ben senin yaptırıp da memnun kalmadığın yerde (bağdat caddesi) yaptırıyorum.hatta gitmeden önce senin orayla ilgili mesajını okumuştum.çok moralim bozulmuştu açıkçası.ancak esmerdim ve nd yag uygulayan bir yer bulmam gerekiyordu.okuduğum kadarıyla sciton en iyi nd yag markası ve istanbul'da sciton kullandığını bildiğim başka bir yer yoktu.gözümü kararttım gittim.merkezin sahibiyle herşeyi konuştum.senin mesajından bahsettim.hatta kadın şaşırdı bunlar bile konuşuluyor mu diye.ama senin şikayet ettiklerinin çoğuna mantıklı cevaplar verdi.ikna oldum.mesela sitelerini sağlık değil sanayi ve ticaret bakanlığı kapatmış cihaz reklamı yapılıyor diye.sonra merkezin adını google da aratırken sanayi ve ticaret bakanlığının sitesi çıktı karşıma.hakikaten sebep bu.bir de senin yaptırdığın doktorun işten ayrılması olayını sordum.işini iyi yapmadığı için,hastalar memnun kalmadığı için çıkardıklaeını söylediler.(tabi bu onların savunması.aslını bilemeyeceğim).ancak şu anda lazer yapan doktordan inanılmaz memnunum.hem çok tecrübeli hem işini iyi yapıyor.hatta kadının orada işe başlamasını milat gibi kabul etmişler.ela hanım'la kaçıncı seansınız diye sordular.(ki ben zaten onunla başlamıştım.