Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 2 . Mavılı olan elbıse 40 beden ve 42 ye de cok rahat olur.
3. Elbıse ıse 38 beden fiyatları konusunda sen ne dusunuyorsun sayfana da bakıcam sımdı
kızlarrrr yokmu takıcıklarıma kıyafetlerime bakannnn :) takılarım çok uygun
kızlarrrr yokmu takıcıklarıma kıyafetlerime bakannnn :) takılarım çok uygun
canim tesekkur ederim. Kardesime alicaktim sordum ama uymadi canm sagol yinede.hayirli satislar canim
canım şu siyah beyaz elbiseyi beğendim kaç beden ve ne kadar? eğer düşünürsen takas için bende de bir çok ürün var sayfama bakabilirsin
beyaz inci taşlı bileklik ne kadar
105
95
110 bu ölçülere gömlek bulabilirim umarım bu pazarda:44:
105
95
110 bu ölçülere gömlek bulabilirim umarım bu pazarda:44:
canım şu siyah beyaz elbiseyi beğendim kaç beden ve ne kadar? eğer düşünürsen takas için bende de bir çok ürün var sayfama bakabilirsin
ama yinede sen gömleğin göbek kısmını bi ölçebilirmisin şansımızı biraz zorlayalım çünkü bnm göbeğim var yoksa çok şişman değilim l penyelerde oluyor bazan
cnm benim meşur göbek zayıflamış haliyle taaam 105 geliyor üst taraf sorun olmaz sanırım küpelerin siyah ortada taşı olan metal çerçeveli olanı deimde ikisinide alırım gömlek olursacanım sen merak etme aksama gömlelın göbek kısmını ölcer snaa söylerım. metal çerçeveli küpe dedğin kelebekli olanmı? eger oysa 1,50 tl zaten takıların hepsının resım acıklamasında fıyatları yazıyor canım 1-1,50 tl arası. kupeler. ama gömlek kesın olur kaç kilosun ve boyun kac
saatin marka ve fiyatı nedir ?