Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar; yüz bölgem için arastrmdgm lazer , doktor kalmadı .. en sonnda bi anlk kararla artık ne olcaksa olsun dedim ve nd yağ laser yptrdm.iikide yptrmIşım. 2 hafta önce uyguladım ve hala tüyler çıkmadı. ki laser yapıldığı ilk anda tüylerim yok oldu,tek tüy kalmadı yüzümde ilk dakikadan. o kadar rahatladımki anlatamam .. alex ve diod tavsiye etmiyorum.. diod ta yüzü yananlar duydum . alexander lazer de ise tum vucuda uygulamıştım , tuyler bacagımdan ve kolumdan bi türlü dökülmek için deri üstüne çıkamadı. kaldı oyle anca 3 ay sonra döküldü... tabi tüy yapısınada baglı galiba . ama alexandr dan memnun kalmadm..
fotona yağ lazer süper arkadaşlar, ben çok memenunum daha ilk seansta kendini gösteriyor zaten, ben ankarada gidiyorum, tunalıda... çok uzun araştırmalar sonucu buldum burayı, hem ekonomik hemde çok etkili, kısacası harika, herkese tavsiye ederim:)
NdYag lazer acili bir lazerdir neden 2010 yilinda halen eski teknoloji cihazlar ile aci cekiyorsunuz? Fotona teknolojisi eskidi artik demode bir sistem. Acisiz lazer cihazlari var onlari arastirin onlara girin bayanlar, mesela ütüleme epilasyon teknolojisini herkese tavsiye ediyorum bu aralar, benim girdigim cihaz ismi Soprano XL diyot lazer ütüleme epilasyon 2010 yilinin trendi, google dan bir arastirin derim gerisi size kalmis.:)
bence oyle hastanelerde falan yaptırma nd yag lazer ıyı fakat sadece lazer yapan bır yere gıt benım gıttıgım yerde lazer epilasyondan baska hıc bır sey yapmıyorlar uzmanlarıda epilasyonda egıtımlı ,ıstersen telını verırım gıt bır gor oyle hemen karar verme nerde yaptırıcagına ben 2 ay yer aramıstım burayı bulana kadar
Ben yüzüm için 2 seans nd yag fotona yaptırdım.Yüzümdeki tüyler ince ve aslında çokta belirgin değil.Grimsi diyelim yani. Yapan kişi oldukça titiz çalışıyor.Yalnız nd'de öyle tüyler hemen dökülmüyor.15 gün sonra tamamen dökülmüş oluyor. Ben şimdilik memnunum.