• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Naturel Göz Altı Kapatıcısı arıyorum

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
133
hanımlar göz altı kapatıcısı kullanmadan bakkala bile gidemeyenlerdenim çünkü göz yapım torbalı ve koyu renkte.. şimdiye kadar hep kaliteli markaları kullandım (clinique, loreal gbi) ama mesela clinique göz altlarımda yağ bezeleri oluşturdu, çoğu geçti ama bir tanesi kaldı ve büyüyor.. kısacası paramla rezil oldum diyebiliriz.

bu yüzden organik ürünler kullanmak istiyorum artık, ama bu konuda memnun kaldığınız bir ürün var mı kapatıcı olarak? %100 naturel bir ürün bulamadım ama önerebileceğiniz birşeyler var mıdır? ya da bu sorun başına gelen var mı benim gibi?

yaaaa deme cliniqin göz altı kremini kullanıyorum 1 haftadır,yağ bezesimi yapıyor gerçekten,ama bir haftada bile farkı farketmiştim halbuki

ben garnierınkini kullanıyorum canım. önceden maybeline ve loreal kullanmıştım ama onlar zamanla göz altımda morluk yaptılar ki gözümün altı bembeyazdır benim. kullanmaya başladıktan sonra bir de baktım ki morarmalar olmuş. hem yapıları da çok kalın. garnierın yüzde yüz olmasa da doğal ve ferahlatıcı etkisi var. incecik yapısı var o yüzden sürdüğünde hiç rahatsız etmiyor ve kararma yada morarma yapmıyor fiyatı da çok uygun. ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.

yaaaa deme cliniqin göz altı kremini kullanıyorum 1 haftadır,yağ bezesimi yapıyor gerçekten,ama bir haftada bile farkı farketmiştim halbuki

evet canım malesef öyle, internette ufak bi araştırma yaparsan bu konudan ne kadar kişinin mağdur olduğunu göreceksin, bir değil iki değil kaç kişi parasıyla rezil olmuş, clinique gerçekten çok güvendiğim bi markaydı, güvendiğim dağlara kar yağdı diyebiliriz :1:

ben garnierınkini kullanıyorum canım. önceden maybeline ve loreal kullanmıştım ama onlar zamanla göz altımda morluk yaptılar ki gözümün altı bembeyazdır benim. kullanmaya başladıktan sonra bir de baktım ki morarmalar olmuş. hem yapıları da çok kalın. garnierın yüzde yüz olmasa da doğal ve ferahlatıcı etkisi var. incecik yapısı var o yüzden sürdüğünde hiç rahatsız etmiyor ve kararma yada morarma yapmıyor fiyatı da çok uygun. ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.

garnierinkini hiç duymamıştm, lorealden ben de pek memnun kalmamıştım, derhal yarın gidip bakıyorum dediğin ürüne, teşekkürler:16:

Canım ben yıllardır bunu kullanırım asırı derecede memnunum ve sıddetle tavsıye ederımm :)
Bır de soyle bırsey var mesela aldın bır tane en az 2 yıl kullanabılıyorsun o kadar kı bıtmıyor yanıı :)
Gecenlerde aldım ben 45 tl fıyatı uygunda yanıı zaten Kryolan profesyonel makyaj markası

Eklentiler

• $kryolansupracolor.webp
    $kryolansupracolor.webp
    18 KB · Görüntüleme: 813
Canım ben yıllardır bunu kullanırım asırı derecede memnunum ve sıddetle tavsıye ederımm :)
Bır de soyle bırsey var mesela aldın bır tane en az 2 yıl kullanabılıyorsun o kadar kı bıtmıyor yanıı :)
Gecenlerde aldım ben 45 tl fıyatı uygunda yanıı zaten Kryolan profesyonel makyaj markası
Kryolan'ın online alışveriş imkanı yok değil mi?

Merhaba bu kryolan ürünleri nerde satılıyor?

Evet İstanbuldayım.

Avrupa yakasında mısınız bılmıyorum ama Mecıdıyekoy Cevahır Avm nın caprazında Kryolan Shop var...
Kryolan urunlerını her yere vermedıgı ıcın bulmak guc...
Onun dıısında bır de gungoren de Kale center avm nın capraz sokagında Arzum kozmatık var..Zaten Kryolan urunlerını bırtek buraya verıyor...Ama tabıı Mecıdıyekoy'den alırım dıyorsanız o ayrı :12:

Avrupa yakasında mısınız bılmıyorum ama Mecıdıyekoy Cevahır Avm nın caprazında Kryolan Shop var...
Kryolan urunlerını her yere vermedıgı ıcın bulmak guc...
Onun dıısında bır de gungoren de Kale center avm nın capraz sokagında Arzum kozmatık var..Zaten Kryolan urunlerını bırtek buraya verıyor...Ama tabıı Mecıdıyekoy'den alırım dıyorsanız o ayrı :12:

:) Peki teşekkür ederim..

bendede o sorundan vardı fakat aloe veralı cilt bakım ürünlerini kullandım hem şişlik indi hemde rengi açıldı forever alluring eyes tı ismi

bendede o sorundan vardı fakat aloe veralı cilt bakım ürünlerini kullandım hem şişlik indi hemde rengi açıldı forever alluring eyes tı ismi

bu kapatıcı mı yoksa tedavi mi etti..ben foreverın bazı ürünlerini kullanıyorum yabancı değilim..bende gözaltı morlukları var..morlukları geçiriyo mu?bi de fiyatı ne kadar?

Back
X