- Konu Sahibi matmazeldepresif
TABIKI AKPLIYIM,ARKADAŞA CEVAP YAZDIM,SANIRM BIR KARIŞIKLIK OLDU,ARKADAŞ ÖLE YAZMIŞ YA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YAZDIĞIMI TEKRAR OKU,ARKADAŞA CEVAP YAZIP YORUMUNA SORU İŞARETİ KOYDUMnasıl değilsin endulus34,kaldı ki olabilirsin tabiiki bu senin en doğal hakkın ama heryere akp li olduğunu belirten ve akp yi savunan cümleler yazarken nasıl akp li değilsin.
akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???
ŞÜKÜR ANLAYAN CIKMIŞ ANLAMIŞSIN :)Cok dgru demissin , demekki tek Ak partililer nefret edio hdp den.
TCyi bir tek onlar mi yikmaya calisiyor? HDPlilere varana dek ne yuzsuzler gordu bu memleket, ne vatan hainleri.. Allah onlarin serrinden de koruyamadi bu memleketi.. Kor oldu gozler, lal oldu diller.. HDP ne ki?
Nazim Hikmetin dedigi gibi: "Nasıl öfkelenmem düşündükçe memleketimi? Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin..."
yeminlen kıvrak bu hatunn..bir ara erbakanı savunan nazlı ılacak ne oldu da hdp savunucuguna soyundu anlamıyorum.
akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???
Okudum anladım da senin bana yaptığın yorumu beğenen kişi neyi beğenmiş tam komedi.YAZDIĞIMI TEKRAR OKU,ARKADAŞA CEVAP YAZIP YORUMUNA SORU İŞARETİ KOYDUM
allesen hangi partiye verıyon oyunu merak ettim ayollllben akp li değilim ve hdp lilerden nefret ederim...
bunun partiyle değil gören gözle duyan kulakla ve vicdanla ilgisi vardır.
ayrıca akp liler de pek çok kere hdp yi alkışlamış bir partidir
allesen hangi partiye verıyon oyunu merak ettim ayollll![]()
kız sen yanlış anlamışsınn endülüsünasıl değilsin endulus34,kaldı ki olabilirsin tabiiki bu senin en doğal hakkın ama heryere akp li olduğunu belirten ve akp yi savunan cümleler yazarken nasıl akp li değilsin.
Bu arada endulus hdp den yalnızca akp liler mi nefret ediyor derken yine kelime oyunu var,sanki akp hariç tüm diğer partiler hdp yi destekliyor gibi yazmışsınız,yapmayın şunu rica ediyorum.
evet baştan yanlış okumuşum yada mesajı düzeltmiş biliyorum,sorun yok .kız sen yanlış anlamışsınn endülüsü
evet baştan yanlış okumuşum yada mesajı düzeltmiş biliyorum,sorun yok .
AKP Lİ OLMAMI BEĞENMIŞTIR,SAĞOLSUNOkudum anladım da senin bana yaptığın yorumu beğenen kişi neyi beğenmiş tam komedi.
bunu sadece endulus değil birçok akpli arkadaş yapıyor ne yazıkki,akpli değilsen ya hdplisin yada pkk sempatizanı,arada hdp den başka partiler yok çünkü!Böyle kelime oyunu mesajlar çok üzücü.bende alıntı yapıp sordum ama cevap gelmedi yamukcum
yani ne alakası var yada nerden bu düşünceye kapıldı ilginç bir teori ama boş bir teori olmuş
KAKAO BUNDAN BILMICEK NE VARallesen hangi partiye verıyon oyunu merak ettim ayollll![]()