- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi savrukzeynep
doktor hanım meşguldür hastası vardır belki :)Gunnur2010 inan bende cok merak ediyorum, niye müslüman ülkeler birbirine yardim etmiyor ???
Ama cevabimizi ne yazikki alamayacagiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor hanım meşguldür hastası vardır belki :)Gunnur2010 inan bende cok merak ediyorum, niye müslüman ülkeler birbirine yardim etmiyor ???
Ama cevabimizi ne yazikki alamayacagiz![]()
Bu cümleye bayildiiimmmmmm ....Din kalkınmayı değil insanlara adaletli ve ahlaklı olmayı öğretir yani para kazanmayı değil güzel ahlak ve ahireti kazanmayı öğretir .
Din siyaset aracı olamaz .Bu cümleye bayildiiimmmmmm ....
Duyun eyyy Iskandinavya ülkeleri duyunda akliniz basiniza gelsin. Sizler dinsiz olarak adaletli ve ahlakli yasiyorsunuz saniyorsunuz, oysa öyle degil iste.
"Avrupa'ya yaranmak için laikiz demek" ney yaKabullenmek istemeseniz de biz gerçekten laikiz bacılar.Herhangi bir yere yaranmak için değil,öyle olmamız gerektiği için laikiz,bu ülke kurulduğunda Nato veya AB yoktu ve biz yine laiktik ve hep de öyle kalacağız
Din insanlara, adaletli ve ahlakli olmayi ogretir diyorsunda, bizim bu din sevdalisi musluman ulkelere niye ugramamis bu adalet ve ahlak! Kafa kesiyorlar tekbirle, adam yakiyorlar tekbirle, siyasetci yalan soyluyor elinde dini kitabimiz vs... Bizim dinimiz guzel bir din ama mallasef insanlarimiz bozuk.Din kalkınmayı değil insanlara adaletli ve ahlaklı olmayı öğretir yani para kazanmayı değil güzel ahlak ve ahireti kazanmayı öğretir .. Bunu bir ayirtedelim önce .. Arabistan mesela çok zengin bir ülke ve islam ülkesi yani islam ülkesi de zengin olabiliyormuş .. Gelişim ve bilime gelince onun din ile alakası yok zaten dini karıştırmanın manası da yok ..
Din kalkindiriyor demedim ve Arabistan da kalkınmış bir ülke demedim sadece zengin dedim .. Din insanları adaletli olma konusunda yönlendirir ama insanlar uymaz o onların bileceği şey ..Diğer sırf muhalefet olsun diye yazanlara cevap dahi vermeye üşeniyorum .. ben diyorum ki din ahlaklı güzel huylu olmayı öğretir ama din kavramına inanmayanlar ahlaksızdır demiyorum dini olmayan kötü huyludur demiyorum . Yani kısacası din kalkınma aracı değildir Arabistan i örnek verme amacım islam ülkeleri de zengin olabilir ama suda varki hic bir islam ülkesi birbirine yardim etmiyor bencil ve hissizler..Din insanlara, adaletli ve ahlakli olmayi ogretir diyorsunda, bizim bu din sevdalisi musluman ulkelere niye ugramamis bu adalet ve ahlak! Kafa kesiyorlar tekbirle, adam yakiyorlar tekbirle, siyasetci yalan soyluyor elinde dini kitabimiz vs... Bizim dinimiz guzel bir din ama mallasef insanlarimiz bozuk.
Ayrica bu bahsettigin arabistan nerde acaba. Isvicre finlandiya yakinlarinda bir ulkemi yoksa su orta doguda bulunan, seriat kurallariyla yonetilen, hadi herseyi gectik kadinlarin 2.sinif sayildigi arap ulkesimi!!!
Kalkinmadan anladiginiz nedir acaba! Arap kadinlarinin bi karis makyaj yapip, kollarinda altin bileziklerle kocalarinin 3 5 adim gerilerinden gelmelerimi yoksa ilim,bilim,sanat,esitlik, insan haklari vs mi????
Bu cümleye bayildiiimmmmmm ....
Duyun eyyy Iskandinavya ülkeleri duyunda akliniz basiniza gelsin. Sizler dinsiz olarak adaletli ve ahlakli yasiyorsunuz saniyorsunuz, oysa öyle degil iste.
sitede ben dahil kimin kim olduğunu bilen birisi var, bence ona buna takılarak çok kızdırmayın onu. Hazır yeni nickinizle gizemli gizemli dolaşıp bir randıman yakalamışsınız, kaçırmayın bence tadınızı ; ))))))))
Heeyyy yavrum heeyyyy, git arastir sonra gel karsimda konus, Bende din diyorum, müslümanlik demedimki.İskandinav ülkeleri dinsiz mi yaww : ))))))))
Aksine Irak ve İran da tehdit ediyorMüslüman ülkeler neden su ara bize destek cikmiyor bilen varmi ?
Neden müslüman kardeslerine biz sizin arkanizdayiz, olaki Rusya ile ciddi bir probleminiz olur demiyor ? Cevabini bilen varmi ???