• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nazardan dolayı olacak işlerim bile olmuyor, çok bunaldım :(

evet kararımı verdim hurafedir :) bu arada Peygamber efendimiz nazar için okuduğu duayı öğrenddim

( Allahümme barik fihi ve la tedarruhü )
"Allâh'im, bunu mübârek eyle. Ona zarar dokunmasina izin verme."

tatlım duayı sık sık tekrarla ve kalbini şeytanın vesvesesinden uzak tut..bence korunmak için en güzel silah

canım nazar boncuğunu felan bilmem de sure okumalısın.1 tane fatiha 3 tane ihlas 1 tane nas suresi bi tane de felak suresi oku.en son olarak da ayetel kürsüyü oku.inan bak nasıl faydası oluyor bende aynı dertten muzdaribim çok araştırdım.ha ayrıca bide yıldızında düşük sanırım benim de öyle.çatlayacak gibi olurum içim daralır işlerim ters gider..hayat çekilmez oluyo valla.her sabah kalkınca oku bunları muhakkak...

canım nazar boncuğunu felan bilmem de sure okumalısın.1 tane fatiha 3 tane ihlas 1 tane nas suresi bi tane de felak suresi oku.en son olarak da ayetel kürsüyü oku.inan bak nasıl faydası oluyor bende aynı dertten muzdaribim çok araştırdım.ha ayrıca bide yıldızında düşük sanırım benim de öyle.çatlayacak gibi olurum içim daralır işlerim ters gider..hayat çekilmez oluyo valla.her sabah kalkınca oku bunları muhakkak...

di mi cnm ya ben de çtlayacak gibi oluyorum, en güzeli okumak dediğin gibi, okuyup kendimize doğru üflememiz gerekiyormuş :nazar:

Back