- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
- 698
şimdi sıra bizim hikayemizde..16 ocak sabah 6da sancılarla uyandım, ama aynı regl ağrısı, saate bi bakıyım dedim yine de, o kadar dakikti ki sancılar 8 dk da bir geliodu, çok ağrı hissetmediğim için doktorumu aramadım beklemeye karar verdim.sonra bişeyler atıştırdım falan sancılar 12 15 dk lara düştü yok bunlar yalancı sancı dedim, eşim dayanamamış öğleden sonra çıktı geldi hadi bi doktora gidelim içimiz rahat etsin dedik, doktorum izinliydi ama sancılarım düzenli diyince bi bakıyım dedi maalesef ilk çatı muayenemi de oldum:1closedeyes: ben çok ciddiye almasam da 3 cm olmuş bile açılmam. bu gece yatışını yap, nst de çok sancı çıkmadığı için yarın sabah 8de suni sancı vericem dedi. doktor gitti ben nst ye bağlı kaldım bi süre daha, hala sancılar 20lerde, ama ayağa kalkmamla birlikte nişanımın geldiğini hissettim, çatı muayenesi tetikledi sanırım. o panikle eve gitmeyip hemen hastaneye yattım saat akşamüstü 4 civarı, burda başka bi dr da muayene etti, sabaha kadar bebek gelmez deyip gitti.eşimle ben ve yeteneksiz anlayışsız hemşirelerle hastanede başbaşa kaldık, çünkü ne işini bilen deneyimli bir ebe ne de nöbetçi kadın doğumcu vardı.gece 11 gibi annem geldi, benim asıl sancılarım da(şimdilik) gece yarısı başladı. o sancılarda bile nst ye bağlı durdum en çok sancı hissettiğim an sancı 0 gösterio çıldırıcaktım nerdeyse, 20 yaşında falan aptal bi hemşire aa sancınız mı var dio, saat sabah 4 e kadar hiç muayene edilmedim, odamda annem eşim ben birlikte kıvrandık, en sonunda dak 3 sancı gelirken yalvararak doktorumu çağırmalarını söyledim zaten suyum da 5 dk sonra geldi, 4le 4 buçuk arası ıkınmam gelmeye başladı ve hemşire ıkınmayın tutun kendinizi dio! normal doğum yapanlar anlarlar o ıkınmaları engellemenin bi yolu yok, neyse 4 buçuk gibi doktorum ne alakaysa 2 doktor daha ve gereksiz bi sürü hemşire doğumhaneye ulaştım, bundan sonrası çok güzeldi, iki ıkınmayla 5dk da kızıma kavuştum doktor kafasını gördüm bile diyemedi, tamam tamam ıkınma tut kendini dedi bi ara kafasını çevirmek için:jeyyar: sonra huysuz kızım çığlığı bastı, gözümle görmemem rağmen yine de inanamadım benim olduğuna, getirip yanıma koydular sustu kocaman açtı gözlerini cukcuk parmağınmı emmeye başladı tabi ağrı sancı kalmadı onun kokusunu duyunca..neyse kızımı götürdüler benim dikişler fln bi 15 dk sürdü doğumhaneden çıkarken doktorum tebrik etti çok kolay bi doğum olmuş, e bi de bana sorsun, doktor tercihim değil ama hastane tamamen yanlıştı, academic te yaptım siz yapmayın zaten normal doğum ayda bir fln oluomuş, ocak ayının talihlisi bendimnaniknanik
bizim hikayemiz böyle işte, Allah herkese kalbindeki doğumu nasip etsin. benim kalbime göre oldu, normal istedim hep, sonda lağman istemedim, hastane o kadar ilgisizdi ki bunları bile yapmadılar, sadece 2 kere çatı muayenesi oldum bunlar da iyi tarafları, bi de ctesi olsun istiyodum, bütün arkadaşlarım gelsin diye, o da oldu.en güzeli de fıstık mı fıstık ama güzeller güzeli melek kızım sağlıkla geldi.Allahıma şükürler olsun her isteyene evlat versin, dünyanın en güzel duygusu bu...
bizim hikayemiz böyle işte, Allah herkese kalbindeki doğumu nasip etsin. benim kalbime göre oldu, normal istedim hep, sonda lağman istemedim, hastane o kadar ilgisizdi ki bunları bile yapmadılar, sadece 2 kere çatı muayenesi oldum bunlar da iyi tarafları, bi de ctesi olsun istiyodum, bütün arkadaşlarım gelsin diye, o da oldu.en güzeli de fıstık mı fıstık ama güzeller güzeli melek kızım sağlıkla geldi.Allahıma şükürler olsun her isteyene evlat versin, dünyanın en güzel duygusu bu...