18 neden ?Yaş kaç
Dalganı geç senAsırılı nazar degmis size, at nali boyutunda nazar boncugu yaziyorum, dort bir yanınıza asmadan cikmayin sokaga mazallah.
Hiç merak ettim18 neden ?
Elbiseniz yırtık olduğu için bakıyor olmasınlarBen bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
Ben önce dalga geçerdim bu sene anladım nazarın var oldugunuNazar insanı mezara bile koyar derler git bir mezarlığa bak böyle yarısi nazardan yatıyordur derler ya aşırı inanırım nazara bizim eve kaç defa misafir gelse illaki bir bardak olduğu yerde tuzla buz olur patlardi çok güzel maviş sarışın bir kız kardeşim var defalarca hatsta olur başına Bişey gelirdk gören maşallah demedigi için yani neler neler o yüzden hep dua okuyorum
Şaka yapmadim. Tek cozum at nali.Dalganı geç sen
Yok görünmüyorElbiseniz yırtık olduğu için bakıyor olmasınlar
Ben bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oy
sanırım O saçma olduBen nazara inanırım ama bazi insanlar çok etraf merkezli yaşadığı için yaşadıkları çoğu şeyi nazara bağlar.
Sizden ablaniza uzanan bir nazara abartı mesela.
Çok saçma yazmışım sanırım herkes dalga geçiyorHiç merak ettim
Poponu kaşı ablasının gülüBen bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?