Nazara inanır mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nazara inanırım da size büyük ihtimalle elbiseniz yırtık olduğu için bakmışlar:)

Nazar haktır ister inanın ister inanmayın değer.
Benim de eşyalara gözüm değer. Ve bu eşyaların başkasında olmasına gerek yok kendi eşyalarıma da değdiriyorum çünkü.
Ve hiç geciktirmez o gün içinde değer bazen birkaç saniye bazen birkaç saat. Ben değdikten sonra farkına varıyorum genelde. :)
Arkadaşımla takıcıdan aynı yüzüğü beğenip almıştık. Mavi taşı benim çok hoşuma gitmişti. Benimkinin taşı daha mağazadan çıkmadan düştü. Tekrar yapıştırıp verdiler ama eski güzelliği kalmadı. Arkadaşın da çıktığımız an elinden düşüp araba yoluna yuvarlandı. Üstünden araba geçti tamamen ezildi. Birinin elinde gördüğüm sıradan bir cam tepsi akşam eve götürürken merdiven başında hem kendi düşmüş hem de tepsiyi düşürüp tuzla buz etmiş. Kadını tutmuşlar Allah'tan yanındakiler yoksa o da merdivenlerden aşağı yuvarlanıyormuş. Bana anlattıktan sonra sıradan olmasına rağmen şeklini beğendiğimi hatırlamıştım. Yine üstümdeki elbiseyi ilk giyişimde rengini çok beğendiğim için o gün korkuluklara takılarak yırtıldı üstüne beni de yerle buluşturdu sağ olsun. Beğendiğimi fark ettiğim şeylere hemen maşallah diyorum bir şey olmasın diye çünkü kişinin üstünde bir şeyse olan ona da oluyor. Ama aşırı basit şeyleri aklıma getiremiyorum her an. Ve bu sadece ben de olan bir şey de değilmiş. Erkek kardeşim de de varmış geçenlerde anlatırken öğrendik. :)
En azından insanlara nazarım değmiyor diye kendimi avutuyorum. :)

Eki Görüntüle 3539742
nazara inanmam demeyi cok isterdim ama annemin yengesinin ve cok yakin bir arkadasimin deli dehset gözü var. "aa ucak" desinler ucak düşer:) o yuzden diyemiyorum
Ondan bizde de var
Köşe bucak kaçarız görsek hoşgeldin beşgittin falan başımıza gelmeyen kalmaz
Bi de kuzen öyle maşaAllah dediğini Allah korusun

Nazara inanıyorum ama fıs sesi kısmı komik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…