• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne alsam sizce

Cüzdan olabilir.. içine de fotoğrafinizi koyarsiniz:) minik pastalardan da alın.. gayet yeterli.. mum Çakmak unutmayın giderken..

ben olsam bir kutu yapar kazak koyardım içine sonra içine de küçük bir kutu yazabildiğim kadar da her gün için bir söz yazardım. (bunu değmeyecek biri için bir ay uğraşıp yapmıştım bir daha kimse için uğraşmam ama fikir hoşuma gidiyor :halay:

Hediye vermesini cok severim sahsen. Klasik olarak saat (kesinlikle marka birsey olmali Seiko, Tissot gibi), kol dügmesi, cakmak, isimli cüzdan, isimli ruhsatlik, kullaniyorsa tesbih, herhangi bir kolleksiyonu varsa ona bir parca, tavla takimi gibi. Ama en güzeli tabiki el emegi birsey olmasi mesela ben atki degilde corap örmüstüm :D Suan aklimda sapka/bere var ama örgü bilmiyorsan bile ögrenmesi kolay bir akti örebilirsin üstelik türkiyede iplik fiyatlari cok uygun :)

Saat falan taki cuzdan alcak olsam marka alirdim ben hediyede de ucuz sevmem alirsam pahali alirim o kadar samimiysen bardak uzerine foto bastiriyorlar uc boyutlu ikinizin yada onun sevdigi bir fotoyu yaptr uygun oluyor imkanin varsa evine girebiliosan evde mumlar falan pasta mini surpriz yap

Back
X