• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasırlar için aspirin!

MeriSu

Oh Papatya!
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
562
35
318
5-6 adet Aspirin'i toz haline getirip yarımşar çay kaşığı su ve limon suyuyla karıştırın. Nasırlı bölgeye bu karışımı sürdükten sonra üzerini sıcak ve nemli bir bezle 10 dakika örtün. Aspirin'in içindeki asit nasırı yumuşatacak ve süngertaşıyla biraz ovduktan sonra nasırınız düzelecektir

ark nasır için birebir olan domates herkese öneriyorum bende hayatta çıkmayan bişey geçen sene yazın sandaletlerden oldu galiba ve annem syledi domatesi kesim koydum bi bezlede bağladım 2 3 saat tutun çıkardığınızda acyip yumuşatıyo ama bn koparmadım kendiğilinden yok oldu ve bidahada çıkmadı olanlar denesin derim pişman olmassınızkaydirigubbakcemile4

küçük ayak parmağımda cıkmıştı gece yatarken domates bağla dediler tek gece bağlayınca fazla etki olmadı bende gece gündüz bağladım arada bi domatesi degiştirdim 1,2 durduktan sonra baktım elime geliverdi sonra yeri kapandı gitti bidaha da olmadı
çöpcü nede bi istersen olmassa yazın yaparsın kesinlikle işe yarıyor

Domatesin de,aspirin icinde de olan ayni madde-salicylic acid dir.Ikisi de ise yarayabilir,ama verdiginiz sure-10 dakika biraz kisa degil mi?:uhm:

arkadaşlar benimde topuğumda çıkmıştı kocaman bir nasır.dokora gttim alınması lazım ama 3 gün basamazsın dedi bende vazgeçtim aldırmaktan.sonra eczaneye gttm bana tuba nasır yakısı die bir bant verdi onu nasırlı yere yağıştırıosun bi hafta içinde de nasır eline gelio pıt die.bende çok işe yaradı gerçekten.fiatıda bir kutusu 6.25tl

Arkadaşım bi işe yaramıyor...Öncelikle ölçülerde bi sıkıntı var totalde bir çay kaşığı sıvı oluyor buda 5 aspirini ıslatmaya yetmedi....sonrasında ile karışımı sürdüğümüzde değişen hiç bişi olmadı herhalde kendiniz denemeden netten alıntı yapıp burda paylaştınız...Sonuç itibariyle buda işe yaramadı.

ya kızlar benimde ayağım orta parmağında nasır var ondada aynı etkiyi yapar deilmi bide kızarıklık var ona n yapcam bn

Back