<<< Ne Alırsan 2tl-3tl-5tl >>>/SATIŞ DURDURULMUŞTUR..

haydı hanımlar urunler guncelllllllllllllllll herşey ucuza gidiyor.

haydı hanımlar urunler guncelllllllllllllllll herşey ucuza gidiyor.

benim konuma bakabilirmisin cnm 19.sayfaya...son sayfada ayırtılanlar var onların ve ceyizliklerin bazıları haricinde takas yapmak istiyorum...siyaz göğüs altı büzgülü elbiseyi,straplez kareli bluzu mavi beyaz elbiseyi ve beyaz hırkayı beğendim dahada bakarım...40 42 bedenim olurlar dimi bana??şuan 66 kiloyum...

Son düzenleme:
saç düzleştirici ve ürünler yelizber arkadaşımıza ayrılmıştır. şimdiden güle güle kullansın :)

Eklentiler

• $saat.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $incili bileklik 4 tl.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $choppers kahverengi kemerli saat 5 tl.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $bileklik 2tl.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 53

canım 40-42 beden ısen olur ama sanırım hırka buyuk gelebılır. bu arada baya takas yaptım. canım aslında pek takas dusunmuyorum. ben 44-46 beden gıyınıyorum. sende bana olucak seyler var mı ?

canım 40-42 beden ısen olur ama sanırım hırka buyuk gelebılır. bu arada baya takas yaptım. canım aslında pek takas dusunmuyorum. ben 44-46 beden gıyınıyorum. sende bana olucak seyler var mı ?
,
yook cnm ya sende 42 falansın sandım:)) bende paralarımı kızıma harcayıp kendime takasla almaya karar verdimde:))o zaman sana iyi satışlar cnm:))

,
yook cnm ya sende 42 falansın sandım:)) bende paralarımı kızıma harcayıp kendime takasla almaya karar verdimde:))o zaman sana iyi satışlar cnm:))

tamam canım bende senın sayfalarıına baktım ama gercekten olcak gıbı degıl malesef. teşekkür ederim sana da iyi satışlar olsun canım.

hadi hanımlar alalım verelim ekonomiyi canlandıralım :):):):)

Tüm takılar 1. Sayfadadır.

kızlar kilo aldığım için bu kıyafetlerin hiç birisi olmuyor. elinde 42-44 beden kıyafetlerı olanlarla takas da dusunuyorum.

canım modeli tahmın edersın sanırım sıtede baska arkadasta da mavısı satılıktı tek omuz bır elbıse arkasında hafıf yırtmacı var.

Eklentiler

• $1223122152.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 53

ürünler 8. Sayfada bayanlar fiyatları dusurdummm

Konuyu kapatabilirmiyiz lütfen ürünlerin hepsi ihtiyaç sahiplerine gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…