<<< Ne Alırsan 2tl-3tl-5tl >>>/SATIŞ DURDURULMUŞTUR..

cnm benim meşur göbek zayıflamış haliyle taaam 105 geliyor üst taraf sorun olmaz sanırım küpelerin siyah ortada taşı olan metal çerçeveli olanı deimde ikisinide alırım gömlek olursa:34:

özelden tel numaranı yolla ıstersen eve gıttıgımde ölçüp ararım senı

canm bu arada sen hürrem tacı arıyormuşsun sanırım buldun mıu ?

eğer istersen benım kına gecemden kalma var.. bende hürrem sultan olmuştum. :):):)

fotosunu çekip eklerim.

Hürrem tacı bulamadım canım arıyorum çekip koyarsan ii olur ben 36-38 giyiyorum daha çok 36 bana bol olabilir elbise.ama tacı koyabilirsin.takas yapmayı düşünüyorum daha çok nakit kalmadı elimde.

Hürrem tacı bulamadım canım arıyorum çekip koyarsan ii olur ben 36-38 giyiyorum daha çok 36 bana bol olabilir elbise.ama tacı koyabilirsin.takas yapmayı düşünüyorum daha çok nakit kalmadı elimde.

olur canım takas yaparız. begenırsen fakat senın sayfandakılar hep kucuk beden bana olucagını zannetmıyorum. takas ıcın bana uygun farklı seylerın var mı ? gıyım dısında

olur canım takas yaparız. begenırsen fakat senın sayfandakılar hep kucuk beden bana olucagını zannetmıyorum. takas ıcın bana uygun farklı seylerın var mı ? gıyım dısında

bu sendeki set halinde mi peki kolye küpe falanda mı var sadece taç mı?bu de ne kadar fiyatı

bu sendeki set halinde mi peki kolye küpe falanda mı var sadece taç mı?bu de ne kadar fiyatı

aa yok canım set değil ben gelinliğimi diktirdiğim yerden 40 tlydı sanırım yada 45 tl ye almıstım onu merak işte o zamanlar paraya kıyıp verıyoruz. ama senın verebılecegın fıyat nedır. resmını yukledıkten sonra konusurz para konusunu 10-15 gecıyor benım aklımdan

sen kaç numara giyyiosun ayakkabı bi de kaç beden kıyafet giyiyosun.kendi elindekinin resmini de çekip koyar mısın ?

aa yok canım set değil ben gelinliğimi diktirdiğim yerden 40 tlydı sanırım yada 45 tl ye almıstım onu merak işte o zamanlar paraya kıyıp verıyoruz. ama senın verebılecegın fıyat nedır. resmını yukledıkten sonra konusurz para konusunu 10-15 gecıyor benım aklımdan

10 tl ancak verebilirim ..ama istersen benden 15-20 tl ye kadar bişi bakabilirsin takasta.ayakkabı vs takı var bak bende set halinde nişan için almıştım ama onu kullanmadım sıfır hiç kullanılmadı bu da seninki gibi fiyatta .

10 tl ancak verebilirim ..ama istersen benden 15-20 tl ye kadar bişi bakabilirsin takasta.ayakkabı vs takı var bak bende set halinde nişan için almıştım ama onu kullanmadım sıfır hiç kullanılmadı bu da seninki gibi fiyatta .

bakayım canım begenırsen sıkıntı deıl ben bulurum bısıler senın sayfandan takas yaparız.

37 numara ayakkabı gıyıyorum canım XL KIYAFETLERIMDE

bende 37 giyiyorum ayakkbılarım sana olur kıyafette de xl şeyler var elimde.olur yani annemde l-xl giyiyor çünkü..elinde başka eşyalar varsa bakalım bi kaç şey takaslayalım bulursak ben sana olabilcekleri ekliyim istersen aykkabı kıyafet.gibi.

bende 37 giyiyorum ayakkbılarım sana olur kıyafette de xl şeyler var elimde.olur yani annemde l-xl giyiyor çünkü..elinde başka eşyalar varsa bakalım bi kaç şey takaslayalım bulursak ben sana olabilcekleri ekliyim istersen aykkabı kıyafet.gibi.

olur canım gelın tacımında fotosunu cekerım aksama ben sımdı ıs yerındeyım cıkmam gerek özenden sana tel numaramı yazıcam .

bakayım canım begenırsen sıkıntı deıl ben bulurum bısıler senın sayfandan takas yaparız.

canım elimde sana uygun olanları ekledim bakarsın.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $2.jpg
    $2.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $3.jpg
    $3.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $4.jpg
    $4.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $5.jpg
    $5.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $10.jpg
    $10.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $9.jpg
    $9.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $8.jpg
    $8.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $7.jpg
    $7.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $6.jpg
    $6.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $15.jpg
    $15.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $14.jpg
    $14.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $13.jpg
    $13.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $12.jpg
    $12.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $11.jpg
    $11.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $20.jpg
    $20.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $19.jpg
    $19.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $18.jpg
    $18.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $17.jpg
    $17.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $16.jpg
    $16.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $21.jpg
    $21.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 57
canım elimde sana uygun olanları ekledim bakarsın.

canım aksam mısafırlıktekdık cekemdım fotosunu yarın ınsallah gönderırım. Sen tacı begenırsın benım ıcın sıkıntı degıl bu koyduklarından bır tanesını takas yaparız. önemlı olan senın begenmen

canım yakası taşlı elbiseyi takas yapalım kaç bedensin

arkadaşlar;

Önü taşlı siyah elbise;
sarar marka gömlek;
ve önu kırmızılı sıyahlı t.şört takas yapılmıştır. güzel günlerde kullan arkadasım.

canım aksam mısafırlıktekdık cekemdım fotosunu yarın ınsallah gönderırım. Sen tacı begenırsın benım ıcın sıkıntı degıl bu koyduklarından bır tanesını takas yaparız. önemlı olan senın begenmen

olur mu canım öyle benim için seninde memnun kalman önemli.bak elimde 44 beden bi bluz var kullanılmamış ekliyim bakarsın sayfana.

Eklentiler

• $Resim 068.jpg
    $Resim 068.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 069.jpg
    $Resim 069.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 070.jpg
    $Resim 070.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 39
Back