yok dusunmuyorum zaten almayı ama ne alayımkullanmayacagın şeyi alma hele o sandıklardan hiç alma
Valla ben sandık almadım sen çeyiz yapmak için mi soruyorsun yoksa erkeğe bohça yapmak için miselam canlar. .
ya ben düğün bohçası hazırlamak istiyorum. ama öyle çok abartılı bir şey istemiyorum. internetten baktım kocaman kocaman sandıklar varhiç tarzım değil. böyle bildiğiniz paket tarzı kutu koli ne biliyim çanta vs. var mı? Çünkü ben o sandıkları evlendikten sonra ne yapıcam ki öyle bol boş yer kaplayacak. . zaten kulanacağımız. eşyaları alacağız..
erkeğe bohça yapmak için. çünkü bn nişanlıma da söyledim sandık istemiyorum falan diye.. muhtemelen benm esyaları da beraber alırz..Valla ben sandık almadım sen çeyiz yapmak için mi soruyorsun yoksa erkeğe bohça yapmak için mi
O zaman klasik bohça ve kurdale kullanın ya da böyle süslü kutular var üstlerinde yapay çiçekler var onlarla bohça hazırlayan da gördüm. Kendim klasik bohça yaptım.selam canlar. .
ya ben düğün bohçası hazırlamak istiyorum. ama öyle çok abartılı bir şey istemiyorum. internetten baktım kocaman kocaman sandıklar varhiç tarzım değil. böyle bildiğiniz paket tarzı kutu koli ne biliyim çanta vs. var mı? Çünkü ben o sandıkları evlendikten sonra ne yapıcam ki öyle bol boş yer kaplayacak. . zaten kulanacağımız. eşyaları alacağız..
o süslü kutuları nerede bulabilirim acaba.. Klasik bohça fena değil evet nasılsa anne baba kızkardes enişteye olacak.. ben damada düşünmüyorum yani eşyalarını bohcaya koymaya düşünmüyorum.. onnla begeneceğimiz için alırız goturur evine..O zaman klasik bohça ve kurdale kullanın ya da böyle süslü kutular var üstlerinde yapay çiçekler var onlarla bohça hazırlayan da gördüm. Kendim klasik bohça yaptım.
erkeğe bohça yapmak için. çünkü bn nişanlıma da söyledim sandık istemiyorum falan diye.. muhtemelen benm esyaları da beraber alırz..
ya aslına bakarsan erkege dedim ama ailesine benmkıne bişiy alsamda o bohcaya koymam.. zaten almış oluruz goturur evıne istediğini..He, ben eşime birşey almamıştım. Ama ablam yeni evlendi. Onlarda bir büyük bavul aldılar. Onun içini kıyafet doldurdular. Damadın ailesi için de kaliteli ve büyük kutular aldılar, çok şık kutulardı. Herkese ayrı ayrı. Hepsine çantasından çorabına gömleğine alışveriş yaptılar.
Erkek tarafı da getirirken beyaz bohça bezlerine sarıp getirmişti
Şu milyoncularda o kutular var hediyelik kutu diye geçiyor.o süslü kutuları nerede bulabilirim acaba.. Klasik bohça fena değil evet nasılsa anne baba kızkardes enişteye olacak.. ben damada düşünmüyorum yani eşyalarını bohcaya koymaya düşünmüyorum.. onnla begeneceğimiz için alırız goturur evine..
Yok yok bohça yap sen yine deya aslına bakarsan erkege dedim ama ailesine benmkıne bişiy alsamda o bohcaya koymam.. zaten almış oluruz goturur evıne istediğini..
tşk ederim ya böyle dantelli olanlar var.. haklısınız aslındaBeyaz hurçlar oluyor bohca için. Onlardan alın.
mantıklı aslında hem daha sonradan da kullanılır..Canım küpürlü Bohçalar var fermuarlı çok güzel Çamaşır makinemin üzerinde de benim bohçamın örtüsü var
mantıklı aslında hem daha sonradan da kullanılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?