• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ND-YAG tecrübem (ve istanbul)

gunesyamanoglu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
5
1
16
İstanbul
Arkadaşlar selam,
İstanbul'da "önerebileceğiniz" ND-YAG yapan nereler var acaba?

Ben şu an İspanya'dayım burda okuyorum 2.seans yüzüme nd yag yaptırdım burda ve cidden çok memnunum.Tüylerim cansızlaştı ki ben önceden çok tüylüydüm genetik işte ne yapalım, ve azalacağından eminim ilk seansta bile farkı gördüm. Ve Şöyle ki seanstan sonra suratım resmen pütür pütür ve kıpkırmızı oluyor ikidir keşke resim çekseydim de düzeldim şimdi aklıma gelmedi valla ; ama tabiki bu iyi bi işaret çünkü kıl köküne kadar iniyor ışınlar ve kökleri yok etmeye çalıştığından suratım kızarıyor ama bir saate düzeliyorum.(dalga boyu nd yag ın en uzun ve köke iniyor doğal olarak hücrelerin kökleri tahrip olduğundan kızarıyorum bi müddet) Bugün sabah yaptırdım mesela; şu an bile bazen suratım hafif sızlıyor :)) Ama dedim ya iyi bi şey bu. Ben de esmer tenliyim. Çok da acımıyor yani hafif bi acısı oluyor. Ben Türkiye'de 2 yıla yakın alex'e gittim yüz için meğerse hem vakit hem nakit kaybıymış ki o kadar da donanımlı bilen bi insanım, yazık oldu bir yerde , esmer tene alex olmayacağını geç anladım:) Bursa'da oturuyoruz bursada da NDYAG bulamamıştık o zamanlar ondan alex e başlamışlardı mecburen ama ben bu kadar işe yaramaz olcağını bilsem istemezdim tabiki.

Türkiye'ye dönünce burda İspanya'da başladığım ND-YAG'a devam edeceğim ama işte dedim ya merkez araştırıyorum. Mesaj falan atamam yeni üyeyim ama en azından civar falan yazsanız tavsiye öneri olarak :))) Yolunuz İspanya'ya düşerse ben de size burdan tavsiye verebilirim :)))) Hoşçakalın

Of canim ya benimde yüzümde ince uzun tüyler var baya var hemde cok rahatsizim insanlara yaklaşımıyorun cokda korkuyorum dahada kalinlasir diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of canim ya benimde yüzümde ince uzun tüyler var baya var hemde cok rahatsizim insanlara yaklaşımıyorun cokda korkuyorum dahada kalinlasir diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neyden korkuyosun? :))) nd yag esmer tene icat edilmiş gibi bi şey zaten, ve düzgün cihazla yapılırsa kalınlaşma çoğalma falan imkansız gibi bi şey ya :/ hiç denk gelmedim açıkçası Herkes nd yag dan çok memnun. Ben de çok memnunum :) İstanbulda bi yer lazım bana şu anda

Back