Arkadaşlar merhaba.ben günlerdir lazer yaptırmayı düşünüyorum ama antalyada iyi biryer bilmiyorum.internette de pek yok.ilçesinde yaşadığım için orada bulunma imkanım da olmuyor.antalyada yaşayan ve lazer yaptırmış olan arkadaşlar lütfen yardımcı oluuun çok aciill evlenebilirim de yaz sonu:))
dun epilasyona gıttım :) suan yuzumdekı tuylerın hepsı bembeyaz1 hafta sonra dokulecegını soledı doktorum buarada ben cılt doktoruna yaptırıorum beklıorum 1 hafta gecmesını zaten kontrole gıdıcem ozman ole inşallah cabuk bıterler
bacaklarıma yaptırdığım iğneliden nd:yag lazere geçmeyi düşünüyorum, çünkü iğneli çok zamana alıyor, çok pahalıve bilmioyurm yaptırğım yerde bayan uzman 6 ayda baya azalamada oldu ama kıl dönmeleri hala aynı duruyor ve ben de uzun saatlerimi iğnelide geçirmekten bıktım. Nd:yag lazer yaptıran arkadaşlar önerilirniz var mı bu konuda? sizce iğneli mi nd:yag lazer mi?
cnm iğneliyle boş yere zaman harcama ben nd-yag lazerle yaptırıyorum 3 seans oldu tüm vücut çok memnunum kıllar çok azaldı ve inceldi ayrıca batıklara'da çok iyi geliyor opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bi konuya daha yazmıştım ama burada da sorayım.Nd yag lazer yaptıran arkadaşlar sorum size..Bna uygulayan kişi gözlük takmıyor uygulama yapılırken artı bana da takmıyor.Bu işte bi gariplik mi var yoksa bana mı öle geliyor..Yoksa dolandırılıyor muyum ??
evet ben de lazere gitmeye karar verdim ama burda nd:yag lazer yapan bir merkez yok :çok üzgünüm: ben de mecburen alexanderle yaptıracam
Arkadaşlar merhaba.ben günlerdir lazer yaptırmayı düşünüyorum ama antalyada iyi biryer bilmiyorum.internette de pek yok.ilçesinde yaşadığım için orada bulunma imkanım da olmuyor.antalyada yaşayan ve lazer yaptırmış olan arkadaşlar lütfen yardımcı oluuun çok aciill evlenebilirim de yaz sonu:))
arkadaşlar nd yağ ile ilk seansıma gittim nerdeyse 1 ay oldu koltuka ltımda tek tük çıktı,genitalde ise üst kısımlar hiç çıkmadı ama alt kısımlar renksiz olarak çıktı bacaklarım ise siyah nokta şeklinde şu an bilmiyorum fayda etti gibi ilk seansta,genital üst kısım tamamen yok yani acı ise genitalin alt ve tam o üst kısm biraz acıdı ama dayandım yani.umarım fayda eder o kadar para veriyoruz
Canım ikinci ayda çıkmaya başlar kıllar we 2-3 seanslarda azalma daha fazla belli olur azalırda bacaklarındaki kıllar nokta şeklinde dökülmediyse kese yap we nemlendirici kullan bebe ağı kullanabilirsin bana bebe yağı önerdiler yumusabık oluyr inş kıllardan kurtulursun sende
Canım ikinci ayda çıkmaya başlar kıllar we 2-3 seanslarda azalma daha fazla belli olur azalırda bacaklarındaki kıllar nokta şeklinde dökülmediyse kese yap we nemlendirici kullan bebe ağı kullanabilirsin bana bebe yağı önerdiler yumusabık oluyr inş kıllardan kurtulursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?