• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Natural Colors Organik Boya

kimse soruma cevap vermemiş ama ilgilenen olursa diye yazayım. dayanamayıp akşam üstü boyadım saçımı bakır kızıla. bir renk bu kadar güzel olamazzz :nazar: boya jel gibi ve kırmızı olduğu için ilk başta çıkacak renkten korktum ama yıkayıp kurutunca o kadar güzel bir renk oldu ki anlatamam :16: kutunun önündeki renk gibi olmadı ama çok güzel bir bakır-karamel renk oldu. üstelik hiç bir ton farklılığı olmadı önceki boyalı kısımlarla ve dipten çıkan kendi koyu renk saçımla...tavsiye ederim çok kaliteli bir boyaymış

kuzenimin saçını ilk kez boyıycaz... doğal saçı kestane,7d veya 7n tonlarıyla saç rengini açabilir mi sizce? aynı renk gibi olursa hiç boyamıyalım..yorumlardan aklımız karıştı da biraz :S

7 tonlarını(orta kumral) kullanan var mı kızlar?

çok olmuş sen yazalı arkadasım ama ben yinede yazayım.ben kullandım siyahını saçı çok güzel besliyor.zaten daha karıştırdıgında diğerlerinden farklı oldugunu anlıyorsun çünki boya aynı jöle gibi oluyor pelte pelte yani.çokta güzel kokuyor nane gibi hiç diger boyalara benzemiyor saçlarım yumuşacık oldu kesinlikle tavsiye ederim.yanlız önemli bir husus ta boyadıktan sonra ısı vermek saç kurutmayla.daha iyi tutması için.

ay bende denicem kuaför saçımı mahvetti, sonrasında kendim boyadım matlaştı, neredeyse tüm bitkisel boyalar için aynı şeyler söyleniyor, bu akşam denicem bakalım nasıl olcak

Ben boyattıktan sonra 4 kez yıkadım hatta ikisinde yağ içeren bakımda yapmıştım. Banyo esnasında akıyor biraz ama rengin canlılığından hiçbir şey kaybetmedi..

şimdi foruma şöle bi baktımda ben kullanmaya başlayalı bir yıl olmuş valla arkadaşlar saçlarım resmen canlandı bi yıl öncesine göre çok daha güzel bir tonda artık her gören doğal saçım sanıyor amaaaaa gel görki hafif bir dökülme problemi bende yaşamıyor değilim son zmaanlarda ama bunu boyaya bağlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum. bide palet gerçekten akmayan bir boya bende denemiştim geçen yıl bi daha bi dösemmi ona die aklımdan geçio ama saçlarım yine kuricak matlaşıcak die ödüm kopuyo bir yılın emeği var sonuçta ortada :D

dayanamadım, yaklaşık 1 saat önce, 1 aydır palette açık karamel boyalı saçlarımı natural colors 8D bal köpüğüne boyadım. açık karamelin o turunculuğunu aldı ve çok tatlı bir bal köpüğü-açık kumral rengi oldu saçım. saçımın dipleri gelmişti 1 cm kadar, oraları da başarılı bir şekilde kapattı, ton farkı olmadı. gayet doğal bir renk elde ettim...bu boyayı 2. kullanışım ve yine çok memnun kaldım :nazar:

dayanamadım, yaklaşık 1 saat önce, 1 aydır palette açık karamel boyalı saçlarımı natural colors 8D bal köpüğüne boyadım. açık karamelin o turunculuğunu aldı ve çok tatlı bir bal köpüğü-açık kumral rengi oldu saçım. saçımın dipleri gelmişti 1 cm kadar, oraları da başarılı bir şekilde kapattı, ton farkı olmadı. gayet doğal bir renk elde ettim...bu boyayı 2. kullanışım ve yine çok memnun kaldım :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hiç bu boyayı kullanan oldu mu çok merak ediyorum nasıl mennun kaldınız mı?çok duydum ama hiç deneyen birine rastlamadım
malum sac boyalarının zararları acaba bu da sozde organık mı yoksa gercekten cok zarar vermıyomu

ben natural colors saç boyasının irlanda kızılını kullanıyorum bide irlanda kızılıyla bal köpüğünü karıştırıyorum çok güzel bi renk oluyo çok da kalıcı 3 aydır boyamadım hala rengi çok güzel ama boyadıktan sonra sürekli ısı vermeniz gerekiyo tutup tutmaması buna bağlı

ben de hep değişiklikten hoşlanıyorum...koyu sarı bakır tonlarındaki (en son bir delilik yapıp loreal recital 8-34 floransa koyu sarı dore bakıra boyadım) saçımı bu boyanın açık küllü sarısıyla (10c) boyamak istiyorum turunculuk azalsın diye. bu rengi deneyen oldu mu, çok yoğun küllü bir renk mi, yeşillik yapar mı?

$natural colors 10C açık küllü sarı.jpg

Ben bu boyanın irlanda kızılını çok kez boyadım çok güzel oluyo çabuk akmıyo aktığı zaman da renk yine harika ve canlılığını hiç kaybetmiyo.ama en önemli şey boyadıktan sonra çok iyi bi şekilde hiö bırakmadan ısı vermek.yoksa istediğiniz şeyi elde edemezsiniz.kokusu da yok kıvamı ve boyaması da güzel.bu turuncu tonu çok kullandım şimdi siyah rengini deniycem

palette'in natural color serisinden bahsediyoruz dimi?
Ben 8-77 tarçın bakır kutusunun üstündeki turuncu rengi elde etmek için aynı serinin sarı'sıyla karıştırıyorum çok memnunum.
Ama organik olduğunu düşünmüyorum. Diğer boyalardan farkı yok sanırım, içinde bitkisel şeyler olabilir besleyici olsun diye ama kesinlikte 'bitkisel boya' katagorisinde değil.
Yine de saçımı yıpratmadan 3 senedir istediğim rengi tutturuyorum tavsiye ederim :d

hayır natural colors diye bir boya markası var ondan bahsediyoruz

ben saç dökülmesinden şikayetçi olduğum için kullandım ve dökülme azaldı. "orta kahve" rengi oldukça doğal duruyor. şampuanı da geyet iyi, tavsiye edrim.

ben de bu boyanın 10C küllü açık sarısını hala merak ediyorum. loreal 9.1 küllü koyu sarı almıştım, henüz boyamadım ama boyadıktan sonra bu boyayla devam edip saçımdaki turunculukları kapatmak ve açık rengini korumak istiyorum. 2 kez başka renklerini kullandım ve çok memnun kaldım, saça zarar vermiyor gerçekten ve renkler güzel tutuyor (tabi zemin rengi ve uygulama şekli de önemli bunun için).

Ben bu boyanın irlanda kızılını çok kez boyadım çok güzel oluyo çabuk akmıyo aktığı zaman da renk yine harika ve canlılığını hiç kaybetmiyo.ama en önemli şey boyadıktan sonra çok iyi bi şekilde hiö bırakmadan ısı vermek.yoksa istediğiniz şeyi elde edemezsiniz.kokusu da yok kıvamı ve boyaması da güzel.bu turuncu tonu çok kullandım şimdi siyah rengini deniycem

Peki gerçekten %100 önerir misin bu boyayı? Herkes memnuniyetini dile getirmiş ama tüketim toplumunda yaşıyoruz ya, fazla bilinmeyen, televizyonlarda reklamı yapılmayan şey bizde güvensizlik yaratıyor maalesef ki :)

Ben de bu boyanın iki rengi arasında kaldım:

Kızıl Bakır:

d44e6bad76a784a5d4ee6e43d9ee5933.image.147x250.jpg

İrlanda Kızılı:

efe7dd6faf3c330f55aa355646a70b00.image.145x250.jpg

Eklentiler

• $d44e6bad76a784a5d4ee6e43d9ee5933.image.147x250.jpg
    $d44e6bad76a784a5d4ee6e43d9ee5933.image.147x250.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 92
kimse bahsetmemis ama boyamin ustunden 3 yikama yaptigim halde igrenc bi koku var hala sacimda..bi tek benmi rahatsiz oldum..bidaha hayatta boyamam:19::50:

Back