Nazara inanır mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur573836

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
25
14
3
17
Ben bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı

Nazar insanı mezara bile koyar derler git bir mezarlığa bak böyle yarısi nazardan yatıyordur derler ya aşırı inanırım nazara bizim eve kaç defa misafir gelse illaki bir bardak olduğu yerde tuzla buz olur patlardi çok güzel maviş sarışın bir kız kardeşim var defalarca hatsta olur başına Bişey gelirdk gören maşallah demedigi için yani neler neler o yüzden hep dua okuyorum

Elbiseniz yırtık olduğu için bakıyor olmasınlar

Ben önce dalga geçerdim bu sene anladım nazarın var oldugunu

Nazarın varlığına inanırım fakat nazar varsa duası da (Felak, Nas, nazar ayetleri vs) var, okuyup, sonra iyi düşünüp kötü enerjilerden zihni uzaklaştırmak gerekiyor, bence.
Konu içeriğine gelince, demek ayakkabı o kadar kaliteli değilmiş

Poponu kaşı ablasının gülü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…