Lazer Epilasyon Nd:yağ lazer (fotona) Hakkinda Genel Bilgi

Ben yüzüm için 2 seans nd yag fotona yaptırdım.Yüzümdeki tüyler ince ve aslında çokta belirgin değil.Grimsi diyelim yani. Yapan kişi oldukça titiz çalışıyor.Yalnız nd'de öyle tüyler hemen dökülmüyor.15 gün sonra tamamen dökülmüş oluyor. Ben şimdilik memnunum.

NdYag lazer acili bir lazerdir neden 2010 yilinda halen eski teknoloji cihazlar ile aci cekiyorsunuz? Fotona teknolojisi eskidi artik demode bir sistem. Acisiz lazer cihazlari var onlari arastirin onlara girin bayanlar, mesela ütüleme epilasyon teknolojisini herkese tavsiye ediyorum bu aralar, benim girdigim cihaz ismi Soprano XL diyot lazer ütüleme epilasyon 2010 yilinin trendi, google dan bir arastirin derim gerisi size kalmis.:)

Gittiğin yer neresi?Ve ne kadara yaptırdın?

adı ne acaba bu yerin?birde koltukaltıiçin fiyatını verir misiniz?şimdiden teşekkürler:)

ben de çok merak ediyorum bu ütüleme epilasyonu. Sen hangi şehirde gidiyorsun arkadaşım? ben Ankara'da gitmek istiyorum.

diode lazer yüzümün sol tarfında iz yaptı 3 seanstan sonra bıraktım. nd yag fotanaya yaptırdığım seans sayısını da hatırlamıyorum artık. 10'u geçti, orası kesin ama benim tüy kökleri bi türlü ölmek bilmiyor. millet estetik yaptırıyor ben de olan paramı bu iğrenç tüylere veriyorum. Lanet olsun.

merhaba acaba nd yag lazer epilasyondan nasıl sonuç aldınız? gittiğiniz yerden memnun kaldınız mı bana da tel numarasını verir misiniz?
ben 1kere gittim ama 1 ay olmasına reğmen tüylerimin yanlızca %5 kadarı döküldü büyük hayal ırıklığı yaşadım....

gittiğiniz yerin numarasını verebiilirmisnz?

cihaz çok iyi ben beykent cerrahi tıp merkezinde gittim ND Yag XP Max Fotana cihazını kullanıyorlarmıs gerçekten övüldüğü kadar var.seanslar bitince sonuç çok başarılı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…