunuz.
yağmurlu havada, mahalle arasında pratik mi olur???
yapmayın Allah aşkına!

Ben direksiyon dersi aldim bi hafta.. Ve bugun son gunuydu dersin, bitti.. Egitmen ara ara cik pratik yap dedi.. Ne var ki bunda? Bende o potansiyeli gormezse oyle demezdi heralde ki bu sure sure gelisecek bisey...

arkadaşım ne demek ne var ki bunda!
1 hafta direksiyon dersi yeter mi zannediyorsun?
hem yanında biri olmadan çıkacaksın, hem çocuklar arabada olacak, hem yağmurlu havada çıkacaksın, hem de mahalle arasında!!!
bu nasıl bir sorumsuzluk?:KK12:

evet süreçle gelişecek de bu şekilde değil!!!

1 sene mi aliyim yani? Hoca tamam ogrendin iyisin dedi bitirdi dersi.. Adam bu isten para aliyo.. Nie bitirdi dersin? Benim surusumu goren, degerlendiren o.. Sizin bu konuda bi fikriniz var mi? Nasil kullandigima dair.. Yok..bn cocuklarimi tehlikeye atacak kadar risk almam zaten.. Kus ucmaz kervan gecmez bi mahallede yasiorum..yavas gitmeyi, saga sola bakmayi sinyal vermeyi Karsima biri cikincada frene basmayi akil edebilecek kadar bilincliyim cok sukur..

1 sene mi aliyim yani? Hoca tamam ogrendin iyisin dedi bitirdi dersi.. Adam bu isten para aliyo.. Nie bitirdi dersin? Benim surusumu goren, degerlendiren o.. Sizin bu konuda bi fikriniz var mi? Nasil kullandigima dair.. Yok..bn cocuklarimi tehlikeye atacak kadar risk almam zaten.. Kus ucmaz kervan gecmez bi mahallede yasiorum..yavas gitmeyi, saga sola bakmayi sinyal vermeyi Karsima biri cikincada frene basmayi akil edebilecek kadar bilincliyim cok sukur..

iyi arkadaşım ne diyim
inşallah birgün benim dediklerimi hatırlamak zorunda kalmazsın
yanında hoca ile kullanmak ile, arkada çocuklarla, yağmurlu havada! yalnız başına kullanmak arasında dağlar kadar fark var, hem de pratik olsun diye!
sen hiç hoca ile araba sürerken arabaya sinek girdi mi mesela?
neyse, hakkında hayırlısı

yani tepkinizi duyanda hayatimda ilk defa arabaya binip trafige cikcam sanir.. Yagmur sabah yagdi bitti gitti.. 10 saatlik bi dersin sonunda gidecegim iki sokak otede ki kardesim.. !!! Tevekkul bizden, takdir Allah'tan... Sinek mevzusuna gelince, cocuklar agladi mi, kavga mi ettiler cekerim saga, ayrica ilgilenirim.. Onun disinda cocuklar arkada konusurlar gulerler benim dikkatim yine yolda olur.. Cunku ben onlarin annesiyim.. Hani onlar icin canini bile verebilecek olan tek insan var ya heh ondan iste... Neyse uzatmak istemiorum.. İyi akşamlar dılıyorum

yani tepkinizi duyanda hayatimda ilk defa arabaya binip trafige cikcam sanir.. Yagmur sabah yagdi bitti gitti.. 10 saatlik bi dersin sonunda gidecegim iki sokak otede ki kardesim.. !!! Tevekkul bizden, takdir Allah'tan... Sinek mevzusuna gelince, cocuklar agladi mi, kavga mi ettiler cekerim saga, ayrica ilgilenirim.. Onun disinda cocuklar arkada konusurlar gulerler benim dikkatim yine yolda olur.. Cunku ben onlarin annesiyim.. Hani onlar icin canini bile verebilecek olan tek insan var ya heh ondan iste... Neyse uzatmak istemiorum.. İyi akşamlar dılıyorum

arkadaşım, sen kendi çocukların için canını bile verecek tek insansın
yola çıkabilecek, fırlayabilecek diğer çocukların değil!
hayatında ilk defa trafiğe çıkacak değilsin de, öğretmenin olmadan ilk defa trafiğe çıkacaksın.
mevzu kardeşin değil, o bir örnek
mevzunun ne olduğunu ilk mesajımda yazmıştım
neyse
aynen ben de uzatmak istemiyorum
ne sen beni anlayıp, saygı gösterebilirsin
ne de ben senin
araba kullanmayı "yavas gitmeyi, saga sola bakmayi sinyal vermeyi Karsima biri cikincada frene basmayi akil edebilecek kadar bilincliyim " gibi basite indirgeyen görüşünü anlayıp saygı gösterebilirim.
iyi akşamlar

Benım yazdıgım seyler basıt ama tam da araba kullanırken bilinmesi ve ıygulanılması gereken en onemlı seyler... Pardon ben bunların içine yolda gıderken gozunu kapatmama, uyumama, havada ucan leylege bakıp kalmama vb şeyleri yazmamışım pardon... Araba kullanmanın mantıgı da budur bence.. Basıt kuralların dikkatsizlikten dolayı ihlalidir kazaların sebebi.. Yoksa ole anlasılması zor kuralları kapsamaz... Haa sızın araba kullanan mılyonlarca ınsandan farklı olarak direksiyon basında amuda kalkma gıbı bı becerınız varsa, ona bişey dıyemem tabi.. İyi aksamlar

Benım yazdıgım seyler basıt ama tam da araba kullanırken bilinmesi ve ıygulanılması gereken en onemlı seyler... Pardon ben bunların içine yolda gıderken gozunu kapatmama, uyumama, havada ucan leylege bakıp kalmama vb şeyleri yazmamışım pardon... Araba kullanmanın mantıgı da budur bence.. Basıt kuralların dikkatsizlikten dolayı ihlalidir kazaların sebebi.. Yoksa ole anlasılması zor kuralları kapsamaz... Haa sızın araba kullanan mılyonlarca ınsandan farklı olarak direksiyon basında amuda kalkma gıbı bı becerınız varsa, ona bişey dıyemem tabi.. İyi aksamlar

ah arkadaşım çok güldürdün beni, hem gerçek anlamda hem de acı acı
basite indirgemişsin deyince uyuma, leylek, amut vb. mi geldi aklına
bir de uzun uzun yazmışsın en basit şeyleri
mesela ben senin arabayı park edemeyeceğine bahse girerim
geri geri gitmek zorunda kalırsan, hele de sağda solda araba varsa gidemeyeceğine mesela
vs vs vs

ah arkadaşım çok güldürdün beni, hem gerçek anlamda hem de acı acı
basite indirgemişsin deyince uyuma, leylek, amut vb. mi geldi aklına
bir de uzun uzun yazmışsın en basit şeyleri
mesela ben senin arabayı park edemeyeceğine bahse girerim
geri geri gitmek zorunda kalırsan, hele de sağda solda araba varsa gidemeyeceğine mesela
vs vs vs
Heee arkadasım heee... Park da edemıyorum, gerı de gıdemıorum, o araba gıdıyo ama aslında ben gaza da basmıyorum... Tamam mı, rahatladın mı?? Hadi eyw...

ne olursa olsun arkadaşım, ıstersem 10 yıl bınmem, ıstersem pratık yapmadan 1 yıl oturrum, O ARABA KAPININ ONUNDE DURACAK! cok guzel usluplu tavrınız olmuş eşinize karşı, yanlışda değil düşünceniz, bazı karkterde insanlara(babamızda olsa eşimzde olsa,) bazı şeyleri soyleye soyleye anlaşılır hale getirmek gerekebiliyor. ancak doğruyu dusunebılıyorlar. sizde bu tutumunzdan taviz vermeyin, zaten çingene gibi çıkışmamaışsnz adama. çok içten samimi hissettim düşüncelerinizi, kötülükte yok bence, düşünceszlık var sdc. bu tutuma devam ederseniz 2 gun küs, 5 gün küs sonra elbet anlayacaktır, anlamasada mecbur kalacak valla. şimdi ucunu bırakırsanız arabayı unutun zaten.

ayrıca pratık yapma fikriniz gayet doğru, boyle boyle alışılır. asla birinden medet umup , alışacağım diye beklemeyın. yok öyle bir dünya :) :21::21: en fazla yanınıza annenizi kardeşnzi arkadaşnzı alın, ama size yol yordam gösterecek eş, baba, dede gibi sizi seven aile buyuğu erkeklerin yanınıza binip yardımcı olmasından şiddetle kaçabilirsiniz:KK68::KK75::KK75::KK75::KK75: sevgiler düşünceli anne :KK9::KK9::KK9:

ne olursa olsun arkadaşım, ıstersem 10 yıl bınmem, ıstersem pratık yapmadan 1 yıl oturrum, O ARABA KAPININ ONUNDE DURACAK! cok guzel usluplu tavrınız olmuş eşinize karşı, yanlışda değil düşünceniz, bazı karkterde insanlara(babamızda olsa eşimzde olsa,) bazı şeyleri soyleye soyleye anlaşılır hale getirmek gerekebiliyor. ancak doğruyu dusunebılıyorlar. sizde bu tutumunzdan taviz vermeyin, zaten çingene gibi çıkışmamaışsnz adama. çok içten samimi hissettim düşüncelerinizi, kötülükte yok bence, düşünceszlık var sdc. bu tutuma devam ederseniz 2 gun küs, 5 gün küs sonra elbet anlayacaktır, anlamasada mecbur kalacak valla. şimdi ucunu bırakırsanız arabayı unutun zaten.

ayrıca pratık yapma fikriniz gayet doğru, boyle boyle alışılır. asla birinden medet umup , alışacağım diye beklemeyın. yok öyle bir dünya :) :21::21: en fazla yanınıza annenizi kardeşnzi arkadaşnzı alın, ama size yol yordam gösterecek eş, baba, dede gibi sizi seven aile buyuğu erkeklerin yanınıza binip yardımcı olmasından şiddetle kaçabilirsiniz:KK68::KK75::KK75::KK75::KK75: sevgiler düşünceli anne :KK9::KK9::KK9:
Tesekkur ederım guzel dusuncenız için.. Zaten esım ogretemedı.. Bagırdı cagırdı cok sinirli.. Hoca gayet sakinliğini koruyarak ogrettı gosterdı.. Ve inanın insan tekniğini bildikten sonra yanlız basına cok daha ii pratık yapıo... Esim tum cesaretımı kırıyordu.. Su an bnle kus. Pişirdiğim yemegi yemedi.. Benim vicdanen rahatsız hissettmemi istiyor.. Pişman oldum araba aldıgıma onun yuzunden.. Iyıkı bi araban var , ne kıymetli bilmem ne.. Yoruyo adamı ya

valla bir eş tek başına bu kadarda takılmaz arabaya bunun altından başka imalar çıkmasın
sozde 'ataerkil' bir ailenin gelinimisiniz?

X