Ben kötü enerjiye inanıyorum mesela ama güzel bir elbise giyip makyaj yaptım diye nazar değmez herhalde, ben kimim yavEki Görüntüle 3539742
nazara inanmam demeyi cok isterdim ama annemin yengesinin ve cok yakin bir arkadasimin deli dehset gözü var. "aa ucak" desinler ucak düşer:) o yuzden diyemiyorum
Ya ben bunu paylaşırken bu kadar cevap alacağımı zannetmedim hızlı hızlı yazdım fazla uygulamada kişi olmadığını düşündüm herkes dalga geçiyor yaEki Görüntüle 3539742
nazara inanmam demeyi cok isterdim ama annemin yengesinin ve cok yakin bir arkadasimin deli dehset gözü var. "aa ucak" desinler ucak düşer:) o yuzden diyemiyorum
Ben kötü enerjiye inanıyorum mesela ama güzel bir elbise giyip makyaj yaptım diye nazar değmez herhalde, ben kimim yav
DjdjjsjsjsjjsBen kötü enerjiye inanıyorum mesela ama güzel bir elbise giyip makyaj yaptım diye nazar değmez herhalde, ben kimim yav
Yenge olunca kem goz default olarak yukleniyor zaten.Eki Görüntüle 3539742
Ya bak bu mantıklı geldiİnanmam. Nedense bu kadar ünlüye, zengine değmiyor, hep sıradan insanlara değiyor. Ali koç nazar yüzünden bir şey kaybetmiyor ama mahalledeki amca araba alıyor arabasını vuruyor. Monica belluciye nazar değmiyor ama sıradan bir kız saçını boyuyor ona nazar değiyor. Prens Williamla kate e nazar değmiyor Talha ve Sümeyye çiftine değiyor. Ünlülerin çocuklarının profesyonel çekimli aşırı gösterişli fotoğraflarına nazar değmiyor büşra su nun aşırı kötü çekilmiş ev fotoğraflarına nazar değiyor. Neden?
AhahshhshshBen bazen bu ne giymiş be diye bakıyorum
Yani nazara inanırım da belki de dalga geçip güldüler bu da ihtimalBen bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdi bu soruyu nasıl sile bilirimYenge olunca kem goz default olarak yukleniyor zaten.
Mesela ben, bi bakiyorum pıt hemen herkes yara bere icinde kaliyor, neden? Cunku bir yengeyim.
Ya belli oluyor surat ifadelerindenYani nazara inanırım da belki de dalga geçip güldüler bu da ihtimal
Silemezsin yasak, silersen hem banlanırsın hem yöneticiler konuyu geri getirir, bu konuyla yaşayacaksınCevaplar için çok teşekkür ederim şimdi bu soruyu nasıl sile bilirim
Nazarlı bakan nasıl belli oluyor biri bana bakınca bende üstüme başıma bakıyorum mesela hani farkında olmadan mükemmel vücudumda bi yerler mi görünüyor ki diyeYa belli oluyor surat ifadelerinden
Silemezsin yasak, silersen hem banlanırsın hem yöneticiler konuyu geri getirir, bu konuyla yaşayacaksın
Yenge olunca kem goz default olarak yukleniyor zaten.
Mesela ben, bi bakiyorum pıt hemen herkes yara bere icinde kaliyor, neden? Cunku bir yengeyim.
Evet var teşekkürlerİnsan alışkın olmadığı bir şey giyince bütün herkesin kendine baktığını sanıyor. Ondan olmuş sana.
Ayakkabı kaliteli ve markaysa ilk giyişte yırtıldıysa hatalı üretimdir. Aldığın yere götür garantiye girer iade alırsın.
Abiye elbiseler genelde düğün sonrası mutlaka bir yerinden sökülür. Kumaşları narindir çünkü.
Toplar da insan yapımı. Aylarca durduğu yerde durursa bi yerinden delinir. Araba lastikleri bile aylarca aynı yerde durunca deliniyor, top neden delinmesin?
Gördüğün gibi her şeyin mantıklı bir açıklaması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?