• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasırlarınız Için Krem Önerisi

Bende eczaneden aldığım Duoderm isimli nasır solüsyonunu kullanıyorum. Solüsyonun kendi fırçasıyla ilacı, yıkanmış kurulanmış temiz ayak parmaklarıma sürüyorum . Kurumasını bekliyorum bikaç dakika. Günde 1 ya da en fazla 2kere yapıyorum bu işlemi.
Bikaç gün sonra fazla deri rahatlıkla,hiç acı vermeden soyuluyor zaten.Daha doğrusu kendim soyuyorum.
Dermatologa gittiğimde nasırları kimi zaman vücudun kendinin ürettiğini söylemişti. Yani bugün geçmesi yarın tekrar başına gelmeyeceği anlamına gelmez demişti. Malesef benimki de öyle. 2 yıldır nasırla mücadele ediyorum :(

Ben de ayak parmağımdaki nasırlardan şikayetçiyim. Bu solüsyonu deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler.

arkadaslar benımde ayagımda sertlık var altında bı bolumde bole sertlesmıs derı ama acı falan olmadı hıc nasır bu degıl mı??ben amelıyatlık bısey oldugunu ılk defa duydum da

evet benim de sertlik var cok fazla yürümedikce canım acımıyor. ayağımın parmaklarına yakın kısımlarında tabanında var ve bir de giydiğim babetlerden parmaklarımda oldu. kınayı duymuştum önceden iyiymiş.... cay ağacından bir krem var onu aldım kullanıyorum ama cok işe yaramadı... sizce ne yapmalıyım :50:

benimde ayağımın topuğunda oluştu duoderm tedavisine başladım inşallah iyi gelir bu solisyon:26:

bende cok fena nasır agrısı çektım tam altı ay topugumun ustune basamadım seke seke yurudumm denemedıgım yag almadıgım ilaç kalmamıstı en son eczaneden ucuz bi ilaçla 1 haftada kökunden gitti çok şükürr allah nasır sancısı göstermesinn felaket bişii

ılacın ısmını yazarmısın lutfen tskler

Lr urunu deneyınderım bılgı ıcın mesaj atabılrsınız

Back