- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
ne yüzü ya bunlarda yüzmü var ne yüz ne haysiyet nede utnama arlanma var allah onları bildigi gibi yapsın ben akpli degilim ama bunlardanda nefret ediyorumçıkcaz yuzlerımı var nazlıcğım,ne gerek var,zatne dış güçlerin masajı yazarlar sunucular yeterınce desteklıyor,gerek yok çıkmalarına,sosyal medyada aydınalrımız,ünlülerimiz yeterınce destek var
bunlar sadece maşa çok güzelde maşalık yapıyorlar hayinlerayrıca bu kadın sabetayıst,emir kımın yanında dur derlerse odur,
Cokmu lazimmis
bunlar hayinleramberim öyleymiş demek baksana dert etmiş
ayrıca bu seçimlerde oyum hdp diyor.ha kendi seçimi oyunu kime atarsa atsın fakat
hdp=pkk aynı şey değil demiyor mu işte burda sıkıntı var. bunu görememek nedir anlamıyorum
aklı nerde yada neye sığınıp bunu diyor şaşıyorum.
nazlı ılıcak çok önceleri babası siyasetteydi menderesle birlikte imralıda yattı soruşturmalar geçirdi.babasının eminim ki kemikleri sızlıyordur.
ayrıca bu kadın sabetayıst,emir kımın yanında dur derlerse odur,
akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???ne yüzü ya bunlarda yüzmü var ne yüz ne haysiyet nede utnama arlanma var allah onları bildigi gibi yapsın ben akpli degilim ama bunlardanda nefret ediyorum
Bildiğim kadarıyla zamanında Osmanlıyı gizli gizli,sinsi sinsi içten yıkmaya çalışan aileler,kişiler.yukardaki kelimenin anlamı nedir?hiç duymadım ben ya kaçırmışım
Bildiğim kadarıyla zamanında Osmanlıyı gizli gizli,sinsi sinsi içten yıkmaya çalışan aileler,kişiler.
Bildiğim kadarıyla zamanında Osmanlıyı gizli gizli,sinsi sinsi içten yıkmaya çalışan aileler,kişiler.
nasıl değilsin endulus34,kaldı ki olabilirsin tabiiki bu senin en doğal hakkın ama heryere akp li olduğunu belirten ve akp yi savunan cümleler yazarken nasıl akp li değilsin.akp li değilim ama ne demek?hdp den bu vatan haınlerınden bır tek akpliler mı nefret edıyor???
altın değil yahu düzelttim,lale devri,osamnlıdan sonra ennn parlak dönemi,yaşasın yenı türkiyem,eski türkiyeye lanet olsun
tamam anlaştık,ver oyunu akp ye,şaka bır yana,sız at gözlüğünü çıkarmanız yeterlidir
vallahi ölümüne istiyoruz tekrar tekrarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?