natrelle silikonlar çıkartılıyormuş

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.182
38.004
Merhaba ben 2017 yılında natrelle inspira 295cc protez ameliyatı oldum.
İnternette gezinirken bu marka kullanan hastalarının hepsine bilgi vermesi gerektiği uyarması gerektiğini okudum. Lenfomaya sebep oldugu açıklanmıs benim doktorum bana haber vermedi kendisine yazdım daha cevap alamadım. Bu markayı kullanan kisiler var mı?

natrelle inspira trf benimki :KK43: maddelerde var doktorum asla arayıp haber vermedi cevap bile vermiyor bana dava açabilirim

Merhaba bende vardi o protezlerden bir ay once cikartirdim ve sikayet ettim bakalim nolacak benim protezlerde cifte kapsul olusmus eger sizin de belirtileriniz varsa cikarmak sikayet etmek en dogrusu
Resimler igrenc olsada cifte kapsulun ne olsugunu gostermek istedim
Benim belirtiler sunlardi
Sol gogusum baski yapip kemigime kadar acitiyordu buyumus ve sertlesmisti
Dr um zekeriya kul cikardi ve sikayet ettik.
Hatta bu resimleri goren bana bu protezleri koyan eski doktorum zekeriya beyi tebrik etti cok guzel cikarmis kapsulleri dedi. Bide siyaket ile epikriz raporu protez kartini ve doktoeumun yaptigi patholoji ve protezlerle beraber gonderdik bakalim nolacak
Sikayet edince doktorunuza kutu ile sikayet formu gonderiyo onlari kullanip gonderiyosunuz.
Yardimci olabilirim eger bilmeyen varsa

Eklentiler

• 9F3598F7-B24F-4E85-8D08-865343130D4D.jpeg
    9F3598F7-B24F-4E85-8D08-865343130D4D.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 108
  • 42C6E79F-BBAB-46AA-B6BD-683C46569FF3.jpeg
    42C6E79F-BBAB-46AA-B6BD-683C46569FF3.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 112
natrelle inspira trf benimki :KK43: maddelerde var doktorum asla arayıp haber vermedi cevap bile vermiyor bana dava açabilirim
Kimdi doktorunuz ?
Yani benim doktorum hemen cevap versi ve bana yapilacak islemleri soylemisti

Strese girmeyin herkes de olacak diye bisey yok bende cok sukur lenfoma yoktu belki sizdede Sadece kapsul vardir
Buda hayati tehlikesi yok ama cikarilmasi en dogrusu

Kimdi doktorunuz ?
Yani benim doktorum hemen cevap versi ve bana yapilacak islemleri soylemisti
aysegul sivri mesajıma cevap dahi vermiyorlar. aynı yerde ameliyat olan arkdasım sordu onunda natrelle ona dedikleri ''bu bilgi kanıtlanmadı bir sorun yok''

Yani natrellenin sorunlu oldugunu kabul etmiyorlar avukatımızla görüşeceğiz bu konuyu cünkü hersey para alana kadar

Merhaba bende vardi o protezlerden bir ay once cikartirdim ve sikayet ettim bakalim nolacak benim protezlerde cifte kapsul olusmus eger sizin de belirtileriniz varsa cikarmak sikayet etmek en dogrusu
Hatta bu resimleri goren bana bu protezleri koyan eski doktorum zekeriya beyi tebrik etti cok guzel cikarmis kapsulleri dedi. Bide siyaket ile epikriz raporu protez kartini ve doktoeumun yaptigi patholoji ve protezlerle beraber gonderdik bakalim nolacak
Sikayet edince doktorunuza kutu ile sikayet formu gonderiyo onlari kullanip gonderiyosunuz.
bu ustundeki zar kapsül dedikleri şey mi?

Benim protez kartım yok kaybettim :KK43:

aysegul sivri mesajıma cevap dahi vermiyorlar. aynı yerde ameliyat olan arkdasım sordu onunda natrelle ona dedikleri ''bu bilgi kanıtlanmadı bir sorun yok''

Yani natrellenin sorunlu oldugunu kabul etmiyorlar avukatımızla görüşeceğiz bu konuyu cünkü hersey para alana kadar
Esteworld da aynk sekilde konustu bana ispatlanmamis kanitlanmamis bilgi diye peki bu yukardaki bilgileri kim uydurdu ?

Esteworld da aynk sekilde konustu bana ispatlanmamis kanitlanmamis bilgi diye peki bu yukardaki bilgileri kim uydurdu ?
Dimi kesinlikle.. Peşine düseceğiz mutlaka arkadasım da sikayetci olacağını söyledi. Ben şu an cocuk yapmak istesem yapamıyorum sağ gögüs pert eşimle cinsellikte bile sağ gögüs sıkıntılı hayat kalitemi sonuna kadar etkiliyor ilgisizliği.
Bir avukatla görüşeceğiz bakalım , bir de elden nakit para almıstı faturada vermemişti vergisiz kazanc :)

bu ustundeki zar kapsül dedikleri şey mi?

Benim protez kartım yok kaybettim :KK43:
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.ameliyatta yeni protez takıldı mı?

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.ameliyatta yeni protez takıldı mı?
Merhaba tsk ederim evet pek sicak bakmiyordum aslinda yeniden protez taktirmaya bu sorunlardan sonra ama diklestirme yapildi ve dumduz olmus goguslerim dokum cok az kalmis ve oyle olursa druma protez takmasini istemistim ameliyat oncesi konusmamizda.
160 cc motiva protez takildi
Motiva hem putursuz hem sorunsuzmus tabi bunu ancak seneler sonra biliriz.. umarim bi daha sorun yasamam.

Dimi kesinlikle.. Peşine düseceğiz mutlaka arkadasım da sikayetci olacağını söyledi. Ben şu an cocuk yapmak istesem yapamıyorum sağ gögüs pert eşimle cinsellikte bile sağ gögüs sıkıntılı hayat kalitemi sonuna kadar etkiliyor ilgisizliği.
Bir avukatla görüşeceğiz bakalım , bir de elden nakit para almıstı faturada vermemişti vergisiz kazanc :)
Hmm bana da bi doktoru hatirlatti bu elden faturasiz para almasi . Demekki ondan epikriz vermiyo ben bunu arastirim
Karin germemde ne epikriz vardi ne fatura elden aldi parayi
Bencede pesini birakmayin hakkiniz neyse sorun alin
Bir an once baska doktora muane olup cikartin sizin sorununuz benimkinden daha kotuymus:KK43:

Merhaba çok geçmiş olsun kapsül belirtisi olarak memenizin şekli falan değişmişmiydi eskiye kıyasla belirtileri biraz daha açıklayabilirmisiniz

Merhaba çok geçmiş olsun kapsül belirtisi olarak memenizin şekli falan değişmişmiydi eskiye kıyasla belirtileri biraz daha açıklayabilirmisiniz
Merhaba tsk ederim belirtilerimi daha inceki mesajima yazdim ondan haric baska bir belirtim yoktu ve sunu da ekleyim ultrason ve mamografi de hic bir anormalik gozukmuyodu hersye normal demislerdi ki degilmis

Merhaba tsk ederim evet pek sicak bakmiyordum aslinda yeniden protez taktirmaya bu sorunlardan sonra ama diklestirme yapildi ve dumduz olmus goguslerim dokum cok az kalmis ve oyle olursa druma protez takmasini istemistim ameliyat oncesi konusmamizda.
160 cc motiva protez takildi
Motiva hem putursuz hem sorunsuzmus tabi bunu ancak seneler sonra biliriz.. umarim bi daha sorun yasamam.
İnşallah sorun yaşamazsınız 160 cc küçük olmadı mı? Bende protezlerimi 3 yıl önce çıkardım ve tekrar taktırmayı düşünüyorum düz yüzey ve küçük cc istiyorum fakat dr küçük cc de memelerin ayrık kalacağını söyledi bende 250-300 cc lerde düşünüyordum

İnşallah sorun yaşamazsınız 160 cc küçük olmadı mı? Bende protezlerimi 3 yıl önce çıkardım ve tekrar taktırmayı düşünüyorum düz yüzey ve küçük cc istiyorum fakat dr küçük cc de memelerin ayrık kalacağını söyledi bende 250-300 cc lerde düşünüyordum
Benim 325 cc vardi daha once ve omuzlarima gire buyuk duruyodu ve sisman gosteriyodu
Su an boyutundan memmunum dik spor bir meme oldu
Ayrik kalmadi memelerim cok dekolte istedigim zamanda yanlarda dolgulu sutyen kullanirim en azindan istedigim zaman veririm dekolteyi diye boyle yaptirdim

ben cıkarttıracağım ama cok kararsızım yeniden taktırmak da istemiyorum ama kararsızım.. zaten ileri derece panik ataklıyım onunla da ugrasıyorum sürekli kafamda hastalık türetiyorum

ben cıkarttıracağım ama cok kararsızım yeniden taktırmak da istemiyorum ama kararsızım.. zaten ileri derece panik ataklıyım onunla da ugrasıyorum sürekli kafamda hastalık türetiyorum
Gecmis olsun o zaman bence cikart ve kafan rahat olsun

X