- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
-
- Konu Sahibi blackanqel90
merhabalar bunlar duruyorlarsa benimle takas yapmayı düşünür müsünüz?İki konum var biri kitap/takas bölümünde biri burada. Son sayfada olmayan satılmamış başka şeyler ve seçtiğim pantolonların bedenlerinde başka pantolon var mı acaba?
][/QUOTE
Merhaba baska pantalon yok suanda elimde sadece yarin 36 38 beden 2 ust ve bir kisa cicekli etek ekliycem. Konunu incelerim olursa takas yapabiliriz tabiki :) yalniz son ekledigin acik renk kot duruyormu tam emin degilim ondan yarin onada bakayim diger ikisi duruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim siyah altin detayli babet 5 TL pembe top uklu stiletto 7 TL duruyomu
merhabalar bunlar duruyorlarsa benimle takas yapmayı düşünür müsünüz?İki konum var biri kitap/takas bölümünde biri burada. Son sayfada olmayan satılmamış başka şeyler ve seçtiğim pantolonların bedenlerinde başka pantolon var mı acaba?
Eki Görüntüle 1170226 Eki Görüntüle 1170227
Eki Görüntüle 1170228
merhaba tekrardan en son eklediğiniz pantalon durmuyor malesef diğer ıkısı şuan duruyor hala
ben duran kot pantolonu sizinle takas yapalım istiyorum ama sadece o var olur mu?
Tek ürün için ikimizde boşuna kargo ödemiş oluruz.Begendiğin başka birşey yoksa takassız tek olarak göndereyim istersen .Ama tek ürün için kargo vermek istemiyorum pek açıkcası
Evet canım ikiside duruyor şuan
İkisi on TL olursa aliym
hayırlı satışlar...
olur tabi özelden ben hesap bilgilerimi yazayım sende kargo bilgilerini :)
Krem beyaz mini ve diğer krem etekler ile kelebekli bluz ekosrli elbise sırt cantası
Takas için ne düşünürsünüz???
Ve mavi matka gri kot
takas için giysi v.s herşey olabilir bedenim uysun yeterli 34 36
bu satılalı çok oldu malesef 43. sayfadakıler duruyor sadece
pempe ve beyaz ayakkabı satıldımı?
pempe ve beyaz ayakkabı satıldımı?