Nazar

drfne

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
103
48
24
Nazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?

Nazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?
Sosyal medyada çok şeyimi paylaşmam. Yakınım hariç insanlara özelimi açmam. Çok sevindiğim olayları çok dillendirmem 😄

Tabikide nazar var ve insan çatladan cinsden valla bi nazar insan bırak yerinden kaldırmayı mezara götürüyor ..
duaları var okursun avucunun içine sonra yüzüne sürersin

Kendimce yöntemlerim var umarım işe yarıyordur :) Sosyal medya kullanmıyorum, özel hayatımı etrafa çok anlatmıyorum, kocamı çok övmüyorum :KK70:

Bir de bir iş sonuca ermeden lafını etmemeye çalışıyorum.
Gerçekten yapacağınız işi gizli tutmak çok önemli ama bazen insan mutluluğunu paylşmadan edemiyor😅

Hicbirseyi olmadan kimseye anlatmıyorum, sosyal medyada yediğimi içtiğimi gezdiğimi paylaşmıyorum (zaten sosyal medyada 20kisi var 🤪) , ayetel kürsi hiç ağzımdan düşmez.kendimde beğendiğim hoşlandığım herşeye veya tatlış bir bebeğe&çocuğa maşallah demeden geçmiyorum. Hatta bazen yolda çok sevimli bir çocuk veya bebiş gördüğümde içimden ona ayetel kürsi okuyorum. Çocukken etraftan çok sevilirdim ozelliklede saçlarım sari ve lüle lüleydi ve kıyafetlerim çok beğenilirdi( annem dikerdi) kim bana çok güzelmiş dese 3 adım sonra ya bulduğum ilk çamur çukuruna giriyordum yada ilk merdivenden düşerdim. eğer evdeysemde farketmez bir defasında bayram yemeğine gitmiştik ayran kovasına girdim 🙈. 🤭.

Son düzenleme:
Hicbirseyi olmadan kimseye anlatmıyorum, sosyal medyada yediğimi içtiğimi gezdiğimi paylaşmıyorum (zaten sosyal medyada 20kisi var 🤪) , ayetel kürsi hiç ağzımdan düşmez.kendimde beğendiğim hoşlandığım herşeye veya tatlış bir bebeğe&çocuğa maşallah demeden geçmiyorum. Hatta bazen yolda çok sevimli bir çocuk veya bebiş gördüğümde içimden ona ayetel kürsi okuyorum.
Ne güzel korunduğunuz gibi zarar vermemeye de uğraşıyorsunuz. Ben de buna dikkat ediyorum gerçekten farkında olmadan birine böyle bir etkide bulunmak istemem

Mezardakilerin yarısı nazardan ordalar diye bi yazı okumuştum. Inaniyorum önlem olarak bebegime nazar duası yazdırdım hocaya. üstünde taşıyorum.

inanirim nazara, arasira kendimi okuttururum babama, nineme falan:) sevgilim Müslüman degil, o da öğrendi nazar duasini ben hastayken netten bakıp okuyor 😂
ayni sekilde kedime, bir bebege ya da sevgilime falan nazar degdigini dusunsem halsiz olsalar hemen basliyorum "niyet ettim yarabbim ..." diye nazar okumaya 😂😂😂

inanirim nazara, arasira kendimi okuttururum babama, nineme falan:) sevgilim Müslüman degil, o da öğrendi nazar duasini ben hastayken netten bakıp okuyor 😂
ayni sekilde kedime, bir bebege ya da sevgilime falan nazar degdigini dusunsem halsiz olsalar hemen basliyorum "niyet ettim yarabbim ..." diye nazar okumaya 😂😂😂
Sevgilinize nasıl kabul ettirdiniz ya helal olsun gerçekten bazıları aska kabul etmese bile arada bir acaba mı diyordur😂

Şimdi gelirler 🤣ee işte Kıvanç Tatlıtuğ'un çocuğuna niye nazar değmiyor ee işte Burak Özçivit'in çocuğuna niye nazar değmiyorcular🤣senin çoccuğun dünya güzeli miciler gelir🤣
İnsanlar kendilerinde olmayan her şeye iç geçirirler yani öyle pek öznel bir şey değil ki? Bir de onların korunmadığını nerden biliyorlar 😂

X