- 23 Ağustos 2012
- 50.153
- 1
- 232.875
- 898
Ben nazara inanırım da size büyük ihtimalle elbiseniz yırtık olduğu için bakmışlar:)Ben bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
Ya ben burda çok hızlı yazdım elbisem görünmüyor yırtık olduğu dışarıdanBen nazara inanırım da size büyük ihtimalle elbiseniz yırtık olduğu için bakmışlar:)
Şu sorunun aktifgini nasıl kapatabilirimBen nazara inanırım da size büyük ihtimalle elbiseniz yırtık olduğu için bakmışlar:)
Ben bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
Şu sorunun aktifgini nasıl kapatabilirim
Silemezsin, artik quasimodo gibi bi omur bunu sirtinda tasiyacaksin.Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdi bu soruyu nasıl sile bilirim
Yanılıyorsun en etkilisi yenge gozu.Yenge-elti-görümce-belki hala
Aslında soru silinmesi umrumda degil de bildirim geliyor bunun yorum kısmını kaoatabilirmiyizSilemezsin, artik quasimodo gibi bi omur bunu sirtinda tasiyacaksin.
Yanılıyorsun en etkilisi yenge gozu.
Ondan bizde de varEki Görüntüle 3539742
nazara inanmam demeyi cok isterdim ama annemin yengesinin ve cok yakin bir arkadasimin deli dehset gözü var. "aa ucak" desinler ucak düşer:) o yuzden diyemiyorum
Evet kapatabilirsin ama istersen konuyu yoruma da kapatabilirsinO kadar soru sordu
Aslında soru silinmesi umrumda degil de bildirim geliyor bunun yorum kısmını kaoatabilirmiyiz
O kadar soru sordu
Aslında soru silinmesi umrumda degil de bildirim geliyor bunun yorum kısmını kaoatabilirmiyiz
Nazara inanıyorum ama fıs sesi kısmı komik olmuşBen bugün düğüne gitim çevremdeki kimse beni elbise ile görmemişti herkes bana garip garip bakıyordu mesela oynuyorum bana garip bakışları vardı gülüyorlardı aralarından bana bakarak konuşuyorlardı dügün bitti yürüyorum yeni aldığım ayakkabı kaliteli ve sağlamdı hemen yırtıldı yürürke elbisemi eve gelip çıkardıktan sonra baktım elbisem yırtılmış iç tarafı sonra oturuyorum baktım ablam bağırıyo Esma yatakta uzanıyor iken bir yerden ses geliyordu fıs diye sesli ama ablamın yüreği ağzına gelmiş kalbı duracak gibi korkmuştu top patlamış birde yatağın üzerinde güneş veya benzeri vurmamış sanki kesilmiş gibi kimse de oynamadı
Mune hanım rica etsem konumu yoruma kapatır misiniz yazacaksın. Ama bu konu sonsuza kadar burada kalacakNasıl oluyor o yeni kullanıyorum bunu pek bilmiyorum
En üstte takibi bırak butonu olması lazım ya da doğrudan kendi hesap ayarlarından da yapabilirsinNasıl oluyor o yeni kullanıyorum bunu pek bilmiyorum
Bak bunu ben de bilmiyordumEn üstte takibi bırak butonu olması lazım ya da doğrudan kendi hesap ayarlarından da yapabilirsin
Yoruma açık belki komik oynadın belki elbisen yakışmadı vs vsYa belli oluyor surat ifadelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?