• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı Ilıcak: HDP'liler ekrana çıkamıyor

Hdpnin bin beterini yasiyor bu ulke, ama goruyorum ki hala farkinda degilsiniz. HDP vatan hainlerinin oldugu bir partidir diyorsun, ben de sorayim o zaman, ne zamandan beri?

Bu adamlar 2007 den beri meclisteler, AKP 2002den beri hukumet.. Mecliste sayilari 27 kadardi, 7 Haziranda 80 oldular.. Yani dune kadar en az 53 tanesinin dokunulmazligi bile yoktu, 2007den once hic birinin.. Bu adamlar vatan haini katiller idiyseler neden hapishanede degiller de meclisteler? Yoksa 7 Hazirandan sonra birdenbire mi vatan haini oldular? Kim, hangi kanunun izni ile bu vatan haini katilleri meclise tasidi? Eger suclu idiyseler kim, hangi gucu ile devletin savcisinin, hakiminin gorevini yapmasina engel oldu? Apo mu? Kim? bu memleketin ipleri, savcisindan hakimine, lagvedilen ordusuna kadar kimin elinde? Kim ya da kimler bu ulkede PKKdan bile daha buyuk tehdit?

Dagdaki kalles, katil teroristleri bando ile karsilayip yurda salan, palazlandiran HDP mi? Onlarla yillarca daglarda mucadele vermis kurmaylarimizi, albaylarimizi bu pis vatan haini teroristleri sahit tutarak Silivriye gonderen, yillarca pisi pisine zindanlarda curuten HDP mi? Apo mu? Bunun tam tersine hapishanelerin kapilarini sonuna kadar acip butun KCKli asker katili teroristleri salan HDP mi? Apo mu? Kim? Apo kimin sayesinde bebek katilliginden kurtulup "sayin" oldu? Kim PKK bayraklarini tasimayi, Apo posterleri ile boy gostermeyi serbest birakti, suc olmaktan cikardi bu ulkede? HDP mi? Apo mu?

HDP ye kimin ihtiyaci var bu ulkede? Yollara cozum sureci boyunca tonlarca bomba gommus PKKnin mi? Yoksa cozum surecini HDPyi es gecerek direkt olarak Imralidaki pek "Sayin Apo" ile halleden, HDPyi degil Apo'yu muhattap alan Devletin mi? HDPnin kimin uzerinde hangi kararini etkileyecek ne gibi bir gucu var?

Once herkes bu sorularin cevabini bir dusunsun, sonra kalkip "bu ulkenin en buyuk belasi HDPdir" desin.

Sen bu mesajını bir yere Kopyala bence saraylım.
Sürekli lazım olacak ne olsa. Baksana gene vatan haini lafları dönmeye başladı buralarda...

Sen bu mesajını bir yere Kopyala bence saraylım.
Sürekli lazım olacak ne olsa. Baksana gene vatan haini lafları dönmeye başladı buralarda...
Onlr vatan haini ise onlari bugune kadar, 7 Hazirana kadar ciddiye alip istediklerini tek tek uygulamaya koyanlar ne oluyor? Sacmalik iste.. Ulkenin geldigi durum.. Altin cagimizi yasiyoruz ya.. Hesapta Amerikaya Israile kafa tutuyoruz, ama gercekte hapisteki bir adama bile boyun egiyoruz. Ne guzel memleket, na guzel kafalar..

Ayy sesli güldüm valla :KK70::KK70:
sesli gülme hayatım işyerindeysen delimi bu diye bakıyorlar adamın yüzüne endülüsle yazışıyorduk öylesine atladı hemen kardeş dedim sen necisin (ama tabiki dalga mahiyetinde idi aslında) o da o şekil cevap yazdı .. pek bi şevişiyoruz bu aralar mai ilede..:KK70::KK70:galiba agucuklar,, magucuklar yapmaya birbirimize devam edeceğizz..

çıkcaz yuzlerımı var nazlıcğım,ne gerek var,zatne dış güçlerin masajı yazarlar sunucular yeterınce desteklıyor,gerek yok çıkmalarına,sosyal medyada aydınalrımız,ünlülerimiz yeterınce destek var
ya endulus, ayip olmazsa senden bir ricam var :KK22:
yazdiklarini okumak istiyorm merak ediyorum ama nolur sende bitirdikten sonra okuyup imla ve kelime hatalarini duzeltir misin? hic anlayamiyormm yazdigin seyleri, hep tekrar tekrar okumak zorunda kaliyorumm,

Onlr vatan haini ise onlari bugune kadar, 7 Hazirana kadar ciddiye alip istediklerini tek tek uygulamaya koyanlar ne oluyor? Sacmalik iste.. Ulkenin geldigi durum.. Altin cagimizi yasiyoruz ya.. Hesapta Amerikaya Israile kafa tutuyoruz, ama gercekte hapisteki bir adama bile boyun egiyoruz. Ne guzel memleket, na guzel kafalar..
7 haziran öncesi onların da yeri var ülkede fikir beyan etmeye diyenler şimdi her akp eleştirmenine terörist damgası yapıştırıyor.
Altın çağı yaşattıklarını savunup oy vermeyenleri rahat batmak ile suçluyor.
Sabah akşam milli içkimiz ayranın yan etkisi işte. Kimini uyutuyor, kimine kafa yapıyor.

sesli gülme hayatım işyerindeysen delimi bu diye bakıyorlar adamın yüzüne endülüsle yazışıyorduk öylesine atladı hemen kardeş dedim sen necisin (ama tabiki dalga mahiyetinde idi aslında) o da o şekil cevap yazdı .. pek bi şevişiyoruz bu aralar mai ilede..:KK70::KK70:galiba agucuklar,, magucuklar yapmaya birbirimize devam edeceğizz..

yok kız yalnızım büroda :D çok zekice bir espiri hoşuma gitti.
Sevin tabi birbirinizi insana insan gerek. :KK9:

ya endulus, ayip olmazsa senden bir ricam var :KK22:
yazdiklarini okumak istiyorm merak ediyorum ama nolur sende bitirdikten sonra okuyup imla ve kelime hatalarini duzeltir misin? hic anlayamiyormm yazdigin seyleri, hep tekrar tekrar okumak zorunda kaliyorumm,
BENI BU KONUDA AZARLA CANIM ÇOKK HAKLISIN,EKRANIMDA YANSIMA SORUNUM VAR,PAZARTESİ EKRAN DEĞİŞCEK,AMA BUNUN İÇİN ÇOK ÇOK ÖZÜR

Hdpnin bin beterini yasiyor bu ulke, ama goruyorum ki hala farkinda degilsiniz. HDP vatan hainlerinin oldugu bir partidir diyorsun, ben de sorayim o zaman, ne zamandan beri?

Bu adamlar 2007 den beri meclisteler, AKP 2002den beri hukumet.. Mecliste sayilari 27 kadardi, 7 Haziranda 80 oldular.. Yani dune kadar en az 53 tanesinin dokunulmazligi bile yoktu, 2007den once hic birinin.. Bu adamlar vatan haini katiller idiyseler neden hapishanede degiller de meclisteler? Yoksa 7 Hazirandan sonra birdenbire mi vatan haini oldular? Kim, hangi kanunun izni ile bu vatan haini katilleri meclise tasidi? Eger suclu idiyseler kim, hangi gucu ile devletin savcisinin, hakiminin gorevini yapmasina engel oldu? Apo mu? Kim? bu memleketin ipleri, savcisindan hakimine, lagvedilen ordusuna kadar kimin elinde? Kim ya da kimler bu ulkede PKKdan bile daha buyuk tehdit?

Dagdaki kalles, katil teroristleri bando ile karsilayip yurda salan, palazlandiran HDP mi? Onlarla yillarca daglarda mucadele vermis kurmaylarimizi, albaylarimizi bu pis vatan haini teroristleri sahit tutarak Silivriye gonderen, yillarca pisi pisine zindanlarda curuten HDP mi? Apo mu? Bunun tam tersine hapishanelerin kapilarini sonuna kadar acip butun KCKli asker katili teroristleri salan HDP mi? Apo mu? Kim? Apo kimin sayesinde bebek katilliginden kurtulup "sayin" oldu? Kim PKK bayraklarini tasimayi, Apo posterleri ile boy gostermeyi serbest birakti, suc olmaktan cikardi bu ulkede? HDP mi? Apo mu?

HDP ye kimin ihtiyaci var bu ulkede? Yollara cozum sureci boyunca tonlarca bomba gommus PKKnin mi? Yoksa cozum surecini HDPyi es gecerek direkt olarak Imralidaki pek "Sayin Apo" ile halleden, HDPyi degil Apo'yu muhattap alan Devletin mi? HDPnin kimin uzerinde hangi kararini etkileyecek ne gibi bir gucu var?

Once herkes bu sorularin cevabini bir dusunsun, sonra kalkip "bu ulkenin en buyuk belasi HDPdir" desin.
biz sorularin cevabini dusunelim de,
sende hem bu kadar HDP terorist bilmem ne diye -belkide hakli olan- elestirlerini yapip sonra "bir Akp bir HDP kalsa oyumu HDPye vericem" diyorsun.
celismiyor musun? yani akpartiyi HDP yi guclendirdi diye agir elestiriyorsun, sonra ama HDP ye oy vericem diyorsun.
degisik geldin Sarayli. yani oyunu hdpye vermen sorun diil de, o zmn o konuda elstirmek niye.

7 haziran öncesi onların da yeri var ülkede fikir beyan etmeye diyenler şimdi her akp eleştirmenine terörist damgası yapıştırıyor.
Sabah akşam milli içkimiz ayranın yan etkisi işte. Kimini uyutuyor, kimine kafa yapıyor.
Ben bu insanlari anlamiyorum zaten. Yav, deli gibi destekledikleri partinin basindaki adam kendi agzinla diyor, "ben baskan olsa idim bugun Turkiye bu halde olmazdi" diye.. Sehitlerin konusuldugu, hergun gelen sehitlerin tartisildigi bir TV programinda hem de.. Baskan olsa idi ne olacakti da bu kan akmayacakti diye dusunmuyor mu bu insanlar? PKK :"ayy, canim benim baskan oldu, artik Guneydogu Anadoluda kendi ozerk devletimizi kurmaktan vazgecebiliriz" mi diyecekti?

Adam, vatan haini dedikleri HDPnin mecliste gundeme getirdigi isteklerini masa basinda Apo ile anlasarak hem de, HDP ile bile degil, verecekti. Apo serbest, PKKlilar zaten bu ugurda coktan hapishanelerden salinmis, Guneydogu PKKya teslim, adamlar zaten polis teskilatini coktan kurmus yollarda kimliksiz Doguya gecis yok, anlasma da olacakti, ortalik gulluk gulistanlik.. HDP vatan haini deniliyor, HDPden ocu gibi korkuluyor da HDP ne istiyor zaten? Bu sekilde, ulkeyi bolerek cozum saglayacak idiyse birak bu isi HDP yapsin o zaman, sana ne gerek var?

Yani kisa lafin ozu, al birini vur otekine.. Ikisi de kanin durmasini ulkenin bolunmesinde ariyor, bu yolda AKP baskanliginda iyi de yol katedilmisti. Akiller yurdun her kosesine iknaci olarak yollanmis, Apo da Sayin oluvermisti. Ama taraflardan biri istedigini alamayinca ortaklik bozuldu. Ayni cemaatin menfaat iliskileri bozulunca can ciger kuzu sarmasindan once paralellige, sonra da teror orgutlugune terfisi gibi.. O zaman da yazdik, simdi de yaziyoruz, bunlarin ipiyle kuyuya inmekte israr edenler bunlarla birlikte bir o yana bir bu yana dans edip dururlar boyle.. Arada olan da birilerinin evlatlarina oluyor. Bu sene kurban kesmeye gerek gormemislerdir, menfaatleri ugruna yeteri kadar kurban verdi bu ulke..

biz sorularin cevabini dusunelim de,
sende hem bu kadar HDP terorist bilmem ne diye -belkide hakli olan- elestirlerini yapip sonra "bir Akp bir HDP kalsa oyumu HDPye vericem" diyorsun.
celismiyor musun? yani akpartiyi HDP yi guclendirdi diye agir elestiriyorsun, sonra ama HDP ye oy vericem diyorsun.
degisik geldin Sarayli. yani oyunu hdpye vermen sorun diil de, o zmn o konuda elstirmek niye.
En son mesajimi okumaya yetisememissin, Cunki Javi, AKP de gelse, HDP de gelse bu ulke bolunecekti.. Burada amaclar ortak. Bu vatan hainligi ise, bundan bu iki parti ile kacis yok zaten. Biri bu konuda oburunden iyi degil. HDP Kurtleri temsil ediyor, AKP kimi temsil ediyor belli degil. Kime hizmet ediyor da bugun bu ulke bu halde belli degil. En basta kendilerinin ve yandaslarinin menfaatlerini ve refahini korumaya ve kalkindirmaya hizmet ettikleri acik ama.. Digerleri kim belli degil. Oburunun en azindan niyeti belli. Kurtlerden korkmuyorum, halki cahil ama bunlardan cok daha merttir, durusttur en azindan. Madem ille de bolunmek istiyorsunuz, en azindan adam gibi adamlarla bolunun.

mesela ben daha iki saat öncesinde normal sıradan biryken akp yi eleştirdim diye anında hain terörüst oldum yada ima edildi...

sadece gülüyorum nasıl bir düşünce yapıları var ki hangi partiden olduğu belli deniyor ...
yani nedir bu karara sevk eden

Endulus istedigini yapsin, istedigini soylesin. Herkes once aynaya baksin.

Cok acik soyluyorum, bugun onume sandigi getirseler, "iste sana iki parti, ya AKP ya HDP" deseler, bir an bile dusunmeden muhru HDPnin ustune basarim.

saraylım her konuda anlaşıyoruz.fikirler bir görüşler bir düşünceler bir ama gel gelelim hdp konusunda işte orda ayrılıyoruz.

akp ve hdp asla mühür izi bile sürmem benim düşüncem bu hatta onlar için adım bile atmam

ülke durumu ülke gidişatı vb...bunları düşünmek gerek düşünüyorum düşünüyorum bu ki partiyi ülkeme yakıştıramıyorum sonuçta her ikide Türkiyey yi savaşa ayrımcılığa sürkleycek çok daha kötü sonuçların olucagı bir parti.

saraylım her konuda anlaşıyoruz.fikirler bir görüşler bir düşünceler bir ama gel gelelim hdp konusunda işte orda ayrılıyoruz.
?
akp ve hdp asla mühür izi bile sürmem benim düşüncem bu hatta onlar için adım bile atmam

ülke durumu ülke gidişatı vb...bunları düşünmek gerek düşünüyorum düşünüyorum bu ki partiyi ülkeme yakıştıramıyorum sonuçta her ikide Türkiyey yi savaşa ayrımcılığa sürkleycek çok daha kötü sonuçların olucagı bir parti.
Matmazel.. Bu ulkede HDPnin capi belli.. Baraji zor gecmis bir parti ve oyu tas catlasin %15e gidebilir. Hic bir yaptirim gucu yok. AKPnin ise oy yuzdesi 40larda, Oyu daha da yuksek iken Apo ile anlasarak ulkeyi bolunmeye goturuyordu, HDP etkisiz elemanken hem de.. Sence bugun bu ulke bolunse HDPnin gucu ile mi olacak yoksa AKPnin gucu ile mi? Hangisi daha tehlikeli, AKP nin tek basina iktidara gelmesi mi yoksa HDPnin 5-10 sandalye daha cikartip mecliste kalabilmesi mi?

AKP bu kadar guclu parti diye anilirken, CHP ve MHP gibi partiler yok sayilirken koca ulkeyi 30 sene sonunda PKKya teslim edecek kadar zayiflatabilmis bir parti ise onun gucu sadece kendinedir, yandaslarinadir, laftadir. Ulke bugun en zayitlatilmis, en disa bagimli haline gelmis durumunda, gucsuz yani.. Bizim halkimiz ise su deyisteki at gibi, "At kendi gucunu bilse boyunduruk altina girmez". Ona bu gucu halk veriyor, sonra da ayni halk bu parti gucludur diyor.. Trajikomik.. Bu gidisle bu parti halktan aldigi bu guc ile bu ulkeyi paramparca edecek. Madem millet CHP ve MHPyi adam yerine koymuyor, aslinda onlarin degil de kendi gucunun farkinda degil, o zaman HDP mutlaka mecliste kalmali ve bu millete verdigi sozun de arkasinda durmalidir. Benim birinci onceligim bu.

Bir partiyi sizin oylariniz guclu kilar ey vatandas.. Siz oyunuzu kimde toplarsaniz odur o gun dev aynasinda.. Unutmayin ki bugun guclu dediginiz partilerin basindaki agir toplar yillarca Refah partisi, Milli Selamet partisi gibi gucsuz partilerden toplama gelen adamlardir. Onlari guclu yapan kendileri degil, sizin oylariniz.

mesela ben daha iki saat öncesinde normal sıradan biryken akp yi eleştirdim diye anında hain terörüst oldum yada ima edildi...

sadece gülüyorum nasıl bir düşünce yapıları var ki hangi partiden olduğu belli deniyor ...
yani nedir bu karara sevk eden
Sana vatan haini demelerine nasil izin verdin? Hadi bana desinler.. Hadi bir tanesi cikip desin de ben de bir guzel kusayim icimdeki butun zehri, bir guzel ayna olayim ona, gorsun kimmis vatan haini.

Sen de mi terürüst oldun :(
Biz senelerdir terürüstüz burda canım, hoşgeldin aramıza :(

Kadın kör herhalde ya hergün pkk ekranda işte yaptıkları hain tuzakları vatanımıza verdikleri zararları daha ne kadar göreceğiz. Hergün askerimizi polisimizi şehit ettiler diye ekrandalar ve keşke olmasalar.

Back
X