• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı Ilıcak: HDP'liler ekrana çıkamıyor

TCyi bir tek onlar mi yikmaya calisiyor? HDPlilere varana dek ne yuzsuzler gordu bu memleket, ne vatan hainleri.. Allah onlarin serrinden de koruyamadi bu memleketi.. Kor oldu gozler, lal oldu diller.. HDP ne ki?

Nazim Hikmetin dedigi gibi: "Nasıl öfkelenmem düşündükçe memleketimi? Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin..."

nazım Hikmet'e katılıyorum bir çok memleketle ilgili şiirleri var doğru diyor.

diğer yandan da Allah onların şerrinden koruyamadı demişin ya saraylım,belki de korudu yoksa Türkiye üzerinde oynanan o kadar hain planlara ve hain insanlara kapılıp ortadoguya dönmedi sonuçta

çok şeyler yaşadı.çok şeyler atlatıldı kötü durumlar oldu darbeler oldu bu tarih 12 eylülü gördü saymakla bitmeyecek ne planlar oldu ne hainler ne masum ölümler oldu ama bir şekilde ayağa kalktı ve toplandı dağılmadı.

hdp ise bir parti görüntüsünde olup göz göre göre hainlerin katillerin olduğu bir parti,

hdp gibi Türkiye başka bir şey yaşamadı.

uluorta hainliklerini açıklamaktan çekinmeyen kendi halkını kullanıp bir çok kişinin ocağına ateş düşüren dağda gruplaşıp meclise girip tEhditler yağdıran bir parti görmedi Türkiye

Allahım korusun hainlerden katillerden destekçilerinden

akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???

ben akp li değilim ve hdp lilerden nefret ederim...

bunun partiyle değil gören gözle duyan kulakla ve vicdanla ilgisi vardır.

ayrıca akp liler de pek çok kere hdp yi alkışlamış bir partidir

Çıksalarda hangi yüzle çıkacaklar terörist kimliğiyle mi yoksa masum siyasetçi kimliğilyle mi?

Bu arada endulus hdp den yalnızca akp liler mi nefret ediyor derken yine kelime oyunu var,sanki akp hariç tüm diğer partiler hdp yi destekliyor gibi yazmışsınız,yapmayın şunu rica ediyorum.Bir tek vatanını seven akpliler değil mi:)

Bu arada endulus hdp den yalnızca akp liler mi nefret ediyor derken yine kelime oyunu var,sanki akp hariç tüm diğer partiler hdp yi destekliyor gibi yazmışsınız,yapmayın şunu rica ediyorum.

bende alıntı yapıp sordum ama cevap gelmedi yamukcum

yani ne alakası var yada nerden bu düşünceye kapıldı ilginç bir teori ama boş bir teori olmuş

bende alıntı yapıp sordum ama cevap gelmedi yamukcum

yani ne alakası var yada nerden bu düşünceye kapıldı ilginç bir teori ama boş bir teori olmuş
bunu sadece endulus değil birçok akpli arkadaş yapıyor ne yazıkki,akpli değilsen ya hdplisin yada pkk sempatizanı,arada hdp den başka partiler yok çünkü!Böyle kelime oyunu mesajlar çok üzücü.

Back
X