- Konu Sahibi NesNeBilimCi
-
Boya servisinde Başarılı sonucun elde edilmesi için saç renginiz koyu ise daha açık bir ton seçilmelidir.Örneğin saç renginiz 3 tonunda koyu kestane ise ve saç renginizi 5 tonunda açık kestaneye dönüştürmek istiyorsanız, 6 tonundaki boyayı kullanın.
Eğer Renginiz çok açık ise koyulaştırmak istediğinizde istediğiniz tondan bir ton koyu renk seçin.Bu servis ile hem kalıcı hem de canlı parlak renkler elde edersiniz.
Saçınızda kızıllaşma istemiyorsanız C serisi olan küllü renklerden kullanmalısınız.
Saçınız sağlıklı olduğu zaman saçınıza uyguladığınız boya rengi daima daha canlı ve net olacaktır.Saçlarda yıpranma oldukça hem boya daha çabuk akacak hem de istediğiniz renklerde tam rengi elde etmeniz zorlaşacaktır.Bunun için haftada bir bakım yapılması saçınız ve renkler için çok daha iyi sonuçlar verecektir.
Bir boyanın saçtaki kalıcılık ömrü 15 ila 20 gündür.Kullanmış olduğunuz çeşme suları,güneş ışınları,sık yaptırılan fönler ve yoğun kullanılan şekillendiriciler renklerin solmasını hızlandırır.Bundan dolayı boyanın 20 günde bir yapılması tavsiye edilir
Gecenin bu yarısında saçlarımı Naturals Color İrlanda Kızılı ile boyadım. Ve inanamadım sonuca hala saçlarıma bakıyorum. hiç bir boya bu kadar etkili olmadı ve hiçbirinde bu renk yok. genellikle farklı renkleri var bu boyanın. eski renk tonu sarı üzerinde bal köpüğü idi. kapattı tamamen. Benim boyayamayıp göremediğim yerler hariç kaydirigubbakcemile5 Haftaya tekrar boyayıp oraları da kapatacağım ama belli bile olmuyor...
olay şu ki, boyanın içinde amonyak olmaması organik olduunu göstermiyor arkadaşlar, internette araştırdığım kadarıyla, amonyak boyamadan sonra uçup giden bir madde..saça amonyaktan çok daha zarar veren ve saçtan kesinlikle gitmeyen madde ise "ETANOLAMİN"...BU madde hem NATURAL COLORS da hem de LOREAL CASTING boyanın içerisinde var..ayrıca PHYTO denen diğer boyalara göre daha da pahalı olan organik boyanın içerisinde de mevcut...Palette nin natural colors serisinden bir boyanın içerik maddelerine baktım, gördüüm kadarıyla içerisinde etanolamin yoktu fakat daha önce hiç denemedim...göründüüğü kadarıyla etanolamin amonyaktan daha zararlı bir madde ve organik boya diye satılan boyaların içerisinde mevcut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?