ben herhalde yanlış anlattımeşiniz size maaşını vermeyi red mi ediyor?
maaşı ne kadarsa oturup bi hesap yapın gelir gider dengesine bakın gerçekten yetiştiremiyorsa sizde bi iş bulun çalışın 10 senedir bi düzen kurulmadıysa vardır bunun bi açıklaması
canım kendı konumda oldugum gıbı aynı dertten ben de muzdarıbım.En kısa cozumu ıse gırıp kendınden bırıkım yapman bu kocalar bızı borc batagında bogar ayol sırnaşık şey. sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar. benim sorunum eşimin para yönetimini bilmemesi,mantıksız harcamalar yapması.ama kendine göre lüzumsuz harcamalar yapmıyor.mesela paran yoksa insan her akşam dışarı çıkar mı?bizimkisi çıkar.hatta bir günde iki kerede çıkar.arkadaşlarına takılması yani.(haliyla para harcanacak)
kendine gelince alır,ama biz bir şey isteyince para yok.verse de bize çay kaşığıyla verir.elaleme kepçeyle dağıtır.
neredeyse 10 yıllık evliyiz.birikimi bırak hala borç içindeyiz.başı sıkışınca arkadaşlarından borç alır.tabi böyle olunca borçlar bitmez.kısacası ayağını yorganına göre uzatmayı bilmiyor.
benim esas kızdığım bana para yok demesi.borç olacak kadar harcama yapan birisi değilim.hatta çoğu şeyimi ailem alır hediye olarak,çocuguma da...erzak vb.şeylerde de kayınvalidemlerde yardımcı olurlar.böyle oldugu halde borç bitmiyor.....
deli olacam ya
bana diyor ki maaş yetmiyor,yetmeyince arkadaşlardan borç alıyorum.
bence insan ne olursa olsun çok acil durumlar hariç kimseden borç almamalı.gel de bunu benimkine anlat.
yıllardır bekliyorum ha bu yıl biter borçlar ha öbür yıl,nerde????
arkadaşlar sizce nasıl bir yöntem uygulamalıyım.ne yapmalıyım?erkek kardeşi de öyle hatta onların durumuna baktıkça ben halime şükrediyorum.
merhaba arkadaşlar. benim sorunum eşimin para yönetimini bilmemesi,mantıksız harcamalar yapması.ama kendine göre lüzumsuz harcamalar yapmıyor.mesela paran yoksa insan her akşam dışarı çıkar mı?bizimkisi çıkar.hatta bir günde iki kerede çıkar.arkadaşlarına takılması yani.(haliyla para harcanacak)
kendine gelince alır,ama biz bir şey isteyince para yok.verse de bize çay kaşığıyla verir.elaleme kepçeyle dağıtır.
neredeyse 10 yıllık evliyiz.birikimi bırak hala borç içindeyiz.başı sıkışınca arkadaşlarından borç alır.tabi böyle olunca borçlar bitmez.kısacası ayağını yorganına göre uzatmayı bilmiyor.
benim esas kızdığım bana para yok demesi.borç olacak kadar harcama yapan birisi değilim.hatta çoğu şeyimi ailem alır hediye olarak,çocuguma da...erzak vb.şeylerde de kayınvalidemlerde yardımcı olurlar.böyle oldugu halde borç bitmiyor.....
deli olacam ya
bana diyor ki maaş yetmiyor,yetmeyince arkadaşlardan borç alıyorum.
bence insan ne olursa olsun çok acil durumlar hariç kimseden borç almamalı.gel de bunu benimkine anlat.
yıllardır bekliyorum ha bu yıl biter borçlar ha öbür yıl,nerde????
arkadaşlar sizce nasıl bir yöntem uygulamalıyım.ne yapmalıyım?erkek kardeşi de öyle hatta onların durumuna baktıkça ben halime şükrediyorum.
arkadaşım eşin seni dinlemiyorsa bildiğini yapmaya devam ediyorsa bırak ne hali varsa görsün..
böylesine inadına almak lazım .keşke bu dediğiniz o kadar kolay olsa. :1no2:
benim esas kızdığım bana para yok demesiyoksa borcumu var neyi var hiçç umrumda değil.ödesin paşa paşa.
ama ben mesela etek alayım vb. deyince genelde para yok önümüzdeki ay,sonraki ay geçiştiriyor.ya da ne gerek var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?