marmara üni dekanı profmithat erenus
evt biliorum fatih beyi, o da normal doğum tavsiye eden bi doktor.bence hastane yüzünden doğum tercihini sezeryandan yana kullanma. bak şuan ben hiç doğum yapmamış gibi hissediyorum ilk günden beri en ufak bi acı hissetmedim, hemşireler zorla ağrı kesici verdi ağrım olurmuş diye hiç olmadı.bebeğin en çok sana ihtiyacı olduğu an ilk günler, o günleri ameliyat ağrısı gaz sancısıyla geçirme derim.istersen marmara hastanesinin özel kısmında da yapabilirsin, benim doktor demişti ben istemedim kötüdür diye. ama şimdi çok pişmanım orda kesin daha oturmuş bi sistem vardır, academic te çok az doğum oluyo, sezeryanlılarla da bu hemşireler ilgileniyo, bi görüş doktorunlaBenim doktorumda orda fatih durmuşoğlu. Orda sanırım sadece marmarının doktorları var. benim doktorda marmarada kadın hastalıkları ana bilim dalı başkanı. Çok iyi bir doktor ama hemşireleri bilemiyorum. O yüzden ben şimdiden ilerde çocuğum olursa sezeyan istiyorum. Normalde sıkıntı oluyor doktorda ekipte. Tekrar tebrik ederim. Bu arada kızın çok tatlı maşallah.
evt biliorum fatih beyi, o da normal doğum tavsiye eden bi doktor.bence hastane yüzünden doğum tercihini sezeryandan yana kullanma. bak şuan ben hiç doğum yapmamış gibi hissediyorum ilk günden beri en ufak bi acı hissetmedim, hemşireler zorla ağrı kesici verdi ağrım olurmuş diye hiç olmadı.bebeğin en çok sana ihtiyacı olduğu an ilk günler, o günleri ameliyat ağrısı gaz sancısıyla geçirme derim.istersen marmara hastanesinin özel kısmında da yapabilirsin, benim doktor demişti ben istemedim kötüdür diye. ama şimdi çok pişmanım orda kesin daha oturmuş bi sistem vardır, academic te çok az doğum oluyo, sezeryanlılarla da bu hemşireler ilgileniyo, bi görüş doktorunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?