- 20 Temmuz 2015
- 124
- 11
- 13
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Sizi baya kandirmaislar ksb bende alex gttm diod da lazer yuzu bos tek cozum ignelianladm canım sen komple yüz bölgesi için gitmiyorsun anladığım kadarıyla
benm en çok dudak üstüm acıyordu dayanamıyordum
ben hormon testleride yaptırdım temiz çıktı genetiktir dediler =)
neden baya kandırmışlar anlamadım??Sizi baya kandirmaislar ksb bende alex gttm diod da lazer yuzu bos tek cozum igneli
cnm arkadasm lazer sadece tüyleri yayiyor hastane olsun ne olcak siz uzman bi igneli bulun .bu formda igneli epilasyon konusuna girin ve yorumları okuyun yazk etmeyin yüzüne lazer zaten bitirmiyor ki.en faxla 3yil sonra ayni yoğunlukta çıkıyor musneden baya kandırmışlar anlamadım??
ben iğneliye gittim çok acıdcnmığı için tercih etmiyorum
hemde yüzü deliyor iğne girip çıkıyor. iyice incelince tüyler ancak o zaman düşünebilirim. cildim hassas şişiyor iğne girince. üstelik hastanede yaptırdım. sık sık oldukları için komple yüzüm 2 saate temizlenirdi herhalde
tüyleri yayıyor derken çoğaltıyor anlamında mı?cnm arkadasm lazer sadece tüyleri yayiyor hastane olsun ne olcak siz uzman bi igneli bulun .bu formda igneli epilasyon konusuna girin ve yorumları okuyun yazk etmeyin yüzüne lazer zaten bitirmiyor ki.en faxla 3yil sonra ayni yoğunlukta çıkıyor mus
Aynen öyle malasef onleminizi almazsaniz boyundan asagi kadar da gidebilirmistüyleri yayıyor derken çoğaltıyor anlamında mı?
önlemi nasıl alacağız?Aynen öyle malasef onleminizi almazsaniz boyundan asagi kadar da gidebilirmis
Ikiaykadar beklyin tuylerinizn cikie noktalarina bakin daha mi yogun daha mi az kalin mi incemi anlarsınızönlemi nasıl alacağız?
benm inceliyo gitgideIkiaykadar beklyin tuylerinizn cikie noktalarina bakin daha mi yogun daha mi az kalin mi incemi anlarsınız
Inceliyor da acaba yerleri daralıyor mu genişliyor mu sizin onada baknbenm inceliyo gitgide
seyrek ya da sık olması mı?Inceliyor da acaba yerleri daralıyor mu genişliyor mu sizin onada bakn
seyrek ya da s
ya mesela yalnızca cenenize mi yapiyosunuz.bi bakin hala ayni yer mi.yoksa cenenizde daha farklı yerlerede uygulama yapıyor lar mi buna cok dikkat edinseyrek ya da sık olması mı?
Bende duydum onu benimde burun kenarimda kilcal damarlardan kaynaklı morarti var eğer epilasyon için gorusebilcegim güvenilir bi merkez bulabilirsem bunuda sormayı düşünüyorumBu lazer çeşidi yüze yapılıyor mu? Ayrıca benim bacaklarımda kılcal damar çatlaması var bu lazer ile mi tedavi ediyorlar. Bilen varsa lütfen yardımcı olsunnnnnnnnnnnn...
Tamam canım eğer bana da cevap verirsen buradan sevinirim.Bende duydum onu benimde burun kenarimda kilcal damarlardan kaynaklı morarti var eğer epilasyon için gorusebilcegim güvenilir bi merkez bulabilirsem bunuda sormayı düşünüyorum
Tabiki tatlım net bi yer bulup gorussem bütün teferruatı sanada aktaririmTamam canım eğer bana da cevap verirsen buradan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?