Nasl olacak bu i ?

sevihar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
7
0
86
Ankara
kızlar 3 ay 20 günlük kızım var kucak delisi oldu. uyanık olduğu süre içinde beni kucağına al ve evin içinde gezdir istiyor. sırt ağrısından ölüyorum. kucağıma almayım diyorum deli gibi ağlıyor göbeği acıdı ağlamaktan yara oldu tecrübeli anneler yardım lütfen
mafoldumbenmafoldumben

allah kolaylik versin arkadasim ve bebisine uzun, saglikli ömürler verin. ben anne degilim fakat ikiz bebek bakicisiyim. benimkilerde ayniydi hep kucak hep kucak. birbirleriylede oynamiyorlardi pek. baslarinin üstüne oyuncaklar asiyordum biraz yanlarinda kalip oynamalarini, dikkatlerini oyuncaga vermelerini sagliyordum ve sonrasinda ortalidkdan kayboluyordum. bu sekilde yavas yavas ogrendiler. biraz daha büyüdükten sonra daha kolaylasir herhalde cunku simdi ikizler yürütecede binebiliyorlar, oturmayada basladilar anliycagin isim daha da kolaylasti. umarim senin bebisinde alisir yalniz oynamaya. ama ne olursa olsun okadar cok aglatma. baktin hic olmuyor bi uzmana da danisabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…