benim taşlarımdan nazara en iyi gelen lapis taşım. koyu mavi renkli. kolyem nazardan çatlaya çatlaya bi hal oldufiruzede turkuaz mavi çok dikkat çekiyor diye almamıştım. aslında sodalit alcaktım lapis yerine sodalitte koyu mavi fakat bulamamıştım.
taşların neğatif elektiriğini atması için suda bekletmeyi yada topraga gömmeyi unutmayın kızlar.
bu arada bende mavi akik var ama büyük bi taş odamda köşede duruyor. kolye yaptıracak kimse bulamadım. KESİNLİKLE MAVİ AKİK NAZARA İYİ GELİR. :) ama mavi akik olmasına dikkat et, bulamazsan lapis al ben çok seviyorum lapis taşımı :)
benim taşlarımdan nazara en iyi gelen lapis taşım. koyu mavi renkli. kolyem nazardan çatlaya çatlaya bi hal oldufiruzede turkuaz mavi çok dikkat çekiyor diye almamıştım. aslında sodalit alcaktım lapis yerine sodalitte koyu mavi fakat bulamamıştım.
taşların neğatif elektiriğini atması için suda bekletmeyi yada topraga gömmeyi unutmayın kızlar.
bu arada bende mavi akik var ama büyük bi taş odamda köşede duruyor. kolye yaptıracak kimse bulamadım. KESİNLİKLE MAVİ AKİK NAZARA İYİ GELİR. :) ama mavi akik olmasına dikkat et, bulamazsan lapis al ben çok seviyorum lapis taşımı :)
Eğer kötü enerjilerden ve nazardan kastın işlerin yolunda gitmemesi,şanssızlık,maddi sıkıntılar,kısmet kapalılığı falansa bu doğum haritanda gezegen yerleşimlerinin yaptığı kötü açılardan kaynaklanıyormuş canım.Malesef aynı sorunlar bende de var ve çok çok uzun araştırmalar yaptım.Genelde mutlu,şanslı,kısmeti açık,zengin,başarılı veya ünlü insanların haritasında bu konuyla ilgili gezegen tam kare açı yapıyormuş ve alakalı olduğu konularda iyi etkiler gösteriyormuş.Ama korkma bu gezegen enerjilerini düzelten birçok yöntem varmış ben de iki tanesini buldum ve seninle paylaşmak istedim çünkü doğal taşlar bu gezegenlerin etkilerini düzeltiyormuş.arkdslar nazara kotu enerjılere karsı bıldıgınız tecrube ettıgınız dogal taslar hangılerı? Arastrdıgım kdrıyla turkuaz(fıruze) tası mercan aytası akık ıyı gelıyormus..sız ne onerırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?