- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
Kızlar ceviz yağını nerden temin edebiliriz?
Aktarda bulabilirsin arkadaşım..yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ceviz yağını nerden temin edebiliriz?
Çok alakasız bi yerden gircem konuya amaBu aralar epey incir yiyiyorum, ne var ki içinde de canım çekti böyle dedim,açtım faydalarını okuyodum.O arada bi yazı dikkatimi çekti.
Yazıda incir sütünün nasırları geçirdiği yazıyodu.Ama ne kadar etkili olur bilmem :sm_confused: Fakat doğal olduğu için bi zararı olcağını zannetmiyorum, o nedenle sizinle paylaşayım dedim
ayyy allah razı olsun tatlım senden .. iyiki bu yazını bulup çıkardım.. çok iii geldi bana...
Bende eczaneden aldığım Duoderm isimli nasır solüsyonunu kullanıyorum. Solüsyonun kendi fırçasıyla ilacı, yıkanmış kurulanmış temiz ayak parmaklarıma sürüyorum . Kurumasını bekliyorum bikaç dakika. Günde 1 ya da en fazla 2kere yapıyorum bu işlemi.
Bikaç gün sonra fazla deri rahatlıkla,hiç acı vermeden soyuluyor zaten.Daha doğrusu kendim soyuyorum.
Dermatologa gittiğimde nasırları kimi zaman vücudun kendinin ürettiğini söylemişti. Yani bugün geçmesi yarın tekrar başına gelmeyeceği anlamına gelmez demişti. Malesef benimki de öyle. 2 yıldır nasırla mücadele ediyorum