böylesine inadına almak lazım .
hesapladım tam 44 gün olmuş.
44 güne bu para çok mu?
hesapladım tam 44 gün olmuş.
44 güne bu para çok mu?
Canım ya çok üzüldüm eşinin kötü alışkanlığı varmı yani ne bileyim alkol, kumar, şans oyunları vs. evede çok masrafı yoksa bir insan bu kadar borcu nasıl yapar.
malesef erkeklerin çoğu böyle.benimki de öğrencilik yıllarından itibaren harcamış ta harcamış kenarda 1 lirası yoktu nişanlandık kontrolü elime aldım hesabını sordum her kuruşun ik zamanlar çok bozuluyodu küsüyordü çok üstüne gittim içim sızladı ama olsun dedim yıllarca kazanmış üstüne borç yapmış para idaresi sıfır.O günden bu yana hesap bende ve nereye ne harcadığını bilirim hesabını da sorarım arada bir gidip istediği şeyleri almasına izin veriyorum çok boğulmasın diye:) Şimdi akıllandım diyor eskisi gibi harcamıyor birde maaşlarımızı ortak hesaba atıyoruz ödemeler taksitler hepsi ordan ödeniyor böylece arada para kaynamıyor hemen soruyorum şunu naptın diye..
siz bunu baştan yapsaymışınız işiniz kolay olurdu ama eşiniz alışmıştır kontrolün onda olmasına.siz bir işe girerseniz ve de baskın olursanız kontrolü elinize alırsınız..
sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?