Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal medyada çok şeyimi paylaşmam. Yakınım hariç insanlara özelimi açmam. Çok sevindiğim olayları çok dillendirmemNazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?
Korunma duaları olarak ben de inanıyorum. Gerçekten güvende hissettiriyorAyetel kürsi,Felak ve Nas surelerini okuyarak,içimden geldiği gibi dua ederek
Önlem alınmasına karşın bazı insanların nazarı çektiğine inanıyorum.Sosyal medyada çok şeyimi paylaşmam. Yakınım hariç insanlara özelimi açmam. Çok sevindiğim olayları çok dillendirmem
Evet ölüm sebeplerinin çoğu nazardan kaynaklanıyormuş hattaİnanmam mı
Mezara götürüyor adamı canım…
Gerçekten yapacağınız işi gizli tutmak çok önemli ama bazen insan mutluluğunu paylşmadan edemiyorKendimce yöntemlerim var umarım işe yarıyordur :) Sosyal medya kullanmıyorum, özel hayatımı etrafa çok anlatmıyorum, kocamı çok övmüyorum
Bir de bir iş sonuca ermeden lafını etmemeye çalışıyorum.
Ne güzel korunduğunuz gibi zarar vermemeye de uğraşıyorsunuz. Ben de buna dikkat ediyorum gerçekten farkında olmadan birine böyle bir etkide bulunmak istememHicbirseyi olmadan kimseye anlatmıyorum, sosyal medyada yediğimi içtiğimi gezdiğimi paylaşmıyorum (zaten sosyal medyada 20kisi var ) , ayetel kürsi hiç ağzımdan düşmez.kendimde beğendiğim hoşlandığım herşeye veya tatlış bir bebeğe&çocuğa maşallah demeden geçmiyorum. Hatta bazen yolda çok sevimli bir çocuk veya bebiş gördüğümde içimden ona ayetel kürsi okuyorum.
Felak- nas ve sirkeli suNazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?
Allah bağışlasın kem gözlerden korusun İnşallahMezardakilerin yarısı nazardan ordalar diye bi yazı okumuştum. Inaniyorum önlem olarak bebegime nazar duası yazdırdım hocaya. üstünde taşıyorum.
Sirkeli suyu biliyorum ama nasıl kullanıyorsunuz evi temizlerken mi yoksa banyoda vesaire kendi üzerinizde mi kullanıyorsunuz ?Felak- nas ve sirkeli su
Sevgilinize nasıl kabul ettirdiniz ya helal olsun gerçekten bazıları aska kabul etmese bile arada bir acaba mı diyordurinanirim nazara, arasira kendimi okuttururum babama, nineme falan:) sevgilim Müslüman degil, o da öğrendi nazar duasini ben hastayken netten bakıp okuyor
ayni sekilde kedime, bir bebege ya da sevgilime falan nazar degdigini dusunsem halsiz olsalar hemen basliyorum "niyet ettim yarabbim ..." diye nazar okumaya
İnsanlar kendilerinde olmayan her şeye iç geçirirler yani öyle pek öznel bir şey değil ki? Bir de onların korunmadığını nerden biliyorlarŞimdi gelirler ee işte Kıvanç Tatlıtuğ'un çocuğuna niye nazar değmiyor ee işte Burak Özçivit'in çocuğuna niye nazar değmiyorcularsenin çoccuğun dünya güzeli miciler gelir