ne ağrım ne de sızım var hamile olabilir miyim ?

sevgicicegii

sağlıkla gel meleğim...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
186
0
46
İstanbul
arkadaşlar 2 aydır deniyoruz ama henüz sonuç almış değilim.bu 3. ayımız adetime 4 gün var ama ne göğüslerimde şişme var ne de kasıklarımda ağrı arada sağ bacağım ağrıyor sadece.

garip olan şu ki ,adetime 10 gün kala göğüslerim şişer kasıklarım hafif hafif ağrımaya başlar yüzümde sivilceler çıkardı,bundan önceki sonu hüsranla biten 2 ayda da böyle olmuştu ama bu

3. ay hiçbişey olmuyor bu çok garip ya hamileyim ya da değilim 15 gün soğan suyu içtim hamilelik için acaba işe yaradı mı diye düşünüyorum.hadi yaramadı diyelim kendimi bildim bileli

bu adet belirtileri olur bende şimd niye olmuyor.iki arkadaşımında böyle olmuş ne göğsü şişmiş ne de kasıkları ağrımış,sonuç pozitif. eskisine nazaran o kadar fazla heyecanlanmıyorum

ama bu gariplikler bana hamileliği düşündürüyor.böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı kızlar ?

canım adetine 4 gün ve yazdıklarının hibirine dayanarak hamılesin yada değilsin diyemem kimse de diyemez adetinin gecmesi lazım süphelenmen için

Canım inşallah hamilesindir ama bu belirtiler senin hamile olduğunu göstermez.Sana tavsiyem belirtilere fazla takılma her ay kendini dinleyip ne belirtim var diye düşünme daha çok yeni inşallah olacaktır.Kendi haline bırak düşünmemeye çalış stres yapma.Adet gününü bekle gecikirse test yaparsın...

rabbime çok şükür dün yaptığım test sonucunda çift çizgiyi gördüm :) bugün kan verdim.hiçbir belirtimin olmaması beni kuşkulandırmıştı.bu ay baya bi uğraşmıştık yumurtlama gününü hiç kaçırmadık.rabbim sonunda yüzüme baktı,adağım vardı yasin okuyacağım ve isteyen herkes için dua edeceğim. sağlıcakla kalın...

canım allah kucağınada almanı nasip eder inşallah tebrik ederim

Canim tebrik ederim..darisi basimiza..Hic belirtim yoktu yazmissin yani ne goguslerimde siskinlik nede kasiklarimda agri..demekki belirti olmadanda hamilelik olabiliyomus..peki suan dami hic belirtin yok canim? Akintin olmusmuydu hic mesela?simdiden tesekkurler cvplarin icin..duani beklerim bende..:26::26:

selam ılk önce hayırlı olsun allah analı babalı buytusun sağlam tutunsun bebısın ınsallah ya benımde 7 yada 8nde regl olmam lazım ama bendede hıcbısı yok bel göğüs kasık ağrısı hıcbısı yok bugun hafıf mıdem bulandı gecendede kahverengı akıntı gıbı bısı oldu sımdı bana umut oldun acaba bende olabılırmıyım evdemı test yaptın

arkadaslar bende kisaca anlatayim uc aydir korunmasizi ve ilk ay 7 gun gecikti adetim bu ayda sanirim 10 gun oldu gecikeli hala bisey yok ama hic bir belirti de yok test yapmak istemiyorum daha cok yeniyim... bi de 1 sene dogum kontrol hapi kullandim onun etkisi diye kendimi oyaliyorum ...gecikmeler yuzunden yumurtlama gunumu de hesap edemiyorum ....
allah butun bebek isteyen kullarina hayirlisiyla cok bekletmeden bi bebek nasip eder insallah di yorum...

walla bendede durumlar aynı 2 yıl korundum hapla 4 aydır bıraktım korunmayı tık yok.geçen ay bi hafta gecikti.şimdide bekliyorum karnım göğsüm patlamak üzre çok şiş.kasıklarımda karnımda ağrı var amaaaa...
hadi hayırlısı

bende sadece karnimda sislik var daha dogrusu butun vucudum sis bide ayaklarim sizi sonrasinda hic bisey hissetmiyorum bugunde gelmedi kirmizilar ......eger hamile degilsem bir an evvel gelsin eger hamileysem de bi belirti olussun bu bekleme strese sokuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…