ben senin yaptırıp da memnun kalmadığın yerde (bağdat caddesi) yaptırıyorum.hatta gitmeden önce senin orayla ilgili mesajını okumuştum.çok moralim bozulmuştu açıkçası.ancak esmerdim ve nd yag uygulayan bir yer bulmam gerekiyordu.okuduğum kadarıyla sciton en iyi nd yag markası ve istanbul'da sciton kullandığını bildiğim başka bir yer yoktu.gözümü kararttım gittim.merkezin sahibiyle herşeyi konuştum.senin mesajından bahsettim.hatta kadın şaşırdı bunlar bile konuşuluyor mu diye.ama senin şikayet ettiklerinin çoğuna mantıklı cevaplar verdi.ikna oldum.mesela sitelerini sağlık değil sanayi ve ticaret bakanlığı kapatmış cihaz reklamı yapılıyor diye.sonra merkezin adını google da aratırken sanayi ve ticaret bakanlığının sitesi çıktı karşıma.hakikaten sebep bu.bir de senin yaptırdığın doktorun işten ayrılması olayını sordum.işini iyi yapmadığı için,hastalar memnun kalmadığı için çıkardıklaeını söylediler.(tabi bu onların savunması.aslını bilemeyeceğim).ancak şu anda lazer yapan doktordan inanılmaz memnunum.hem çok tecrübeli hem işini iyi yapıyor.hatta kadının orada işe başlamasını milat gibi kabul etmişler.ela hanım'la kaçıncı seansınız diye sordular.(ki ben zaten onunla başlamıştım.canım nerde yaptırıyosun sciton ı? bende yaptırıyodum ama memnun kalmadım
ben senin yaptırıp da memnun kalmadığın yerde (bağdat caddesi) yaptırıyorum.hatta gitmeden önce senin orayla ilgili mesajını okumuştum.çok moralim bozulmuştu açıkçası.ancak esmerdim ve nd yag uygulayan bir yer bulmam gerekiyordu.okuduğum kadarıyla sciton en iyi nd yag markası ve istanbul'da sciton kullandığını bildiğim başka bir yer yoktu.gözümü kararttım gittim.merkezin sahibiyle herşeyi konuştum.senin mesajından bahsettim.hatta kadın şaşırdı bunlar bile konuşuluyor mu diye.ama senin şikayet ettiklerinin çoğuna mantıklı cevaplar verdi.ikna oldum.mesela sitelerini sağlık değil sanayi ve ticaret bakanlığı kapatmış cihaz reklamı yapılıyor diye.sonra merkezin adını google da aratırken sanayi ve ticaret bakanlığının sitesi çıktı karşıma.hakikaten sebep bu.bir de senin yaptırdığın doktorun işten ayrılması olayını sordum.işini iyi yapmadığı için,hastalar memnun kalmadığı için çıkardıklaeını söylediler.(tabi bu onların savunması.aslını bilemeyeceğim).ancak şu anda lazer yapan doktordan inanılmaz memnunum.hem çok tecrübeli hem işini iyi yapıyor.hatta kadının orada işe başlamasını milat gibi kabul etmişler.ela hanım'la kaçıncı seansınız diye sordular.(ki ben zaten onunla başlamıştım.
eğer sadece internet sitelerine bakıp söylüyorsan çevre hastanesinde sciton yok.sadece alex var.internet üzerinden hastanenin estetisyeniyle konuştum.bana söylediği buydu.peki sendeki tüy kalınlaşması ve yayılması yüzde mi vücutta mı oldu?
demekki yüz için hem alex hem de nd yag kesinlikle uygulanmamalı.geriye kaldı bir tek diyot.vücut için teni esmer olanlar kesinlikle nd yag yaptırmalılar.koyu tenler için alex uygun değil.alex yapan yerler koyu tenliler için doz ayarlaması yapıyoruz diyorlar.ayarlama dedikleri doz düşürmek.böyle olunca da sonuç alınamıyor ya da sonuç almak gecikiyor.esmer tenliler acıyı göze alıp nd yag yaptırmalı.acılı ama sonuç gayet iyi.
Bende Nd Yağ lazer yaptırıyorum.Yüzümü yaptırdığımda 1 haftada dökülüyor. Maximum 10 gün içinde hepsi gidiyor ama şimdi genital bölgeme başladım 12 gün oldu halen birkaç tüyden başka dökülen yok. Tamamı sizin genital bölgenizde ne kadar zamanda döküldü?
demekki yüz için hem alex hem de nd yag kesinlikle uygulanmamalı.geriye kaldı bir tek diyot.vücut için teni esmer olanlar kesinlikle nd yag yaptırmalılar.koyu tenler için alex uygun değil.alex yapan yerler koyu tenliler için doz ayarlaması yapıyoruz diyorlar.ayarlama dedikleri doz düşürmek.böyle olunca da sonuç alınamıyor ya da sonuç almak gecikiyor.esmer tenliler acıyı göze alıp nd yag yaptırmalı.acılı ama sonuç gayet iyi.
nd yag sonrası tüyler ne kadarda dökülüyor acaba,özellikle ilk seans ve sonrakiler arasında bu süre değişiyor mu acaba? lütfen yazarmısınız...
alex gibi çabuk dökülmüyor sanki pürüzsüz olmamış gibi geliyor ama zaman geçince bakıyorsunuz boşalan alanlar var.alexte döküldü sanıyorsunuz iki ay sonra hiç yapılmamış gibi çıkabiliyor.ikisi arasındaki farkı yaptırmış biri olarak söylüyorum.dökülmesi mesele değil hiç çıkmayacak alan kendini belli ediyor nokta şeklinde kıl kökü falan görünmüyor.alexte sevindm aaa bitti diye 3 seans geçti baktım fark yok birde alex kılları grileştiriyor.ndyagda daha geç dökülüyor 20 günden sonra falan.ama seans aralığı daha kısa ve daha etkili gibi geliyor bana ndyag.tabi bu bende etkisi ablam ve arkadaşımda yaptırdı onlarda da sonuç böyle umarım birazcık fikir oluşabilmiştir kafanda
alex gibi çabuk dökülmüyor sanki pürüzsüz olmamış gibi geliyor ama zaman geçince bakıyorsunuz boşalan alanlar var.alexte döküldü sanıyorsunuz iki ay sonra hiç yapılmamış gibi çıkabiliyor.ikisi arasındaki farkı yaptırmış biri olarak söylüyorum.dökülmesi mesele değil hiç çıkmayacak alan kendini belli ediyor nokta şeklinde kıl kökü falan görünmüyor.alexte sevindm aaa bitti diye 3 seans geçti baktım fark yok birde alex kılları grileştiriyor.ndyagda daha geç dökülüyor 20 günden sonra falan.ama seans aralığı daha kısa ve daha etkili gibi geliyor bana ndyag.tabi bu bende etkisi ablam ve arkadaşımda yaptırdı onlarda da sonuç böyle umarım birazcık fikir oluşabilmiştir kafanda
bence oyle hastanelerde falan yaptırma nd yag lazer ıyı fakat sadece lazer yapan bır yere gıt benım gıttıgım yerde lazer epilasyondan baska hıc bır sey yapmıyorlar uzmanlarıda epilasyonda egıtımlı ,ıstersen telını verırım gıt bır gor oyle hemen karar verme nerde yaptırıcagına ben 2 ay yer aramıstım burayı bulana kadar
drbeuty06 merhabalar.ben de nd yag lazer yaptırıyorum.markası sciton profile clearscan. uygulanan doz ise 80/25.etkin bir doz mudur?(aletin ekranının üzerindeki satırda 80,altındakinde ise 25 yazıyordu).yapan kişi bir tanesi enerji,bir tanesi ise yakma gücü gibi birşey söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?