natrelle silikonlar çıkartılıyormuş

Gecmis olsun o zaman bence cikart ve kafan rahat olsun
mr sonucum cıktı hafif kapsül olusmus ve sağ protezim biraz içe göçükmüş sıkışmıs dedi o yuzden agrı cekmişsin demek ki dedi. Doktorda cıkarmamdan yana cıkarınca sikayetlerin yüzde 99 biter dedi. 12.000 dedi cıkarma ve kapsül temizlemeye
dikleştirme vs yaptırmıcam derim sert zaten sarkmaz seninki dedi kendide

mr sonucum cıktı hafif kapsül olusmus ve sağ protezim biraz içe göçükmüş sıkışmıs dedi o yuzden agrı cekmişsin demek ki dedi. Doktorda cıkarmamdan yana cıkarınca sikayetlerin yüzde 99 biter dedi. 12.000 dedi cıkarma ve kapsül temizlemeye
dikleştirme vs yaptırmıcam derim sert zaten sarkmaz seninki dedi kendide
Yaa bak gordunmu emar da cikmis bence onlari cikarttir sakin atma ve kapsulleri patolojiye yollasin doktorun. Sonra epikriz rapurunu mutlaka iste
Allergan sikayet adresine once mail at onlar sana ne yapacagini soyleyecek.
Hem alleergan da protez ucretini geri alirsin senmi dava aciyordun doktorununa bilmiyorum ama bunlar hep gerekli olacak ordan da tazminat alabilirsin

Bendede baska doktor 4500€ para istemisti cikarmak icin ama saolun zekeriya hica 28 bine hem kapsulu cok guzel temizledi hem butun islemleri yapti epikriz olsun patoloji olsun herseyi yaptilar simdi bekliyoruz bakalim
Hatta resimleri protezleri ilk takan doktorum tebrik etti zekeriya hocayi cok guzel temizlemis diye

Yaa bak gordunmu emar da cikmis bence onlari cikarttir sakin atma ve kapsulleri patolojiye yollasin doktorun. Sonra epikriz rapurunu mutlaka iste
Allergan sikayet adresine once mail at onlar sana ne yapacagini soyleyecek.
Hem alleergan da protez ucretini geri alirsin senmi dava aciyordun doktorununa bilmiyorum ama bunlar hep gerekli olacak ordan da tazminat alabilirsin
benim kullandıgım protez ben pütürlü diye hatırlıyorum ama yapan doktor pütürsüz diyor elimde marka model hersey var nasıl öğrenebilirim acaba NATRELLE INSPIRA TRF TruForm 1 (responsive) pütürlü mü pütürsüz mü diye

benim kullandıgım protez ben pütürlü diye hatırlıyorum ama yapan doktor pütürsüz diyor elimde marka model hersey var nasıl öğrenebilirim acaba NATRELLE INSPIRA TRF TruForm 1 (responsive) pütürlü mü pütürsüz mü diye
Benimki puturluydu karti da bu

Eklentiler

• AEA78811-80FA-490A-9A49-873109E6F901.jpeg
    AEA78811-80FA-490A-9A49-873109E6F901.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 54
Bak burda acikliyor puturlu galiba seninkide T var ya

Eklentiler

• 2DEF73DB-171D-4081-B20D-BB8C9E89E7D9.jpeg
    2DEF73DB-171D-4081-B20D-BB8C9E89E7D9.jpeg
    242 KB · Görüntüleme: 48
çok teşekkür ederim resmen bana yalan söyluyor dava açacağız

X