- Konu Sahibi savrukzeynep
aşk olsun ne tehdidi, öyle bir pozisyonda değilim ki ben. tecrübe sonucu tembih ; )neden tehdit ediyorsun insanları? ikinci üyelik almadı ise ve adam gibi yazıp çiziyorsa buna kim ne karışır? eskiden kimse kim şimdi yeni bir nick almış doğru düzgün yazıyor kadın.
bıkmadınız mı bu tehdit ve linç politikasından?
tamamen duygusal ...........
yoksa niye bir kişi ile sürekli dalga geçiyor diye onu tehdit edeyim ben ki
halay ekibi meşhurdur kk nın .
hangi konuda bildiklerimi açık ve net yazayım. Norveç , isveç, falan mı yoksa kadesa nın niye tehdit ediyosun diye yazdığı konuda mı ?Heeyyy yavrum heeyyyy, git arastir sonra gel karsimda konus, Bende din diyorum, müslümanlik demedimki.
Oohhhoooo her lafi yüz kere anlatip politikayi anlamayanlarla politika konusmak ne zor ismis yahu.
Ben burada gercekten bilgisi olan insanlarla tartismak ve konusmak istiyorum. Bu ne ya ??? Ilkokul düzeyinde sohbetler !
Bu arada, arzu eden gelir üye olur, yorumunu yapar. En azindan sacmalamiyor.
Ne biliyorsan acik ve net yaz madem bildiklerini gizemli sohbetlerle kendini zeki göstermeye calisma burada.
norveç ile ilgili viki den aldığım bi kaç bilgi kırıntısını paylaşmıştım. ama senin bildiğin başka şeyler varsa onları da sen yaz.
ve ben bir kez daha bişey öğrendim ki . hakikaten siz bir girdapsınız . insanları aşağı çekmekten başka bir vasfınızda yok. size takılan otomatikman kendini yerde buluyor.
en makul ve mantıklısı sizinle ikili diyaloglara girmemek. bilmediğini kabul etmek yerine alay ve ti , aşağılama ile işi götürme çabasındasınız. her neyse. şu dünyada herkesten öğrenilecek bişey vardır.
Müslüman ülkeler neden su ara bize destek cikmiyor bilen varmi ?
Neden müslüman kardeslerine biz sizin arkanizdayiz, olaki Rusya ile ciddi bir probleminiz olur demiyor ? Cevabini bilen varmi ???
Onlar hiç bir zaman bize destek çıkmadı. Ülke ilişlikleri çıkar üzerinden yürür. Din üzerinden değil!