bende ndyag yaptırıorum bu 3 seansım baya bıttıler umarım cıkmaz :)
İyi günler,eger mesajımı görürseniz tüyleriniz şu an ne durumda cevap verebilirmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ndyag yaptırıorum bu 3 seansım baya bıttıler umarım cıkmaz :)
alex te sarı tüyler uyanıp siyahlaşıo. ben çenemi yaptırırken öle oldu, ama siyahlaşanıda yaptırıorum, şurayıda al diorum alıolar. 2 yıl giderim ama en asından bölge bütüdü fiyat farkı ver demiolar. nd de ise sarılar bile kalmıomuş öle diodu dr, ki herkeste onu sölüo :)
mutlaka vardır yoksa da gelir adanaya da die düşünüorum:) bi nd için ta ankaraya da gidilmeski
Meraba sizin hangi merkeze gittiginizi ve 6 seans için ne kadar ücret odediginizi öğrenebilir miyim sayenizde baya bi umitlendim umarım bende sevincimi burda sizlerle paylasirim nasip olsa da bi baslasam :)ben seansımı tam tamamlamadım. 6 seanstan sonra gitmedim. çok az ve seyrek biraz kaldı. 3 ayda bir makina ile alıyorum ben üstten. devam etsem biterdi belki de. genitale alex. ile gittim. 3 seans. bundan da çok memnunum az çıkıyor. 3 ayda bir gidiyorum seansa artık. ndyag ile koltukaltına gitmiyorum artık.
Bende kol için gitmeyi düşünüyorum. Gittiğim yerde diode kullanılıyor ve kollarimdaki tüyleri cihazın gormicegni söylediler bugün deneme atışı yapıldı ama ben tamamen bitircegni yada ciddi oranda bi azalma olcagni düşünmuyorum hangi merkez sizin gittiğiniz ve ne gelişme azalma oldu mu olumlu sonuç var mıBende bugün başladım kol bölgesi için. Valla çok acıyormuş ya kendimi sıkmaktan öldüm Kemiğe yakın yerler bilek dirsek etrafı çok kötü acıyor. Gelişmeleri yazarım ama araştırdığım kadarıyla yavaşta olsa zamanla gerçekten bitiren lazer nd yağ lazermiş.
B
Bende kol için gitmeyi düşünüyorum. Gittiğim yerde diode kullanılıyor ve kollarimdaki tüyleri cihazın gormicegni söylediler bugün deneme atışı yapıldı ama ben tamamen bitircegni yada ciddi oranda bi azalma olcagni düşünmuyorum hangi merkez sizin gittiğiniz ve ne gelişme azalma oldu mu olumlu sonuç var mı
Merhaba son durumunuz nedir nd yag iyi geldi miMerhaba Adana'da yapan yerler var arkadaslar. Yillardir lazerlw ugrasan ve bitiremeyen biri olarak sizlere tavsiyem asla ama asla doktor olmayan bir mekanda yaptirmayin. Ve yuz bolgenize sakin Alex yaptirmayin. Ben lazerin hepsini denedim. Suan yine Ndyaga devam ediyorum. Malesef yuz cok gec bitiyor. Sabirla devam edicez yapicak bisey yok.