Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

Aldi mi canm gercktn :KK43::KK43: ama ama bn sylemstm:KK43::KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nakit sıkıntım olmasa inan vazgecerdim haklisin cunku ama takasla ihtiyacimi gidermis oluyorum bidaha boyle denk getiremem :KK43:

Olsun canm madem ihtiyacn var nasip diyelm canin sagolsn:)

Olsun canm madem ihtiyacn var nasip diyelm canin sagolsn:)

canım valla ne bileyim renk olarak anlayınca arkadaşla anlaştım benim dalgınlıgımdan oldu kusuruma bakma tekrardan :KK50: İhtiyacın varsa bir iki denenmiş allıkta var elimde burdan birinden almıştım ilgilenirsen resim atarım kahvemsi bir tonda.Ben çok beyazım bana koyu kaçtı kumral esmerlere uygun :KK51:

Yok canm hc onemli degl ben allik kllanmiyrm bende cok beyazm :):) sadce yanklarm kizaryr dye pudra kullaniyrm:sly: sanrm tmmlayamycaz canm :KK43: sen ayakkabiui uzerne verp almak istersen uygn bi hale getrrm canm tabii istersen

Bunlar duruyor şuan canım bitek adilılık siyah çizgili pantalon yok resimlerin içinde bedenim 34 36 bakayım bende sayfana :KK31:

Canm nasil alnti yapicam bilmiyrm da ceket beyaz gmlek ustnde minik desenler var o hemen altndaki kareli gmlek s beden yaziyor ama 38e olr mu canm nnlar o gsterdgn pantoln 38 beden olan o kumas mi kot mu canm

Canm nasil alnti yapicam bilmiyrm da ceket beyaz gmlek ustnde minik desenler var o hemen altndaki kareli gmlek s beden yaziyor ama 38e olr mu canm nnlar o gsterdgn pantoln 38 beden olan o kumas mi kot mu canm

bu iki gömleği diyorsun sanırım 38 sen olurlar sana bana bol geliyorlar çünkü.O pantalonda kumaş canım dar kalıplı

$2014-04-16 21.12.06-crop.jpg $2014-04-16 21.08.59.jpg

Kot düşünüyorsan bu kot 38-40 a olur

$2014-03-29 21.18.03.jpg

Son düzenleme:
Canm cok mu dar pantolon ? Ve tam rengi ne onn canm

Canm cok mu dar pantolon ? Ve tam rengi ne onn canm

Aaa canm bol kotlardan mi bu tmm olsun eger oyleyse

rengi tam ne denir bilmiyorum kahve gibi yeşille kahve karışık gibi bir renk .Resimdekinden biraz daha canlı renkte.Paçaları normal paça dar degil ama bel kısmı dar.

Evet kotda bol paça kotlardan :)

kız takastan önce ekleseydin ya şunları :)) tereddütte kalan arkadaşlara söyleyebilirim ki fotodn daha temiz ve yeni gibi ürünleri,iyi satışlar canım

kız takastan önce ekleseydin ya şunları :)) tereddütte kalan arkadaşlara söyleyebilirim ki fotodn daha temiz ve yeni gibi ürünleri,iyi satışlar canım

dolabı eştikçe elime geliyorlar ben bile şaşırıyorum Ne zaman almışımki bunu diye :KK52: Teşekkür ederim canım begenin için begenimiz karşılıklı bende senin ürünleri çok begenmiştim :)

Son düzenleme:
buyrun hanımlar hem ucuz hem kaliteli ürünler . Her ürün yıkanıp ütülenip hızlı kargoyla gönderilmektedir..Takasa açığım :KK31:

Hadi hanımlar çok ciciler ve ucuzlar kaçırmayın :KK76:

merhabalar bunlar duruyorlarsa benimle takas yapmayı düşünür müsünüz?İki konum var biri kitap/takas bölümünde biri burada. Son sayfada olmayan satılmamış başka şeyler ve seçtiğim pantolonların bedenlerinde başka pantolon var mı acaba?

$siyahm2.jpg $siyahm1.jpg
$siyahm.jpg

Son düzenleme:
X