<<< Ne Alırsan 2tl-3tl-5tl >>>/SATIŞ DURDURULMUŞTUR..

dhasel

yuppiiiii bi bebek gördüm sanki :):):)
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
682
331
73
$küpe 1,50 tl.jpg $yüzük.jpg $saat.jpg $pempe 1,50.jpg $ortasý taþlý küpe 1tl.jpg $bileklik 2tl.jpg $bileklik 2 tl.jpg $pempe küpe 1,50 tl.jpg $yýldýz küpe 1,50 tl.jpg $küpe 1 tl.jpg $kolye 3 tl.jpg $kolye 2tl.jpg $mor bileklik 2 tl.jpg $mavi küpe 1,50 tl.jpg $cami kubbesi özel yapým yüzük 7 tl.jpg $incili bileklik 4 tl.jpg $choppers kahverengi kemerli saat 5 tl.jpg $incili 1,50 tl.jpg $kalpli 1,50 tl.jpg $kelebekli 1,50 tl.jpg $kolye 2 tl.jpg $IMG_1173.jpg

arkadaşlar meraba;

en fazla bir kaç kez kullandığım takılarımı ve kılo aldıgım ıcın bana kucuk gelen kıyafetlerımı eklıyorum. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. :):) $mor top küpe 1,50tl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
$IMG_1193.jpg $IMG_1209.jpg $IMG_1210.jpg $IMG_1211.jpg $IMG_1213.jpg $kot 29 beden.jpg $kot 29 bedn.jpg $sarar marka hiç kullanýlmadý..jpg $29 beden dar paça.jpg $IMG_1204.jpg $IMG_1203.jpg $IMG_1202.jpg $IMG_1196.jpg $IMG_1194.jpg $IMG_1195.jpg $IMG_1192.jpg $IMG_1198.jpg $IMG_1199.jpg $IMG_1200.jpg $IMG_1201.jpg $balýk etek dýz boyu 28 - 29 beden.jpg

kızlar kısa sürede kilo aldığım için aldıgım kıyafetlerımı uzun uzun hıc gıyemedım. hepsı en fazla birkaç kez giyilmiştir. tertemiz sıfır duzeyınde. lekesi yıpranması kesinlikle yoktur.

Son düzenleme:
Kot etegin ve siyah elbisenin fiyati ve bedeni nedir:38:

Kot etegin ve siyah elbisenin fiyati ve bedeni nedir:38:

canım kot etek 28-29 beden

siyah gögus altı buzgulu elbıse ıse 38 beden
diğer siyah yakası taşlı olanda 40-42 beden ama farklı bır kuması var 40 bedenden sonra her bedene oluyor. :)

canım kot etek 28-29 beden

siyah gögus altı buzgulu elbıse ıse 38 beden
diğer siyah yakası taşlı olanda 40-42 beden ama farklı bır kuması var 40 bedenden sonra her bedene oluyor. :)

Buzgulu olani sormustum ama ufak etekte ufak ben 30 bedenim tsk ederim :16: l veya xl neyin var ben salas giyinmeyi seviyorumda :16:

Buzgulu olani sormustum ama ufak etekte ufak ben 30 bedenim tsk ederim :16: l veya xl neyin var ben salas giyinmeyi seviyorumda :16:

canım gömlek sarar marka hıc kullanmadım 42 beden sana da olur dıye dusunuyorum.

yukarı dakı gunluk elbıselerde senın ıcın uygun

canım gömlek sarar marka hıc kullanmadım 42 beden sana da olur dıye dusunuyorum.

yukarı dakı gunluk elbıselerde senın ıcın uygun

Gomlek 40 da olur fakat goguslerden olmuo cnm sagolsunlar buyukler :60: digerlerini incelicem simdi takasdusunursen sende bnm yyeni eklediklwrime bak cnm

Canm ilki sortmus galiba giremedim 6. Siradaki kitla takas yapariz bulabilirsen bisiler

canım o balık etek onun yanındakı ıkı tanesı kot. ben sayfana bakıyorum bedenıme uygun bısıler bulabılırsem takas yaparız.

Gomlek 40 da olur fakat goguslerden olmuo cnm sagolsunlar buyukler :60: digerlerini incelicem simdi takasdusunursen sende bnm yyeni eklediklwrime bak cnm

tamam canım bakarım yenı ekledıklerıne ama senın resımler bende görunmuyor kı :(:(:(:( bana dunkı maılden maıl atarmısın

tamam canım bakarım yenı ekledıklerıne ama senın resımler bende görunmuyor kı :(:(:(:( bana dunkı maılden maıl atarmısın

Ana biz senle maillestikmi valla hatirlamadim ben ne cok kusuyle girusuyorum yaw:27: canm oglumu uyutcam niye girunmuyoki resimler busuru busuler vardi

Ana biz senle maillestikmi valla hatirlamadim ben ne cok kusuyle girusuyorum yaw:27: canm oglumu uyutcam niye girunmuyoki resimler busuru busuler vardi

ben bıraz karıstırıyım senın sayfanı :)

Merhaba canim. 2 ve 3 no elbise ler kac beden ve fiyati nedir? Birde siyah bi ceket var galiba o kac beden acaba

merhaba canim. 2 ve 3 no elbise ler kac beden ve fiyati nedir? Birde siyah bi ceket var galiba o kac beden acaba

canım 2 . Mavılı olan elbıse 40 beden ve 42 ye de cok rahat olur.

3. Elbıse ıse 38 beden fiyatları konusunda sen ne dusunuyorsun sayfana da bakıcam sımdı

Merhaba canim. 2 ve 3 no elbise ler kac beden ve fiyati nedir? Birde siyah bi ceket var galiba o kac beden acaba

ha bu arada siyah olan ceket kadife önden düğmeli 38 beden canım 1 defa giydim onu o da iş için almak zorunda kalmıştım.
fiyatları konusunda senın fıkrını alıyım. ne kadar verebılırsın cunkı benım maddı sıkısıklıgım var .

he bırde senın sayfana baktım da acık olan satıslarında oyuncaklar vardı. malesef benım bebısım yok.olsaydı kesın alırdım.

Back